- 17 Eylül 2025
- 558
- 315
- 18
- 27
Yok kız daha 1 ay var onaPardon 8 sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız daha 1 ay var onaPardon 8 sandim
Merhaba canim. Bende bugun gittim dusuk riskim varmis progestan yazdi. Kese etrafinda kanama alani varmış. Herseyin hayirlisi artik.İnşallah sendende haber bekliyorum![]()
Maalesef bir sonraki ultrasonda bir bakalım dedi mecbur bekleyeceğim. Yurtdışında doktorların eli hemen gitmiyor progesteronaProgesteron tarzı bir sey vermis miydi?
Bişey olmaz inşallah sağlıkls kucağına aşırsınMerhaba canim. Bende bugun gittim dusuk riskim varmis progestan yazdi. Kese etrafinda kanama alani varmış. Herseyin hayirlisi artik.
Olsun hayirlisiyla o guleese gelsin hepimizw insallahYok kız daha 1 ay var ona![]()
Amin inşallahOlsun hayirlisiyla o guleese gelsin hepimizw insallah
Anladim. Umarım sağlıkla ilerlersinizMaalesef bir sonraki ultrasonda bir bakalım dedi mecbur bekleyeceğim. Yurtdışında doktorların eli hemen gitmiyor progesterona
Akıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorumMerhaba canim. Bende bugun gittim dusuk riskim varmis progestan yazdi. Kese etrafinda kanama alani varmış. Herseyin hayirlisi artik.
Benim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordumAkıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorum
Hafif lekenme normal diyorlarBenim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordumilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
Kuzum troid icin gittin mi doktora ssglik ocagina falan gösterdin mi sonucuAllah’ın izniyle ben de ağustos annesiyim
5 haftalığım tıbbi tarih olarak. 4 aralık bat tarihimdi
16 aralık ilk randevum var. Sürecimiz sağlıkla ve huzurla olsun![]()
YokKuzum troid icin gittin mi doktora ssglik ocagina falan gösterdin mi sonucu
Anladım kuzum. Az bir şey kalmış zatenYokalmıştım randevu unutmuşum konuyu tamamen. 5 gün sonra randevum var. Bekliyorum şu an kd versin ne verecekse diye.
Senn ne yaptın nasıl gidiyorAnladım kuzum. Az bir şey kalmış zaten![]()
Bugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.Senn ne yaptın nasıl gidiyor
Benim de dün den beri kahverengi lekelenme var ya ben de ultrasona haftaya gireceğim doktora yazdım yerleşme kanaması olabilir dedi progestan başlayalım dediBenim de kahverengi lekelenmem başladı daha ultrasona girmemiştim beta takibi yapıyordumilk gebeliğimde de olmuştu ama tabi insan yine de korkuyor
yaaa gözünüz aydın maşallah darısı bizlere inşallahBugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.
HarikaaaBugun gittik esimle kalp atisini duyduk. Tahliller falan yapildı. Hersey normal çok şükür. 1 ay sonra çağırdı.