Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar merhaba bende 7 bucuk haftalık gebeyim kasımda öğrendim inşallah bu grupta olurumm pazar günü 8 haftalık olucaz

Kızlar merhaba. Bende salı günü kan vermiştim betam 194 gelmişti bugün yine verdim sabah hala çıkmadı çok gerginim ya inşallah yükselmiştir

Benim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordum ilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
Ah Bu lekelenmeler olmasa bende beş gün önce öyle birşey yaşadım. hoca kan sulandiriciyi bir hafta kes progestani ben göbekten olanı yapıyordum onu vermişti..onun yerine 5 gün kalçadan vurulani yap dedi o daha etkiliymis..neyse düzelmişti bu sabah kontrolum vardı sabah bir baktım yine lekelenme yaşiyorum..on gün önce keseyi 5+2 de görmüştüm çift embriyo transferi olmuştum ben idiğeri olabilir diye bugün çağırdi tekrar baktılar ikincisi oluşmamis belki onun da lekelenmesi olabilir dediler kalp atışını ekrandan gördüm ama dışarı ses çıkmadı erken diye .. kalçadan progestan devam dedi bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba. Bende salı günü kan vermiştim betam 194 gelmişti bugün yine verdim sabah hala çıkmadı çok gerginim ya inşallah yükselmiştir
İki saatte çıkıyor en geç aslında sen nerede verdin ki tahlili ..ben özelde vermiştim bir saatte çıkarmışlardı

üç
Bugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.
maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Özelde mi kontrol ediliyor ve karından mı acaba oluyor kontrolleriniz??

İki saatte çıkıyor en geç aslında sen nerede verdin ki tahlili ..ben özelde vermiştim bir saatte çıkarmışlardı
Eşimin çalıştığı hastaneye verdim de büyük bi hastane değil devlet. Şimdi dayanamadım aradım hala analizdeymiş

üç

maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Özelde mi kontrol ediliyor ve karından mı acaba oluyor kontrolleriniz??
Benim vajinal bakıldı 5.hafta ve 6.hafta. Ben özelde ağzı yananlardanım maalesef ki. Şuan devletteyim ama arkadaşım bakıyor birazcık onun rahatlığı ve kolaylığı var. O 1 ay sonra gel dedi de herkes de mi öyle onu merak etmiştim. Çok uzun geldi süre

Kızlar selam. Dün adetime 6 gün kala gebeliğimi erken gebelik testi ile öğrendim. Bariz bir çizgi ile. Fakat karın ağrım çok fazla. Zaten karın ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Yerleşme ağrısı olarak düşünüyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ağrı canımı sıkıyor. Kendimi sıcak tuttuğumda geçiyor uzandığımda azalıyor. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Aranızda tutunma ağrısı yaşayan var mı şu an?

Beeen. Çok fenaydı. 2-3 güne azalarak tamamen geçti canım

Beeen. Çok fenaydı. 2-3 güne azalarak tamamen geçti canım
O kadar içimi rahatlattınız ki şu an inanamam. Çok teşekkür ederim. Sanki sadece bende varmış gibi düşündüm. Adet sancısından beter bir ağrı. Normalde de adet sancısı çekmem zaten kıyaslamam da doğru değil ama baya ağrım var

Ben 1 hafta boyunca ayaklarımı kalorifere dayayıp durdum. Hatta şuan bile o şekildeyim sıcak iyi geliyor

Ben 1 hafta boyunca ayaklarımı kalorifere dayayıp durdum. Hatta şuan bile o şekildeyim sıcak iyi geliyor
Bende battaniyenin altındayım sürekli ama öğretmenim okula gitmek zorundayım ve okul soğuk. Ayaklarım asla ısınmıyor orada iyice üşüyüp ağrım artıyor eve gelip geçirmeye çalışıyorum

Ay ben de öğretmenim ve çok zorlanıyorum daha başındayız bi de. Ayaktayken karnım ağrıyor

Bende daha dün öğrendim dpo 10 da. Dün sağ kasığım ve tam karşılığı nokta da belim fena ağrıdı sanki bıçak batarmış gibi ondan iki gün öncede kasığımdan bacağıma belime vurmuştu ağrı bugün minik minik gelip geçiyor her gün farklı hissediyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…