Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar benim karnım çok sızlıyor çatlamaktan, sadece kasık bölgem çatladı 1-2 haftadır çok arttı. Ne sürdüysem çatlamasına engel olamadım. Deli gibi kaşınıyor sızım sızım sızlıyor. Napabilriim 😕
Yağlayıp kremlemiyor musun canım her gün

Kızlar sancılarım başladı gibi 5 dkkda bi geliyo baya kıvrandırıyor. Duşumu aldım birkaç defa daha bakıp hastaneye geçeceğim. Dua edin bana
Su gibi geçsin canım Rabbim kolaylaştırsın ınşallah🤲

Kızlar hepinize teşekkür ederim. 2580 gram 46 santim doğdu minicik bişeyy yaaaa
yaa annesi 😍 evde kaç saat sancı çekmiştiniz hastanede ne kadar çektiniz acaba ve gittiğinizde açılmanız ne kadardı? çok soru gibi oldu 😅 tekrardan hayırlı uğurlu olsun minik bebişiniz gece gece çoook sevindim

Kızlar hepinize teşekkür ederim. 2580 gram 46 santim doğdu minicik bişeyy yaaaa
Ya gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım 🤲💕 kilosuda dert ettiğin kadar az değil bak
Urasta eve 2700 gr gelmişti ama sonradan boğumları falan olan bi bebek oldu 😀 hemen toparlar o 💕

yaa annesi 😍 evde kaç saat sancı çekmiştiniz hastanede ne kadar çektiniz acaba ve gittiğinizde açılmanız ne kadardı? çok soru gibi oldu 😅 tekrardan hayırlı uğurlu olsun minik bebişiniz gece gece çoook sevindim
12 gibi hafiften başladı sancılarım düzenliydi ama şiddetli değildi. 2 gibi hastaneye geldik 3 cmdi açılma. Ama şiddetlendi sancılarım. 4.30 da doğdu bebeğim çok şükür. İlk doğum olmadığı için hızlı ilerledi baya

Bir gece son kez deliksiz uyuduk ve farkına varamadık, kıymetini bilemedik. Herkes bol bol uyu diyor ama bilmiyorlar ki uyku bize haram. Ya ben 1. Trimesterda bile uyuyamadım. Hortlak gibiydim. Ben ne zaman uyku leveline geçicem diye bekledim hep ama olmadı 😢 bebelerde benimle birlikte ayaktalar. İnşallah doğunca uyurlar yoksa halim duman 😂

Benim nazlı kızım da bi kere bile yüzünü göstermedi 😂😂 sadece kulağını göstermeyi tercih ediyor 😂😂
Benım son kontrol öncesi Elı kolu yuzundeydı , Dr uğraştı cekmeıd son gıttıgımde hele kafası donuktu 🤗🤗 çok merak ediyorum balımı ☺️☺️ doğunca tanısıcaz artık yaramaz boncugumla

Kızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii
Ah çok sevindim, çok duygulandım. Sıhhatli, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah. Çok hızlı ilerlemiş, maşallah. Geçmiş olsun sana da. Ablası görünce tepkisini bize de söyle, merak ediyorum çok.

Back
X