- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.861
Senin ev bal dök yala olduğu içinBen yatağı kurdum üzerine örtü attım, içinin ortusunu alezini, tülünu mulunu yıkadım utuledim daha takmadım bayramdan sonra takicam.bi ara, senin temizlik işlerinden sonra az vakit kalmış oluyor zaten, kursan iyi olur
Sultangazi burası arka taraflar taş ocağı hergun yikasan cam önleri çamur, hergun evi supursen silsende abartisiz bir parmak tozSenin ev bal dök yala olduğu için
Patili ev sorunsalıKızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
Bende annemlerde kalacağım diye her şeyi yapıyorum ki hazır olsun diyeDurdun durdun yumurta kapıya dayanınca zor oluyor iştedesteğe gelecek birileri varsa bir kısmını erteleyebilirsin canım ben bazı şeyleri annem gelince yaparız diye saldım.
Ben senin yerinde olsam 38. Haftada yapardım her şeyi canım ayrıca beşiği eve gelince de kurabilirsin her şeyin hazırsa tabiki sen daha iyi bilirsinKızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Esas mevzu şu, temizlikten sonra beşik, bebek arabası çıkarıp silip kursak mı? Beşik yani park yatak bizim odaya kurulacak ayrı çocuk odamız yok. Evde kedi köpek var ama onlar var diye yatağını kurmayayım mı toz tüy olur diye bunu zamanlayamıyorum kafamda bu da daha çok takmama neden oluyor hani her şey planlı programlı çocuğun eşyalarını silip kurmadım daha zamanını da bilmiyorum.
Ev temiz olsun da, diğer dediklerinin bence hiiiiç acelesi yok.Kızlar şimdi görünen doğum 11 Temmuz. Haftaya temizlik için abla ayarladım 13-14 Haziran gibi gelecek, dolap içleri dahil dip köşe güzel temizleyecek. Sonra haftada 1-2 süpür sil toz al kolay eşimle hallederiz.
Kuzum mantıklı aslında ya hazır edip salona koyup üzerlerini örterimPatili ev sorunsalıAynı dertten muzdarip olduğum için biraz erteliyorum sanırım. Ben şöyle yapmayı düşündüm. Haftaya cumartesi günü beşiği vs kuracağım. Hatta onun da kenarları çıkıp yıkanıyor yıkayacağım. Beşiğin üstüne bir örtü örtüp beşiği kedilerin giremeyeceği bir odada tutacağım. Benim pek fazla girilmeyen bir salonum var oraya zaten kedoların girmesi yasak. Sen evim küçük demiştin öyle bir odan yoksa mutfağa bile koyabilirsin aslında. En azından hazırda bulunsun bi de onun derdine düşme. Geceleri yatarken vs kapısını kitlersin olmazsa
Doğru diyorsun canım arabayla bir işimiz yok pusetini silip hazır tutsam yeter ilk etapta, bir de yatak nevresimiEv temiz olsun da, diğer dediklerinin bence hiiiiç acelesi yok.
Bizim bebek arabası ve yatağımız yok. Su an alma modu da yok.Misal doğum oldu arabaya gerek de yok. Bebeği al kucağına yada ana kucağıyla getir eve. Yatak desen, 5 dk lık iş kurmak. Nevresimlerin temiz olsun. Hemen kurarsınız. Islak nemli bezle bi tozu alınır. Bitti gitti.
Canım her gün gidiyoruz görmeye . Çok şükür hala takipte oğlanbirmucizeistiyorum canım, bebişler nasıl? oğlunun solunum sıkıntısı vardı sanki toparlıyor mu? sen nasılsın taze anne
Kocayı yataktan atıp kızınla yatmak da güzel seçenek bence. Bunu da düşün. AhahhahahhahaDoğru diyorsun canım arabayla bir işimiz yok pusetini silip hazır tutsam yeter ilk etapta, bir de yatak nevresimi
Bak bunu niye dert edinmişim daha iyi anladım çünkü ben de başak burcuyumBizde o işleri eşim yaptı hepsini 0-3 3-6 ... gibi grupladı o şekilde yıkadık, ütüledi ona göre de dolaba yerleştirdik
Çünkü kocam başak burcu
Aiyy bebeğin kanala yerleşmesi nasıl bi his acaba. Anlayabileceğimiz farklı bi değişiklik hissettin mi ?Güncelleme ile geldim
Rahim ağzı kısalmış bebek iyice kanala yerleşmiş 35+0
Kilo:2700
Boy:48 cm
37-38 gibi doğmasını bekliyor doktor kendini kanala iyice soktuğu için normalde 37ye kadar işe gideyim diyordum ama bakanlıkta doğurmayayım diye salı günü çalışamaz alıp evde bekleyeceğim
Hala terlik almadım kendime mesela çanta yalandan hazır diyeyim siz anlayın
Pompa falan da almadıminşallah halledicem
Kuzucum haberler süper çok sevindim. Artık tarihler de planlanmaya başlandı allahım çok heyecanlıGeldim kizlar
Gecen hafta 10 gunde 130 gr alan bebem bu hafta gene bir atakla 400 gr almisbir hafta esegimi kaybettirip diger hafta bulduruyor bu cocuk simdi olmus 2440 gr simdilik 1 hafta geride ama o da onemli degil suanda hala plana uygunuz 25 26 haziran gibi alabiliriz dedi
Birde bu zamana kadar yuzunu gostermeyen velet bugun yuzunu gostermekle kalmayip gulumsediartik babannesinin sansina… gecen hafta sadece kulagini gormustuk
Bi don bi terlik. Bu grubun kırmızı çizgisi bunlarKuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Hatta kendi yatağımızın nevresimini bile yıkayıp ütüleyip hazırlayım hastaneden eve gelince değiştiririz diye düşündüm. Biz hastaneden gelene kadar kediler üstünde epey uyumuş olurlar çünkü. Yani sonuçta biz her gece beraber uyuyoruz kedilerle hiç bi sorunumuz olmadı ama bebişimiz dünyaya yeni gelmiş olacak her şey temiz olsa daha mı iyi olur düşüncesi de gelmiyor değilKuzum mantıklı aslında ya hazır edip salona koyup üzerlerini örterim
Canım ben toparlanmaya çalışıyorum . Hergün nerdeyse tam mesai hastanedeyiz . Birini emzirmeye çalışıyorum . Diğer hala desteksiz solunum yapamıyor takipte . Ben de çok bakamadım buralara . Siz iyi misiniz . Bizim bi süre daha küvez devam edecek . Ama tam ne zaman tamamlanır tedavileri bilmiyorumbirmucizeistiyorum son durum nedir, nasılsınız, bugün girip çıkmışsın ama ses vermedin bize ???
Lütfen sakin ol ağlamakızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
İyi olsun iyileşsin de ne kadar kalması gerekiyorsa kalsın sabret yeter ki iyi olsun yavrunCanım ben toparlanmaya çalışıyorum . Hergün nerdeyse tam mesai hastanedeyiz . Birini emzirmeye çalışıyorum . Diğer hala desteksiz solunum yapamıyor takipte . Ben de çok bakamadım buralara . Siz iyi misiniz . Bizim bi süre daha küvez devam edecek . Ama tam ne zaman tamamlanır tedavileri bilmiyorum
Canım özelde bildiğin bir doktor varsa bence de oraya git. En azından ciğer geliştiricini yapsınlar. Ama özel hastanelerde akşamları icapcı kadın doğumcu oluyor mu ondan emin değilim. Derin derin nefes al sakin kalmaya çalış bebişin etkilenmesin. İnşallah bir sorun olmayacak. Hepimiz dua edelim sanakızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Ağlama sakinleş stres yapma git durumunu anlat sen, gerekeni yaparlar ya üzülmekızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Hee kesin sondur kesinKızlar evinizde oturun İstanbuldan dışarı da çıkmayın dışarı fenaneyse son gezmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?