Bebişler evde sakinlik istiyo bence bugün evde tekim o kadar güzel mamasını içti uyuduki kaç gündür çok huysuzdu anasına acıdı bugün sanırımBu bebelerin atak matak dönemleri mi geldi ya dün canavar gibiydi bizimkisi üstümden geçti vallahi
Ben de saldım süt çekilene kadar sağarım veririm çıktığı kadar sonrasına yapacak bir şey yokEvet gerçekten zaman olmuyor ev iş bebek yemek çok zor saldım ben yapacak bişey yok
Gece loş bi ışıkta mamasını içiyo uykusu kaçmıyo gözü kapalı emiyo hatta gazını çıkardıktan sonra sessizce yatağına koyuyorum gece bi sıkıntımız olmuyo gündüz uyumak bilmiyo bizimki dekizlar merhaba, bugün ebem ile görüstüm. Bebisim 35 günlük silikonu bugün biraktik. Daha önce memeden direkt emdiginde cikartirken canimi cok yakmisti. Eger cok güclü cekiyorsa parmagini bebegin agzina sokup vakumu boz dedi. Ayrica benim bebegim geceleri asla uyumuyor canimizi cikariyor. Sürekli üzerimizde uyumak istiyor. Bebekle cok göz kontagi kurmayin, bebekle konusmayin vs dedi. Sinir sistemi uyariliyor uykusu kaciyor dedi. Odadaki insanların birbiriyle konuşmaları ona ninni gibi gelir, dedi. Gündüz ise yaradi ama gece daha denemedim. Sizin de bu konular hakkinda bildikleriniz varsa lütfen yazin.
Ayyy ben de silikon kullanıyorum mesela canım çok yanıyor bebeğim emerken çıkarmak istiyorum oğlum daha da sıkı sıkı emiyor hıçkırarak ağladığımı bilirim ağzından çıkaramadığım için. Dediğin yöntemi deneyeceğim teşekkür ederim. Bizimki de kuduruk oldu iyice geceleri geç yatıyorkizlar merhaba, bugün ebem ile görüstüm. Bebisim 35 günlük silikonu bugün biraktik. Daha önce memeden direkt emdiginde cikartirken canimi cok yakmisti. Eger cok güclü cekiyorsa parmagini bebegin agzina sokup vakumu boz dedi. Ayrica benim bebegim geceleri asla uyumuyor canimizi cikariyor. Sürekli üzerimizde uyumak istiyor. Bebekle cok göz kontagi kurmayin, bebekle konusmayin vs dedi. Sinir sistemi uyariliyor uykusu kaciyor dedi. Odadaki insanların birbiriyle konuşmaları ona ninni gibi gelir, dedi. Gündüz ise yaradi ama gece daha denemedim. Sizin de bu konular hakkinda bildikleriniz varsa lütfen yazin.
Bana o biberonu kuzenim vermişti ben de tek delikli emziğini aldım gördüğün gibi farkeden bişe olmuyo bizim canavarlaraKızlar ben biberon olarak philips avent kullanıyorum yenidoğan diye sorup aldı eşim e bebekten. Satıcılar bir çakallık yapıyormuş yenidogan diye satılsa da biberon başlıkları öyle değilmiş iki delikliymiş. Tek delikli yavaş akışlı başlık ekstra aliniyormus. Bugün esim gitti kasadaki kiz demis meme reddi bu yuzden yasayan cok varmid. Simdi tek delikli baslik aldikta bizim canavar alisti hizli cekmeye gene dakikada bitirdi mamayi
Ayneeen bir çekiyorlar supurge gibi ay yok memeye en yakin baslik falan yalan dolanBana o biberonu kuzenim vermişti ben de tek delikli emziğini aldım gördüğün gibi farkeden bişe olmuyo bizim canavarlara
Mama hangisini veriyorsun ben aptamil pronutra veriyorum kızıma ama çok gaz yapıyor sanırımKızlar ben biberon olarak philips avent kullanıyorum yenidoğan diye sorup aldı eşim e bebekten. Satıcılar bir çakallık yapıyormuş yenidogan diye satılsa da biberon başlıkları öyle değilmiş iki delikliymiş. Tek delikli yavaş akışlı başlık ekstra aliniyormus. Bugün esim gitti kasadaki kiz demis meme reddi bu yuzden yasayan cok varmid. Simdi tek delikli baslik aldikta bizim canavar alisti hizli cekmeye gene dakikada bitirdi mamayi
Bunu kullanıyorum şekeri falan azmış bunun önerileri çoktu, gaz çok olmadı oğlumda bir dene istersen canımMama hangisini veriyorsun ben aptamil pronutra veriyorum kızıma ama çok gaz yapıyor sanırım
Ben de aptamil kullanıyorum gaz sıkıntısı olmuyo yani sancısı olmuyo pıt pıt çıkarıyorMama hangisini veriyorsun ben aptamil pronutra veriyorum kızıma ama çok gaz yapıyor sanırım
Canım şu silikon başlıklarını yan yana koyup yandan fotolarını çekip atsana bi alsam mı almasam mı kararsız kaldımAyneeen bir çekiyorlar supurge gibi ay yok memeye en yakin baslik falan yalan dolan
Böyle canım we babynin daha buyuk ucu digeriyle daha iyi kavriyorlar ama biz we babye geri gectikCanım şu silikon başlıklarını yan yana koyup yandan fotolarını çekip atsana bi alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Sağol canım bide onu alayım bu son şansı emdi emdi yoksa bitti artıkBöyle canım we babynin daha buyuk ucu digeriyle daha iyi kavriyorlar ama biz we babye geri gectik
İnşallah tutar yaSağol canım bide onu alayım bu son şansı emdi emdi yoksa bitti artık
Sağmayı denedim yine süt iyice azalmış çok sıkıldım artık bu durumdan yaİnşallah tutar ya
Benim hem eller serbest hem normal vardı ama eskidiler mi ne ablamdan almistim hic gelmiyordu biberona, eltim mamajoo markasininkini vermisti bir deneyeyim dedim canavar gibi cekiyor. Digerinde hic gelmiyordu bunda simdi 20 cikti birinci derecede bile cekim gucu bayaaa iyi hatta acidi biraz hassasti zaten biraktimSağmayı denedim yine süt iyice azalmış çok sıkıldım artık bu durumdan ya
@38seyma benim diger makinalarda yok meme ucum flansa tam oturdu mu yok cekimi iyi mi, eller serbestte sudyeni tam sıkacaksin ki memene otursun birsuru dert cekiyormusum. Bu marka cok iyiymis mamajoo son care olarak buna bi bak istersenBenim hem eller serbest hem normal vardı ama eskidiler mi ne ablamdan almistim hic gelmiyordu biberona, eltim mamajoo markasininkini vermisti bir deneyeyim dedim canavar gibi cekiyor. Digerinde hic gelmiyordu bunda simdi 20 cikti birinci derecede bile cekim gucu bayaaa iyi hatta acidi biraz hassasti zaten biraktim
Makinadan da kaynaklı galiba doğru düzgün çekmiyor dediğin gibi elimle sıkıyorum nasıl süt var makinayla damla damla az bişe geliyo.. Elektrikli mi eller serbest mi canım dediğin@38seyma benim diger makinalarda yok meme ucum flansa tam oturdu mu yok cekimi iyi mi, eller serbestte sudyeni tam sıkacaksin ki memene otursun birsuru dert cekiyormusum. Bu marka cok iyiymis mamajoo son care olarak buna bi bak istersen