2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Ben de yara hiç olmadı çok şükür düzenli olarak hiç emmediği için ben de pes edeceğim valla yeter yıprandım valla bide uyumuyorda gece de saat başı kalktı yıkık bi haldeyim
Daha bir aylık cüce bunlar inadı nereden biliyorlar anlamış değilim

Kızlar sanırım artık pes edicem emzirme işine çok zorlanıyorum 29 günlük oldu bebeğim emmiyor üstüne mastit oldum kaç kutu antibiyotik kullandım göğüslerim kan içinde yara içinde emzirmeye çalıştım emmiyor şuan düzeldi ama uçları halla yara ilk başta koca biberonları dolduracak kadar çok fazla geliyordu sütüm şuan makinayla sağıyorum en fazla 30 ml çıkıyor bebeğim emmiyor emzirme danışmanlarıyla birlikte denedik kaç defa yok iki emip bırakıyor ağlıyor mecburen mama veriyorum sonra üzülüyorum ama yapacak bişey yok gibi duruyor. Pisikolojik olarakta çok kötüyüm lohusalık denen dönem benim için çok zor geçiyor tek başıma bebeğime bakıyorum uykusuzluktan mahvoldum durduk yere ağlıyorum nasıl herşeye yetişicem düşünceler çıkmıyor aklımdan ne zaman düzelecek ya çok zorlanıyorum gerçekten eşim sağolsun elinden geldikçe destek veriyor ama olmuyor yinede hiç bu kadar zor beklemiyordum

Canım silikonla emzirdiniz mi hiç peki? benimki doğduğu gün hariç diğer günler memeyi sadece tutmadı o yüzden hep silikonla emziriyorum. Ama hem silikon hem de bebeğin emiş tarzı sanırım yara yaptı bende yaralar çatlağa dönüştü. Hıçkırarak ağlayarak emziriyorum ben de pes etmek üzereyim. Ama yaralar için yöntem şu iyi geldi sadece 1)Garmastan krem 2)memeleri dinlendirmek mesela bugün solu emziriyorum sağ dinleniyor ya da gün içinde genellikle sol ağırlıklı emziriyorum sağ memeyi bir kere tutturuyorum çekilmesin süt diye. Zaten ilk haftalardaki gibi çok süt gelmeyebilirmiş sağımda meme terbiye oluyormuş. Bana da eşim annem destek oluyor ama acıyı yaşayan bizleriz gene de yalnız hissediyor insan

Hiçbir fikrim yok ya doktoruma soracağım sen düşünüyor musun canım
Bence gerek yok diye düşünüyorum çok pahalı eşim yaptıralım diyo bilmiyorum internette kimi 6 bine yaptırdık yazmış kimi 20 bin anlamadım valla

Benim bebişte hiç emmiyo iki çekip bırakıyo ağlıyor mama veriyorum valla sağınca da dediğin gibi çok az geliyo sürekli mi sağmak lazım anlamadım ki hiç artmadı benim ki çocukta doymuyor onla mecbur mama veriyorum

Bide bizim uyku problemimiz çıktı akşama kadar uyumuyo kucağımda uyuyo yatağa koyuyorum uyanıyor ağlıyor napcamı şaşırdım

Evet onuda denedim malesef onuda tutmadı bilmiyorum bi yerde hatamı yapıyorum diye düşünüyorum 2 emip bırakıyor acaba süt olmadığı içinmi öyle yapıyor anlamıyorum bi yandan çok emzirmek istiyorum bi yandan da komple bırakıp mamayla büyüsün diyorum ama sonra üzülüyorum ilk başta çok sağım yapıyordum şuan onu da yapmıyorum doğru düzgün çok zor geçiyor ve dediğin gibi ne kadar da destek olursa insan yalnız hissediyor

Sürekli sağım yapmak lazımmış artması için küme sağma yöntemi varmış işe yarıyormuş şuan öğrendim birde onu deniycem baktım artmıyor süt bebeğimde emmezse bırakıcam artık gerçekten hem pisikolojik hem fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum

Sürekli yapacak zaman olmuyorki bebekle mi ilgileneyim sağım mı yapayım dinleneyim mi hiçbi şeye yetişemiyorum iki gündür sağmıyordum bugün deneyeyim dedim 10 ml bile çıkmadı

Sürekli yapacak zaman olmuyorki bebekle mi ilgileneyim sağım mı yapayım dinleneyim mi hiçbi şeye yetişemiyorum iki gündür sağmıyordum bugün deneyeyim dedim 10 ml bile çıkmadı
Aynen öyle bugün çok emzirdim gene göğüslerim ağrıyor diye sağım yapayım diyordum nerdee bebenin peşine koşmaktan oturup sağım mı yapılır .. eller serbestte Allaha emanet eğilsen dökülüyor

Süt tazyikli gelmediği için sinirleniyorlarmış biberonun akış hızından sonra meme yavaş geliyor onlara tembelliğe müsait hepside istemiyorlar

Benim süt çok az ya napsam bilemedim emmediği için artmıyo doğru düzgün sağamıyorum da

Bu bebelerin atak matak dönemleri mi geldi ya dün canavar gibiydi bizimkisi üstümden geçti vallahi

Benim süt çok az ya napsam bilemedim emmediği için artmıyo doğru düzgün sağamıyorum da
Süt gelmese de sağım yapın memeler uyarılsın diyorlar tabi harap etmeden kendini bi 10 dk bile uyarılsa çünkü bebekte emmiyor gerilemesin süt. Çekmese bile yüksek ayara da gerek yok biraz uyarılsa iyiymiş

Evet gerçekten zaman olmuyor ev iş bebek yemek çok zor saldım ben yapacak bişey yok

`