- Emoji Skoru
- 1.494
- Puanlar
- 83
Geçmiş olsunBen mastit olmuşum kızlar ultrasonla belli oldu kötüleyince hastaneye gittim
Insallah kurur ben bir sey sürmeye korkuyorum yaBizimde aynıydı. Duştan sonra pamukla göbek deliğinin içini iyice kurulamamızı söyledi ebe. Dikkat edince 3-4 gün sonra bitti
Sağ ol canımGeçmiş olsun
Göbeği ne zaman düştü peki, bizimkininde hafif iltihaplı lekelenme oldu kendiliginden geçti sonra. Sen gene altini baglarken gobek deligi acikta kalsin hava alsin bolge bezi ona göre bagla canım. Annem dedi bana da gobek dusse de gene hassas oluyormuş hava alirsa çabuk toparliyormusKızlar dun 2 haftalik oldu ama gobegi düştüğü halde göbek deliği kurumadı hala
bende korkuyorum mastit olmaktan ya göğüslerim sert ve ağrıyor nasıl fark ettin yada şuna dikkat et diyeceğin bişey var mı nasıl anlarım eğer başıma öyle bişey gelirseBen mastit olmuşum kızlar ultrasonla belli oldu kötüleyince hastaneye gittim
Her sertleşme mastit değil canım korkma bugün bir doktor izledim meme zaten boşalıyor sonra geri doluyor, dolunca da sertleşip ağrıyor dedi. Benim iki gündür vardı dün oğlum hiç emmedi taş gibi oldu göğsüm ama ben şeyde anladım üşüyorum titriyorum sıtma başladı göğsümde tam tersi alev gibi yanıyorbende korkuyorum mastit olmaktan ya göğüslerim sert ve ağrıyor nasıl fark ettin yada şuna dikkat et diyeceğin bişey var mı nasıl anlarım eğer başıma öyle bişey gelirse
Benim oğlumda memeyi boşaltamıyor emdikten sonra sağım yapıyorum ama düzenli yapamıyorum maalesefHer sertleşme mastit değil canım korkma bugün bir doktor izledim meme zaten boşalıyor sonra geri doluyor, dolunca da sertleşip ağrıyor dedi. Benim iki gündür vardı dün oğlum hiç emmedi taş gibi oldu göğsüm ama ben şeyde anladım üşüyorum titriyorum sıtma başladı göğsümde tam tersi alev gibi yanıyorbirde annem sağolsun meme ucunu sık dedi hep iltihaplı süt aktı koyu renkli sizde deneyin sağımda falan süt çıkmazsa
Geçmiş olsun canım bizde hala emmeyle cebelleşiyoruz sesi soluğu kısıldı yavrumun.. 30 ml mama verdim sonra 10 ml sağdığım süt vardı onu verdim.. Sonra emzirmeyi denedim meme ucunu ağzına yanağına filan değdirdim sonra aranırken diline değdirerek vermeye çalıştım tuttu şimdilik.. Hangi taktik işe yaradı bilmiyorum devamı gelir mi oda meçhulHer sertleşme mastit değil canım korkma bugün bir doktor izledim meme zaten boşalıyor sonra geri doluyor, dolunca da sertleşip ağrıyor dedi. Benim iki gündür vardı dün oğlum hiç emmedi taş gibi oldu göğsüm ama ben şeyde anladım üşüyorum titriyorum sıtma başladı göğsümde tam tersi alev gibi yanıyorbirde annem sağolsun meme ucunu sık dedi hep iltihaplı süt aktı koyu renkli sizde deneyin sağımda falan süt çıkmazsa
Benim göğüs dolmuyor o kadar yaa bebek doğru düzgün emmediği için sanırım çok sütümde yok@38seyma canım sende dene inşallah benimki gibi olur meme ucunu sıkınca o iltihaplı sütler boşaldı ucu açıldı, süt var kanallar tıkalıdır belki
Düzenli yapmaya çalış canım dün ağladım ağrıdan sanki kitle var gibi bir ağrı hele o yangınBenim oğlumda memeyi boşaltamıyor emdikten sonra sağım yapıyorum ama düzenli yapamıyorum maalesef
Çok geçmiş olsun
İyi iyi maşallah diyelimm emsin bolcaGeçmiş olsun canım bizde hala emmeyle cebelleşiyoruz sesi soluğu kısıldı yavrumun.. 30 ml mama verdim sonra 10 ml sağdığım süt vardı onu verdim.. Sonra emzirmeyi denedim meme ucunu ağzına yanağına filan değdirdim sonra aranırken diline değdirerek vermeye çalıştım tuttu şimdilik.. Hangi taktik işe yaradı bilmiyorum devamı gelir mi oda meçhul
Bebek kaynaklıdır hemşire şey demişti sağım etkilemez sütü arttıran bebeğin emmesi, böyle böyle artacak inşallahBenim göğüs dolmuyor o kadar yaa bebek doğru düzgün emmediği için sanırım çok sütümde yoksağmadan önce göğsümü sıkıyorum iyice süt gelene kadar
Cumartesi günü düştü ama bir degsiik duruyor kenarları yapışık duruyor ortasi acik degil. Anlatabildim mi bilmiyorumGöbeği ne zaman düştü peki, bizimkininde hafif iltihaplı lekelenme oldu kendiliginden geçti sonra. Sen gene altini baglarken gobek deligi acikta kalsin hava alsin bolge bezi ona göre bagla canım. Annem dedi bana da gobek dusse de gene hassas oluyormuş hava alirsa çabuk toparliyormus
Benimkinin göbeği kabuk gibi duruyordu doktora gösterdim eliyle aldı orayı altı normal göbek deliği gibi çıktı ortayaCumartesi günü düştü ama bir degsiik duruyor kenarları yapışık duruyor ortasi acik degil. Anlatabildim mi bilmiyorum
Canım bi sayfada gördüm Eds yi serçe parmağına takıyo parmağı emziriyo.. Bide öyle dene bakalım işe yararsa ben de alayımBebek kaynaklıdır hemşire şey demişti sağım etkilemez sütü arttıran bebeğin emmesi, böyle böyle artacak inşallah