2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Onunda fotosunu atsana sana zahmet

Onunda fotosunu atsana sana zahmet
Şu canım canavar gibi olan, eller serbestte de bebebao markasi kullaniyorum onda da geliyordu sut ama bu ara cekim gücü az geliyor sarji dolu olsa da. Bu arada mamajooda sessiz yaziyor ama gayette sesli calisiyor aman gerci ise yarasinda sese raziyiz

Eklentiler

• IMG_5232.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 19
Kalça ultrasonu için doktora geldim doktor beni emzirme danışmanına gönderiyo oraya gittim bu saatten sonra yapacak bişe yok diyo çıldırdım bi de şehir hastanesi bi uçtan bi uca gidiyosun.. Delirmek üzereyim herkes başından atmaya çalışıyor bide imza attım eğitim aldım diye ne verdilerse

Ankarada mısın yoksa

Banada aynı şekilde imza attırdılar eğitim aldım diye gittiğimde de benden farklı yaptıkları bişey yok başımda duruyorlar izliyorlar memeyi şöyle tut böyle yap bitti ama bebek emmiyor

Banada aynı şekilde imza attırdılar eğitim aldım diye gittiğimde de benden farklı yaptıkları bişey yok başımda duruyorlar izliyorlar memeyi şöyle tut böyle yap bitti ama bebek emmiyor
Kayseri’deyim canım ben.. Bana onu bile yapmadılar yapacak bişey yokmuş en kötü sağıp verecekmişim sanki onlarla biliyorum

Aa deli mi ne o zaman orada onların işi ne.. dördüncü beşinci ayda bile memeye dönen var instagramda görüyorum kaldı ki bu bebekler daha yeni bir aylık oldu nasıl geç kaldık. Bizim hemşire kendisi mememi tutturdu bebeğe, bebegin kafasini ve mememi tuttu sak diye birlestirdi. Ne cins insanlar var ya ugrasmak istemiyorlar isin bu senin ugrasacaksin

Aynen uğraşmak istemedi çocuk memeyi hiç tutamıyo değil ki ilgi istiyor sütü çoğaltmak lazım devamı gelmesi için

Kayseri’deyim canım ben.. Bana onu bile yapmadılar yapacak bişey yokmuş en kötü sağıp verecekmişim sanki onlarla biliyorum
Bi uctan bi uca gidiyorsun diyince Ankara sandım çünkü bende öyleyim bi uctan bi uca gidiyorum ama yaptıkları hiç.bişey yok malesef evde yaptığımın aynısını yapıyorlar

Bi uctan bi uca gidiyorsun diyince Ankara sandım çünkü bende öyleyim bi uctan bi uca gidiyorum ama yaptıkları hiç.bişey yok malesef evde yaptığımın aynısını yapıyorlar
Hastanede sıra beklerken bebekleri ağlayan kadınlar hemen göğüslerini çıkarıp memeyi verdiler o kadar özendim ki bebekler anında tutuyo Biz de uğraş dur boşa uğraşıyoruz gibi geliyor

Hastanede sıra beklerken bebekleri ağlayan kadınlar hemen göğüslerini çıkarıp memeyi verdiler o kadar özendim ki bebekler anında tutuyo Biz de uğraş dur boşa uğraşıyoruz gibi geliyor
Evet gerçekten bende çok özeniyorum üzülüyorum da bizde anca bi yer bulup mama hazırlıyoruz hızlıca tabi perişan oluyoruz

Evet gerçekten bende çok özeniyorum üzülüyorum da bizde anca bi yer bulup mama hazırlıyoruz hızlıca tabi perişan oluyoruz
Emzirme danışmanına giderken yaşadım ben onu, hastanedeyiz işimiz bitti emzirme danışmanı ile tabiki iki üç fırt çekti bıraktı benden silikonsuz. E aç çocuk başladı ağlamaya.. Biz mama ve sıcak su almıştık yanımıza onu karıştır et derken her yer mama tozu olduTrajikomik.. İlk hafta kontrolünde de emzirme odasında silikonlu emzirmeye cebelleşmiştim beyfendiyle en son ayakta ona eğilip emzirdim

Kızlar havalar serinledi ne giydireceğimi bilemiyorum bebişe uzun kollu iç zıbın giydiriyorum üstüne hırka yelek ya da içe askılı zıbın dışına tulum. Sizde durum nasıl tam hastalık havaları dikkat etmemiz gerekiyor

Ben de kısa kollu zıbın üstüne alt üst takım ya da tulum çorap bide mutlaka.. Şu hastane işlerimiz bir bitseydi ya siz götürüyor musunuz? yarın kardiyalojide randevumuz var doktor önermişti.. 2. Ayında da göz ve kalça çıkıklığı ultrasonu var.. bebekle hastaneye gitmesi zulüm resmen

Bide ben hala bez bağlamasını beceremiyorum sürekli kıyafetleri ıslanıyor değiştirmekten bıktım

Daha siftahı açmadık yaa bizimde gitmemiz lazım kalça çıkıklığı için. Kardiyoloji ne için aslında evet doktorlar rutin olarak genel muayene öneriyorlar göstermekte fayda var

Bide ben hala bez bağlamasını beceremiyorum sürekli kıyafetleri ıslanıyor değiştirmekten bıktım
Of evet bizde de aynı. Erkek bebek hele her bez açarken zamanla yarışıyorum geçen gün uyku sersemi altını değiştirirken zıbınına işedi o an birde aç karnı allahım mama mı hazırlayayım zıbın mı bakayım .. bu bebeklerden büyüdüklerinde yıpranma tazminati isteyelim

Valla haklısın bir ayda canımdan bezdim Off karnını doyurmadan asla altını değişemiyorum ya da ben biberon veriyorum ağzına alttan da annem altını değiştiriyor

Daha siftahı açmadık yaa bizimde gitmemiz lazım kalça çıkıklığı için. Kardiyoloji ne için aslında evet doktorlar rutin olarak genel muayene öneriyorlar göstermekte fayda var
Göz ve kalçaya 2 aylık olması lazım dediler.. Kardiyolojiyi de doğduğunda muayene eden doktor önerdi bi sıkıntı yok ama ilk 40 gün gösterin mutlaka diye.. öff sağlık ocağı çağırdı kaç kere sonra çocuk doktoru boy kilo gelişimi için çağırdı derken baya gittik

`