Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selamlar. Kızımda çoklu besin alerjisi çıktı malesef. Özelde gittiğimiz doktorumuz eğer başka anneler de tanıyorsan hep beraber bi zoom görüşmesi yapabilirizz sormak istediklerinizi sorabilirsiniz dedi. Katılmak isteyen olur mu
4 gün sonra 5 aylık olacak ama hiç dönmeye niyeti yok :)
Abisi 3.5 aylık dönmüştü 5 aylık fıldır fıldırdı ama bu oğlum o kadar rahat ki tam zıt karakterler
Doktorumuza gece çok geç uyuyor dedim. Gündüz uykusunu 2 ye düşür artık dedi. Öğleden önce bir sonra bir uyku. Akşam uykusuyla arada 4 5 saat kalsa da bir daha uyutma dedi. Gündüz 2 uyku yapan var mı?
Biz gündüz 2 uyku yapıyoruz aslında 3 gibi de değişiyor gündüz düzenli uzun uykusu yok döngüde uyanınca tekrar uykuya dönmüyor bazen 2 bazen 3 oluyor ama kesinlikle 2 uyku yetmez ama 2 uykuyu toplam 3-4 saat yaparlarsa belki yetebilir onda da gece uykusuna 19 gibi geçmeleri lazım
Kızlar merhaba benim bebe kulağını çekiştiriyor hep aynı kulak. Bir huzursuzluğu ya da uykusunda bi değişiklik yok diş desem sanki erken. Kulağını mı keşfetti anlamadım. Yani banyoda su kaçırmamaya dikkat ediyorum ama anlamadım böyle bi durum yaşayan var mı?