2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Senin ev bal dök yala olduğu için

Patili ev sorunsalı Aynı dertten muzdarip olduğum için biraz erteliyorum sanırım. Ben şöyle yapmayı düşündüm. Haftaya cumartesi günü beşiği vs kuracağım. Hatta onun da kenarları çıkıp yıkanıyor yıkayacağım. Beşiğin üstüne bir örtü örtüp beşiği kedilerin giremeyeceği bir odada tutacağım. Benim pek fazla girilmeyen bir salonum var oraya zaten kedoların girmesi yasak. Sen evim küçük demiştin öyle bir odan yoksa mutfağa bile koyabilirsin aslında. En azından hazırda bulunsun bi de onun derdine düşme. Geceleri yatarken vs kapısını kitlersin olmazsa

Durdun durdun yumurta kapıya dayanınca zor oluyor işte desteğe gelecek birileri varsa bir kısmını erteleyebilirsin canım ben bazı şeyleri annem gelince yaparız diye saldım.
Bende annemlerde kalacağım diye her şeyi yapıyorum ki hazır olsun diye son anda iş yapmak tam benlik hareket

Ben senin yerinde olsam 38. Haftada yapardım her şeyi canım ayrıca beşiği eve gelince de kurabilirsin her şeyin hazırsa tabiki sen daha iyi bilirsin

Ev temiz olsun da, diğer dediklerinin bence hiiiiç acelesi yok.

Bizim bebek arabası ve yatağımız yok. Su an alma modu da yok. Misal doğum oldu arabaya gerek de yok. Bebeği al kucağına yada ana kucağıyla getir eve. Yatak desen, 5 dk lık iş kurmak. Nevresimlerin temiz olsun. Hemen kurarsınız. Islak nemli bezle bi tozu alınır. Bitti gitti.

Kuzum mantıklı aslında ya hazır edip salona koyup üzerlerini örterim

Doğru diyorsun canım arabayla bir işimiz yok pusetini silip hazır tutsam yeter ilk etapta, bir de yatak nevresimi

Bizde o işleri eşim yaptı hepsini 0-3 3-6 ... gibi grupladı o şekilde yıkadık, ütüledi ona göre de dolaba yerleştirdik

Çünkü kocam başak burcu
Bak bunu niye dert edinmişim daha iyi anladım çünkü ben de başak burcuyum
Aiyy bebeğin kanala yerleşmesi nasıl bi his acaba. Anlayabileceğimiz farklı bi değişiklik hissettin mi ?
Kuzucum haberler süper çok sevindim. Artık tarihler de planlanmaya başlandı allahım çok heyecanlı yaklaşıyoruz iyice bebişinin de bi şekilde yüzünü görmenize çok sevindim demek ki babaanneyi sevecek
Kuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Bi don bi terlik. Bu grubun kırmızı çizgisi bunlar
Kuzum mantıklı aslında ya hazır edip salona koyup üzerlerini örterim
Hatta kendi yatağımızın nevresimini bile yıkayıp ütüleyip hazırlayım hastaneden eve gelince değiştiririz diye düşündüm. Biz hastaneden gelene kadar kediler üstünde epey uyumuş olurlar çünkü. Yani sonuçta biz her gece beraber uyuyoruz kedilerle hiç bi sorunumuz olmadı ama bebişimiz dünyaya yeni gelmiş olacak her şey temiz olsa daha mı iyi olur düşüncesi de gelmiyor değil mesela geçen bebek arabasını kurduk kediler bi tur deneyimledi. Ana kucağını kurduk onda da bi süre yattılar. Beşiği zaten denemek için kurmuştuk içinden zor çıkarttık

birmucizeistiyorum son durum nedir, nasılsınız, bugün girip çıkmışsın ama ses vermedin bize ???
Canım ben toparlanmaya çalışıyorum . Hergün nerdeyse tam mesai hastanedeyiz . Birini emzirmeye çalışıyorum . Diğer hala desteksiz solunum yapamıyor takipte . Ben de çok bakamadım buralara . Siz iyi misiniz . Bizim bi süre daha küvez devam edecek . Ama tam ne zaman tamamlanır tedavileri bilmiyorum

Kızlar arkadaşlardan, ailelerden gelenler vs derken ilk 1 yıllık bebek kıyafeti kabaca toplandı. Ben kendim 0-3 ay arası için aldım. Sizce ilk kaç ay için olanları şimdiden yıkayıp hazırlamak lazım?

kızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum

Lütfen sakin ol ağlama doktorunu ara ona konuyu bu şekilde anlat ondan fikir al ne yapayım diye o yol göstersin

İyi olsun iyileşsin de ne kadar kalması gerekiyorsa kalsın sabret yeter ki iyi olsun yavrun

Canım özelde bildiğin bir doktor varsa bence de oraya git. En azından ciğer geliştiricini yapsınlar. Ama özel hastanelerde akşamları icapcı kadın doğumcu oluyor mu ondan emin değilim. Derin derin nefes al sakin kalmaya çalış bebişin etkilenmesin. İnşallah bir sorun olmayacak. Hepimiz dua edelim sana bizi de haberdar et

Ağlama sakinleş stres yapma git durumunu anlat sen, gerekeni yaparlar ya üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…