• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Baya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalım
Son adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dedi😀 randevun iyi erkenmis senin benim 22 sinde. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🏻💐

Son adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dedi😀 randevun iyi erkenmis senin benim 22 sinde. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🏻💐
Ay inşallah ikimizin hatta hepimizin güzel haberlerini alalım sağ salim kavuşalım bebeklerimize💚

Tedirgin olmayin benimde 27 ekim 5+4 de keseyi gordu doktor kalp atisi icin verdigi vakti bekliyorum sizinde belki kesw ve kalp atisi birlikte gozukur
Evet hiç görmedim ya kese falan sadece kan sonucu var elimde ondan tedirgin oldum biraz sanırım umarım sağlıkla duyarsınız kalp atışını da 🙏

Akıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorum
Merhaba akintim rahatsızlığım yok. Kanama alani var dedi progestan verdi. Kendi doktoruma gittim dun cok sukur oyle bisey gormuyorum dedi

SAT 21 ekim yurtdışında yaşıyorum, idrar testim bir süredir pozitifti, kan verme diye bir şey zaten yok bile burda. Kanamayla gittim acile 7 saat beklemenin sonunda anca doktoru görebildim, o da ağrımdan dolayı yatış verdi ama sıra olduğu için bütün geceyi sandalyede geçirmek zorunda kaldım. Acildeki 30. Saatimizde ultrason yaptırabildik. 6. Haftasında bebişimizi ve kalp atışını görünce bi nebze rahatladık ama hemen yanında hematom olmuş düşük tehdidi varmış. Progesteron verdiler.

Türkiye’deyken bi ektopik geçirmiştim 30 dk olmadan ultrasona alıp tanımı koymuşlardı. Sağlıkçılarımızın kıymetini bilin nolur :)

Evet kan verdiğim hastane kalp atışı da duyulabilir diye o tarihe verdi ama
Ozaman görünür Allah'ın izniyle benimde İlk randevu 4 Aralık taydi sadece bebeği keseyi gördük 1 hafta SONRA gittiğimde kalp atışını da duyduk

Back
X