2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Canım bi sayfada gördüm Eds yi serçe parmağına takıyo parmağı emziriyo.. Bide öyle dene bakalım işe yararsa ben de alayım Ben hala emzitirmeyle mücadele ediyorum yok olmuyo ne yaptıysam devamı gelmiyor
Ben de cebelleşiyorum hala yaa biberona alışınca meme zor geliyor paşama … birde sık emzirmeye çalışıyorum meme uçlarım gene hassaslaştı acıyor bi deniyim ama dediğini

Ben de cebelleşiyorum hala yaa biberona alışınca meme zor geliyor paşama … birde sık emzirmeye çalışıyorum meme uçlarım gene hassaslaştı acıyor bi deniyim ama dediğini
Dene bakalım bi… Biberona öyle bi saldırıyorki meme kesmez hak veriyorum Şeytan diyor Salıver emmezse emmesin sonra ana yüreği dayanmıyor

Dene bakalım bi… Biberona öyle bi saldırıyorki meme kesmez hak veriyorum Şeytan diyor Salıver emmezse emmesin sonra ana yüreği dayanmıyor
Ayneeen ben de öyleyim bir yandan mama yapmakta zor gece bir uyanıyor sanırsın saatlerdir aç gibi, 52 cmlik cüce 2 saat önce beslenmişsin ne bu sinir hemşirelerde daha çok erken meme reddi için diyor

Ayneeen ben de öyleyim bir yandan mama yapmakta zor gece bir uyanıyor sanırsın saatlerdir aç gibi, 52 cmlik cüce 2 saat önce beslenmişsin ne bu sinir hemşirelerde daha çok erken meme reddi için diyor
Elin ayağın birbirine dolanıyor öyle bi çığlık atıyor ki şapşik oğlan çok sinir oluyorum ama mamayı verince Boncuk boncuk bakıyo kıyamıyorum Yeni bi taktik daha buldum bakalım ne kadar sürecek hemen anlatıyorum…. Sen nasıl emzirmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama Dik oturup kucağıma ince bi yastık koydum solu emzireceksem sağ elimle ensesinden yakalıyorum sol elimlerde memeyi iyice sıkıp ağzına yerleştirdim tuttu şimdilik.. ben hep bebişi sol koluma yerleştiriyordum geriye doğru kaçıyordum şimdi avcumla enseden yakalıyorum kaçamıyor

Ben de oturuyorum bir yastık koyuyorum bacaklarıma üstüne de oğlumu yatırıyorum ama benim memiktolar biraz büyük olduğu için hep kontrollü emzirmem gerekiyor burnu kapanmasın diye . Ben de bir taktik buldum biberona alıştığı için eğer çok sinirli ve çok açsa biberona ya sütümü ya mama koyuyorum ağzında bir iki çekiyor hemen benim memeyi dayıyorum sonuçta ikisini de çekmesi gerektiği için çabuk kavrıyorkaşık biberon ile mememi verip üstten ağzına süt damlatınca tembellik yapıp sadece gelen sütü mamayı yutup mememi çekmiyordu esek herif . Annelerin hakkı niye ödenmez şimdi anlıyor insan baksana taktikler yöntemler araya araya delirdik

Aynen ya onu bende denedim kedi gibi sütü yalıyo çok komik

Kızlar ya ben emziriyorum çocuğu 17 günlük oldu zaten sekiz gün yoğun bakımda yattı 9 gündür beraberiz ama şu hani bebek doyunca memeyi bırakır olayı varya bizimki asla memeyi bırakmıyor mesela 30 dakika emziriyorum memeyi ağzından ben çekiyorum karnı doyyo şişiyor gazını falan çıkarıyor elleri ağzına gidiyo hâlâ meme arıyo meme uçlarım da yara oldu hastanede sağım yaptım o makine yara yaptı emzirme bir çileye dönmek üzere dün sabaha karşı iki ölçek mama yaptım mamayı içti bir saat uyumadı tekrar memeye aldım emdi uyudu bu doyunca memeyi bırakır olayı yalan mı ya yada bizde bir sorun mu var acaba

Yatmadan suyu kaynatıp termosa koyun mutfağa gidip su ısıtmakdan kolay oluyor benim ilk çocuğum mama ile buyudu iki ay emdi meme reddi yaptı zaten meme ve mama olarak gidiyoduk dört ay da sagdim sütüm kesildi ikinci kızım da iki buuck yasina kadar emdi mama ile büyüyen hiç hasta olmaz ama emzirdigim kız çok hasta olurşimdi oğluşu da emziriyorum bakalım ilerde nasıl olacak moralinizi bozmayın emmiyor diye olan süt de etkilenmesin

Bi kaç gündür termosa koyuyorum ona rağmen hazırlayana kadar yırtıyo kendini Bakalım bugünde ayakta emme öğrendi her gün yeni bişe deniyorum ertesi gün geri bırakıyor.. gittiği yere kadar valla bugün o ağladı ben ağladım emmezse yapacak bişey yok napalım mamayla büyüsün

Memede boş boş durunca da göğüs yara oluyormuş memeyi çekince ağlamıyorsa sıkıntı yok bence ya.. Emdikten sonra ıslak bezle silin göğüsünüzü bide

Kızlar meme ucum iyileşir gibi olmuştu tekrar kötüledi, emzirme saatleri gelince ayaklarım geri geri gidiyor ne kadar sürüyor bu yaralar

Ben sezeryan sırasında cok kan kaybetmişim 7 ye düşmüş kan taktilar vs ama doktor demir ilacını günde 2 kere kullan dedi. 7 8 torba kan taktirsan eski haline anca döner dedi
Benim de aynı şekilde çok kan kaybım oldu. Demir ilacınız kaç mg ve aynı anda mı yoksa sabah akşam olacak şekilde mi alıyorsunuz? Ben Almanya’dayım doktorlar burada biraz daha rahatlar. Değerim 5 e düşmüş.

Kızlar meme ucum iyileşir gibi olmuştu tekrar kötüledi, emzirme saatleri gelince ayaklarım geri geri gidiyor ne kadar sürüyor bu yaralar
Ben de hep plastik kalkanla emziriyorum bir kere denedim kalkansal emzirmeyi nasıl bir çektiyse oğluş yara yaptı…

Ben mastit olmuşum kızlar ultrasonla belli oldu kötüleyince hastaneye gittim
Öncelikle geçmiş olsun ben de çarşamba akşamı oldum. Yüksek ateş, sağ göğsüm kıpkırmızı olmuştu. Göğsüme acımadan bastıra bastıra masaj yapıp sarı sütleri çıkardık. Hala daha emzirme sonrası pompa sonra da uzun uzun masaj yapıyorum

Annelik ne zormuş keşke baba olsaydım

Sana da çok geçmiş olsun canım mastit çok kötüymüş ya ağrısı çok fena. Benimde annem önerdi dediğin gibi uçlardaki tıkalı sütü çıkardık bir günde düzeldi şükür. Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha

Doktor sabah aksam ac olarak kullan dedi.bana hastanede kan taktilar birde kan ilacı taktilar yoksa adım atamıyordum bas donmesinden.
Geçen gece benimde sag göğsüm cok ağrıdı sonra üşümeye başladım ateşim yükseldi sabah düzeldi. Ama sertlik yoktu hic.

Eklentiler

• 44769.webp
    108,5 KB · Görüntüleme: 10
Silikonu ben yanlış takıyormuşum direk yapıştırıyordum çok acıyordu göğüs ucum silikonun yanları kıvırıp vakum yaptırıyormuşun
Aa ben de direkt yapıştırıyordum senin dediğin gibi deneyeyim bir de etkisi oldu mu şimdi peki, birde sürekli kayıyor süt falan akınca sinir oluyorum hiç pratik değil

`