Benimki sürekli ağrıyor. Bıçak kesiği gibi aynen dediğiniz gibi sadece battaniyenin altında sımsıcak tutarsam kendimi ve biraz uyursam geçtiğini hissediyorum ayakta tekrar başlıyorBende daha dün öğrendim dpo 10 da. Dün sağ kasığım ve tam karşılığı nokta da belim fena ağrıdı sanki bıçak batarmış gibi ondan iki gün öncede kasığımdan bacağıma belime vurmuştu ağrı bugün minik minik gelip geçiyor her gün farklı hissediyorum sanki
Benim de ilk düşüğümün habercisiydi bu akıntılar. Bu sefer tek farkı ısrarcı akıntılar değil sanırım. Gerçi hiç kanaması olmayıp kanama alanı çıkanlar da var. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBenim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordumilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
Fırsatınız varsa bol bol dinlenerek geçirin benimde yatınca geçti dün özellikle bel ve ayak kısmımı korumaya sıcak tutmaya çalışıyorum bendeBenimki sürekli ağrıyor. Bıçak kesiği gibi aynen dediğiniz gibi sadece battaniyenin altında sımsıcak tutarsam kendimi ve biraz uyursam geçtiğini hissediyorum ayakta tekrar başlıyor
pazar günü misafirim var. Nereden bileyim böyle olacağımıFırsatınız varsa bol bol dinlenerek geçirin benimde yatınca geçti dün özellikle bel ve ayak kısmımı korumaya sıcak tutmaya çalışıyorum bende
N’aptınız geçti mi lekelenme progestan iyi geliyor sabah ben de hemen aldımmBenim de dün den beri kahverengi lekelenme var ya ben de ultrasona haftaya gireceğim doktora yazdım yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlayalım dedi
İlk sefer öyle oldu diye lütfen kötü düşünmeyin düşen bebek belki genetik olarak sağlıklı değildi bu sefer farklıBenim de ilk düşüğümün habercisiydi bu akıntılar. Bu sefer tek farkı ısrarcı akıntılar değil sanırım. Gerçi hiç kanaması olmayıp kanama alanı çıkanlar da var. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Kalp atışı varsa çok iyi darısı başıma inşallahhhhAh Bu lekelenmeler olmasabende beş gün önce öyle birşey yaşadım. hoca kan sulandiriciyi bir hafta kes progestani ben göbekten olanı yapıyordum onu vermişti..onun yerine 5 gün kalçadan vurulani yap dedi o daha etkiliymis..neyse düzelmişti bu sabah kontrolum vardı sabah bir baktım yine lekelenme yaşiyorum..on gün önce keseyi 5+2 de görmüştüm çift embriyo transferi olmuştum ben idiğeri olabilir diye bugün çağırdi tekrar baktılar ikincisi oluşmamis belki onun da lekelenmesi olabilir dediler kalp atışını ekrandan gördüm ama dışarı ses çıkmadı erken diye .. kalçadan progestan devam dedi bakalım hayırlısı
Karın ağrısı normal canım ilk zamanlar Regl ağrısı gibi sonraki aylarda da hep olacak sonraki aylar rahim genişliyor diye olacak hep olacak yani özetlepazar günü misafirim var. Nereden bileyim böyle olacağımıyarın da randevu aldım şu karın ağrılarımı bir soracağım doktora. Henüz 3 haftalığım ama kafama takıldığı için gideyim dedim hem beta baktırırım hem de ağrılarımı sorarım
Ben de korkmuştum çünkü nette reglden hafif sızı olur yazıyordu. Nasıl ya benimki kat kat fazlası diye düşünüyordum da geçti ve kan değerlerim de güzel arttı çok şükürO kadar içimi rahatlattınız ki şu an inanamam. Çok teşekkür ederim. Sanki sadece bende varmış gibi düşündüm. Adet sancısından beter bir ağrı. Normalde de adet sancısı çekmem zaten kıyaslamam da doğru değil ama baya ağrım var
İnşallahBen de korkmuştum çünkü nette reglden hafif sızı olur yazıyordu. Nasıl ya benimki kat kat fazlası diye düşünüyordum da geçti ve kan değerlerim de güzel arttı çok şükürsağlıkla al çiçeğim sen de kucağına
Sağlıklı ilerlesin razıyım artıkKarın ağrısı normal canım ilk zamanlar Regl ağrısı gibi sonraki aylarda da hep olacak sonraki aylar rahim genişliyor diye olacak hep olacak yani özetle
Biz tüp bebek süresince cinsel ilişkiden uzak durduk öyle de olması lazımdi .halen de öyle korkuyoruz çünkü öncelik bebeğimizin sağlığı..araştırdım embriyo yerleşme sırasında minik damarlar açılıp Kanama yaparmis .kan sulandirici iğne yaparmış .çoğul gebelikte ikinci kesenin kaybından olabilirmis ..sanırım benim son iki sebepten ötürü..Kanama alanı neden oluyormuş cinsel ilişkiden kaynaklı olabilir mi
Allah Allah ilginç yoğunluk vardi belki de yarına mi kaldı şimdiEşimin çalıştığı hastaneye verdim de büyük bi hastane değil devlet. Şimdi dayanamadım aradım hala analizdeymiş
Bence de hiç olmasa da Korkutmasa biziKalp atışı varsa çok iyi darısı başıma inşallahhhhya benim ilk gebeliğimde de hep lekelenme oldu aslında ama yine de hiç olmasın istiyorum
Doktor bir şey demedi ama ben de kalbi duyasıya kadar ilişki noBiz tüp bebek süresince cinsel ilişkiden uzak durduk öyle de olması lazımdi .halen de öyle korkuyoruz çünkü öncelik bebeğimizin sağlığı..araştırdım embriyo yerleşme sırasında minik damarlar açılıp Kanama yaparmis .kan sulandirici iğne yaparmış .çoğul gebelikte ikinci kesenin kaybından olabilirmis ..sanırım benim son iki sebepten ötürü..
Benimki çok zorda olsa göründü minicik yarın tekrar bakılacak bnmdeMerhaba benim de yarın doktor randevum var 4+3 te kese görünür mü?
kasımda 5 haftalıkken öğrendim aşırı karın ağrım vardı yerimde duramıyordum 3 tane acile gittim en son gaz sancısı ve kabızlıktan olduğunu anladım zeytinyağı kayısı vs öyle geçirdim şuan çok daha iyiyim bana da tutunma ağrısı demişlerdi ama aşırı ağrıyordu ağlıyordum ağrıdan. İnşallah hemen geçer ağrınKızlar selam. Dün adetime 6 gün kala gebeliğimi erken gebelik testi ile öğrendim. Bariz bir çizgi ile. Fakat karın ağrım çok fazla. Zaten karın ağrısından şüphelenip test yapmıştım. Yerleşme ağrısı olarak düşünüyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ağrı canımı sıkıyor. Kendimi sıcak tuttuğumda geçiyor uzandığımda azalıyor. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Aranızda tutunma ağrısı yaşayan var mı şu an?
Amin canım inşAllah’ın izniyle ben de ağustos annesiyim
5 haftalığım tıbbi tarih olarak. 4 aralık bat tarihimdi
16 aralık ilk randevum var. Sürecimiz sağlıkla ve huzurla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?