- Emoji Skoru
- 580
- Puanlar
- 18
Ben de başta direkt koyuyordum ama kıvırıp vakumlattırınca memeye daha iyi yapışıyor silikon hem öyle acımıyor da kaymıyor daAa ben de direkt yapıştırıyordum senin dediğin gibi deneyeyim bir de etkisi oldu mu şimdi peki, birde sürekli kayıyor süt falan akınca sinir oluyorum hiç pratik değil
Çok teşekkür ederim video arıyordum bende dogru takılmasıyla ilgiliBen de başta direkt koyuyordum ama kıvırıp vakumlattırınca memeye daha iyi yapışıyor silikon hem öyle acımıyor da kaymıyor da
Emzirmeden önce sütum ile islatiyorum öyle veriyorum sonrasında gene süt sürüp lansinoh sürüyorum bugün madecasol sürdüm sagdigim sütü biberon ile verdim bir kaç saat öyle kaldı sonrasında yıkadım kuruladim lansinoh sürdüm sağ taraf yeni başlamıştı sanki biraz toparlandı gibi ama sol fenaMemede boş boş durunca da göğüs yara oluyormuş memeyi çekince ağlamıyorsa sıkıntı yok bence ya.. Emdikten sonra ıslak bezle silin göğüsünüzü bide
Bozma moralini emmezse emmesin diyeceksin mama içen tek çocuk değil şükür etmek lazım ya biberon da tutmasa benim ilk kızım gayet mama ile buyudu ne hasta oldu ne bişey ikinci kızım emdi ama kıçı hastalıktan kurtulmadi kreşe vs başlarken iki ay hasta olduBi kaç gündür termosa koyuyorum ona rağmen hazırlayana kadar yırtıyo kendiniBakalım bugünde ayakta emme öğrendi her gün yeni bişe deniyorum ertesi gün geri bırakıyor.. gittiği yere kadar valla bugün o ağladı ben ağladım emmezse yapacak bişey yok napalım mamayla büyüsün
Nasıl iyileştirdinKızlar meme ucum iyileşir gibi olmuştu tekrar kötüledi, emzirme saatleri gelince ayaklarım geri geri gidiyor ne kadar sürüyor bu yaralar
Nasıl iyileştirdinben de uğraşıyorum ama hiç bir ilerleme yok tahin yağı ve lansinoh sürüyorum ama ne iyileşiyor ne kötüleşiyor olduğu yerde sayıyor gibi bugün madecasol sürdüm ama korktum da ya unutup yıkamayı emzirirsem diye sağ taraf Krem sayesinde biraz daha iylesmis gibi ama solda hiç bir değişiklik yok
Ah ah neler yapmadim hergun farkli bir şey denedim gumus kapak mesela ise yaramadi bende kalkan aldim krem vs surunce kalkan kapadım hava aldi meme ucu sanirim bu sa iyilesmesine yaradi. Madacasol suruyorum ara ara, kantoron yagi aldim dogal o da iyi geldi oneririm. Simdi son care Garmastan kremini aldim insallah o ise yarar. Ben birkac gun rahat emzirdim aglamadan yani basta acisada dayaniliyordu bebegi memeye geri cekmeye calistigim icin dunden beri cok emzirdim ve tekrar cok acimaya basladiNasıl iyileştirdinben de uğraşıyorum ama hiç bir ilerleme yok tahin yağı ve lansinoh sürüyorum ama ne iyileşiyor ne kötüleşiyor olduğu yerde sayıyor gibi bugün madecasol sürdüm ama korktum da ya unutup yıkamayı emzirirsem diye sağ taraf Krem sayesinde biraz daha iylesmis gibi ama solda hiç bir değişiklik yok
Deneyemedim henüz insta da denk geldi bana da evde kalmış ben de annemlerdeyim iki gündür bebiş tuttu memeyi gibi inşallah onlara gerek kalmaz ya tabi doymuyor memeyle mecbur mama veriyorumAa ben de direkt yapıştırıyordum senin dediğin gibi deneyeyim bir de etkisi oldu mu şimdi peki, birde sürekli kayıyor süt falan akınca sinir oluyorum hiç pratik değil
Benim aklımda da sen vardın desemArkadaşlar bu çocuk olmamış yenisini yapmayı düşünüyorum ben
Yaa öyle bişey mi varmış randevu filan mı alıyoruz.. kaşık biberon nasıl oluyo 60 ml den fazla mama yiyo bi öğünde kaşık biberonla az mı geliyo acabaBenim aklımda da sen vardın desemEmzirme danışmanları araştırıyordum şans eseri devlet hastanesinin buldum. Bugün gittim çok memnun kaldım hemşire çok sabırlı zar zor iki kere silikonsuz tutturabildi her hafta çağıracak şimdi. Biberondan geri kaşık biberona geçmemizi istedi, mama zamanla azalacak anne sütüne ağırlık verilecek. Devlet olmasına rağmen çok memnun kaldım 40 dk civarı kalmışızdır yanında
valla ben memnun kaldım sabırla bu eşek sıpasının emmesini bekledik özel hemşireler baktım ay online bile 4000 den başlıyor 3 kişi bir bebeğe meme tutturamazken uzaktan hiçbir şey yapamazlar benceYaa öyle bişey mi varmış randevu filan mı alıyoruz.. kaşık biberon nasıl oluyo 60 ml den fazla mama yiyo bi öğünde kaşık biberonla az mı geliyo acaba
Çok yavaş olur onla ya biberonla bile doymuyorlar onla nasıl doyacak bilmiyorum.. Bi araştırayım ben de öyle bişe var mı burda da..Ayyy sorma kafayı yiycem hiç uyumuyor uyumadığı gibi sürekli bi ağlama halinde mamayı veriyorum susuyo sonra bi bakıyorum çok geliyo sanırım kusuyo bi türlü uyumuyor ya kucağımda çok iyi uyuyo yatırınca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor..valla ben memnun kaldım sabırla bu eşek sıpasının emmesini bekledik özel hemşireler baktım ay online bile 4000 den başlıyor 3 kişi bir bebeğe meme tutturamazken uzaktan hiçbir şey yapamazlar bencekaşık biberon zor ya yedirmesi daha yavaş yiyor sinir oluyorlar o yüzden birde korkuyorum boğazına gider diye. Şimdi nasıl yediricem bilmiyorum senin bebito nasıl ay bunlar artık daha aktif daha az uyuyorlar canlandılar iyicee
Randevu ile mi gittin yoksa direk mi gittin görüşmeyevalla ben memnun kaldım sabırla bu eşek sıpasının emmesini bekledik özel hemşireler baktım ay online bile 4000 den başlıyor 3 kişi bir bebeğe meme tutturamazken uzaktan hiçbir şey yapamazlar bencekaşık biberon zor ya yedirmesi daha yavaş yiyor sinir oluyorlar o yüzden birde korkuyorum boğazına gider diye. Şimdi nasıl yediricem bilmiyorum senin bebito nasıl ay bunlar artık daha aktif daha az uyuyorlar canlandılar iyicee
Benimki de öyle doymuyor ağlıyor mama veriyorum biraz daha sonra kusuyor . Sonra kus olduğu ve midesi boşaldığı için gene ağlıyor açım diyeÇok yavaş olur onla ya biberonla bile doymuyorlar onla nasıl doyacak bilmiyorum.. Bi araştırayım ben de öyle bişe var mı burda da..Ayyy sorma kafayı yiycem hiç uyumuyor uyumadığı gibi sürekli bi ağlama halinde mamayı veriyorum susuyo sonra bi bakıyorum çok geliyo sanırım kusuyo bi türlü uyumuyor ya kucağımda çok iyi uyuyo yatırınca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor..
Çocuk polikinliğine randevu aldım oradaki doktor sevk yapıyor meme emzirme polikinliğine. Bak bizim hastanenin sitesi bu şekilde yazmış sende bak istersen canım sizinkinde de vardır belki sitede https://sultanbeylidh.saglik.gov.tr...emzirme-laktasyonrelaktasyon-poliklinigi.htmlRandevu ile mi gittin yoksa direk mi gittin görüşmeye
Madecasolu bennde denedim sağ göğsüm biraz daha iyi onu toparladı gibi ama sol gogsum de açılmış bir yara var madecasol içine doluyor çok korkuyorum ya yıkamadan verirsem diye garmastan i da o yüzden almak istemedim kalkanı oneriyolar ama rahat oluyor mu acaba ben de alayım ilk emmeye başladığı zaman solu kaynar sular dökülüyor başımdan aşağı kavradiktan sonra acı yok ama o ilk bir üç dört saniye aman AllahımAh ah neler yapmadim hergun farkli bir şey denedim gumus kapak mesela ise yaramadi bende kalkan aldim krem vs surunce kalkan kapadım hava aldi meme ucu sanirim bu sa iyilesmesine yaradi. Madacasol suruyorum ara ara, kantoron yagi aldim dogal o da iyi geldi oneririm. Simdi son care Garmastan kremini aldim insallah o ise yarar. Ben birkac gun rahat emzirdim aglamadan yani basta acisada dayaniliyordu bebegi memeye geri cekmeye calistigim icin dunden beri cok emzirdim ve tekrar cok acimaya basladirabbim hepimize sabir ve dayanma gücü versin yaralarımız iyileşsin bebeklerimiz guzelce emsin bizi
Bu döngü hiç bitmeyecek sanırımBenimki de öyle doymuyor ağlıyor mama veriyorum biraz daha sonra kusuyor . Sonra kus olduğu ve midesi boşaldığı için gene ağlıyor açım diye