- 29 Mart 2022
- 6.054
- 5.670
- 148
- 36
Ama hesaplayicilar 4 hafta 5 gun olarak hesapliyor sat 3 kasimsat 3 kasım, bugün 5+3’teyiz.
5+6’da gideceğim inşallah duyarım.
Sizin kaaç ??![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hesaplayicilar 4 hafta 5 gun olarak hesapliyor sat 3 kasimsat 3 kasım, bugün 5+3’teyiz.
5+6’da gideceğim inşallah duyarım.
Sizin kaaç ??![]()
Senin tedavi şuan ne durumda pekiAhhh ya 1 yumurta ileçok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ben de kullansam diye düşündüm yine senin kullandığından ama bulamadım hiçbir yerde yok birkaç eczacıya sordum kısmet artık
![]()
Adetin ilk günü yani 29 ekimden hesaplanır gebelik haftası son gününden değil o yüzdenAma hesaplayicilar 4 hafta 5 gun olarak hesapliyor sat 3 kasim
Cevabıma şok olmayın lütfen henüz 17 aylıkKızınız kaç yaşında yani kaç sene sonra ikinci cocuk fikri geldi size☺
Evet az önce aynısını yaşadım sıkışık oluyoruz bence ondan kaşık ağrısı oluyor tuvaletten sonra geçiyor benim deKızlar bu ara erkenden uyanıyorum. Ya heyecan ya stres anlamadım. Uyandığımda hafif bir kasık ağrısı oluyor uyanınca hemen idrara çıkıyorum sonrasında da hemen hafif bir ağrı sizlerde de oluyor mu
Merhabalar Allâh hayırla sonuçlandırsın son durumunuz nedir. Benimde betalarım 2 aralık 90 , 4 aralık 281 , 6 aralık 695Ben 45-50 gün döngüsü olan biriyim. Birde beklemediğim için gün takibi yapmamıştım. Şans eseri ufak bir baygınlık geçirdim ve göğüs ağrım vardı doktor test yaptı öyle öğrendim. 17 kasım 335 , 19 kasım 1211 , 21 kasım 2493 tü test sonuçlarım. Bugün doktor ultrasona çağırdı gittim ama vajinalden bile kese görünmedi şu an moralim çok bozuk
Gayet iyi bence hayırlı olsun benim de 20-68 diye gitti şimdiye kadarMerhabalar Allâh hayırla sonuçlandırsın son durumunuz nedir. Benimde betalarım 2 aralık 90 , 4 aralık 281 , 6 aralık 695
İyimi sizce nasıl kese için hafta içini bekliyorum
Evet evet bariz görünüyor bat ne zamandıHerkese merhaba kızlar, gebelerimizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsabah test yaptım bu şekilde çıktı sanırım var gibi değil mi sabah kan vermeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin süreci
![]()
Erken canım bişey dokunmuş olabilir miKızlar 3 gün kaldı bata midem rahatsız arada midem bulanıyor iki gündür hamilelik için erken değil mi
Şiddetli bel kasık ağrısıyla hastaneye geldim dış gebelik olabilir dendi sonuç bekliyorum değerlerim iyi sanıyordumGayet iyi bence hayırlı olsun benim de 20-68 diye gitti şimdiye kadar![]()
Bankada erken geldide bazilarin 3 gün kala da oluyormuş anlamadmErken canım bişey dokunmuş olabilir mi
Benim 21 EkimKalp atışı duyabildiniz mi sat tarihleriniz nedir![]()
Teşekkür ederim inşallah kanda da çıkar bat yarınEvet evet bariz görünüyor bat ne zamandıinşallah sağlıkla ilerlesin
İnşallahhh kan verince bana yazın mutlaka benim de bat yarınTeşekkür ederim inşallah kanda da çıkar bat yarınsizde durumlar nedir
![]()
Ayyy canım inşallah değildir neye göre dış gebelik dedilerki acaba sonuçlaırn çıkınca haber verŞiddetli bel kasık ağrısıyla hastaneye geldim dış gebelik olabilir dendi sonuç bekliyorum değerlerim iyi sanıyordum![]()