• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhaba canim. Bende bugun gittim dusuk riskim varmis progestan yazdi. Kese etrafinda kanama alani varmış. Herseyin hayirlisi artik.
Akıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorum

Akıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorum
Benim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordum 😔😔 ilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor

Allah’ın izniyle ben de ağustos annesiyim 🌸
5 haftalığım tıbbi tarih olarak. 4 aralık bat tarihimdi 💜
16 aralık ilk randevum var. Sürecimiz sağlıkla ve huzurla olsun 🙌🏼

Allah’ın izniyle ben de ağustos annesiyim 🌸
5 haftalığım tıbbi tarih olarak. 4 aralık bat tarihimdi 💜
16 aralık ilk randevum var. Sürecimiz sağlıkla ve huzurla olsun 🙌🏼
Kuzum troid icin gittin mi doktora ssglik ocagina falan gösterdin mi sonucu

Kuzum troid icin gittin mi doktora ssglik ocagina falan gösterdin mi sonucu
Yok :( almıştım randevu unutmuşum konuyu tamamen. 5 gün sonra randevum var. Bekliyorum şu an kd versin ne verecekse diye.

Benim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordum 😔😔 ilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
Benim de dün den beri kahverengi lekelenme var ya ben de ultrasona haftaya gireceğim doktora yazdım yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlayalım dedi

Bugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.
Harikaaa 😍 çok şükür çiçeğim.

Back
X