Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Sürüyorum ama kurudukça mı yapmam gerekiyor anlamadım yetmiyor heralde. Birde işteyken çok süremiyorum bi sabah evden çıkarken birde eve gelince yatana kadar sürüyorum işte.

Gözün aydın olsunnn çok duygulandımmm 🥰 bende çok merak ediyorum presesimiii ♥️♥️♥️

Sorma grup Eylül annelerine döndü. Ben en küçüklerindenim korkuyorum tek kalıcam diye 😅
Senle aramızda az gün var merak etme vakıtlıce gelecek Bızım mınısler🤭 öyle manıfestlıuorum daha doğrusu 🤗🤗

Bana da öncelık 37 yi görelim sonrası bakarız dedi bakalım salı gunu belli olur belki Genelde 39 da alıyormuş
Benim risklerden ötürü 39a bırakmaz beni galiba. Normalde benim doktor da öyle tercih ediyormuş ama riskli gebelerde 37 de tamam diyebiliyorlar malum

Benim risklerden ötürü 39a bırakmaz beni galiba. Normalde benim doktor da öyle tercih ediyormuş ama riskli gebelerde 37 de tamam diyebiliyorlar malum
Nasip ne zamansa o zaman olsun sağlıkla gelsinler de çoğu gitti azı kaldı ınşallah 🤲💕

Herkes aynısını soruyor, ama ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Karmaşık duygular içindeyim işte. Hepimiz gibi. Heyecanlıyım, biraz endişeliyim. Dil konusunda inşallah çok sıkıntı yaşamamam diye umut ediyorum. Ameliyatta bir şey söylemek istersem ama ne dediğimi anlamazlarsa diyorum eşime. On kişiden biri illaki anlıyordur diyor o da. Haklı.

En ama en önemlisi sağlıkla doğsun da başka hiçbir şey önemli değil. Üç beş gün gelip geçer. Önemli olan sağlıkla eve dönmemiz.

Senin de sayılı günün kaldı. Nasıl hissediyorsun? Az çok aynıdır. Biraz heyecan, biraz bilinmezlikler konusundaki endişeler vs. Değil mi?
Sen çok iyi anlıyorum. Aslında sorarken bu soruyu kendime de soruyorum ve şu an ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Çok heyecanlı değilim çok korkuyor değilim çok mutlu değilim.. böyle hepsinden az az. Bir de sanki üç beş gün değil aylar varmış gibi. Bi mental olarak hazır hissedemiyorum. Böyle doğduğunda kucağıma aldığımda çok başka olacağını onu her şeyden çok seveceğimi biliyorum ama, açıkçası şu an çok bir şey hissedemiyorum..

Sürüyorum ama kurudukça mı yapmam gerekiyor anlamadım yetmiyor heralde. Birde işteyken çok süremiyorum bi sabah evden çıkarken birde eve gelince yatana kadar sürüyorum işte.
Gayet yeterli aslında ama bence sürüklerin nemlendiricisi yetersiz geliyor olabilir özellikle sabah sürdüğün. Bi de çok kaşınıyor mu

Ayy hayır tabi ki hepimiz böyle değil miyiz 😂 7 kat kesilmekte zor normal dogurmakta zor bence ama çok kutsal bisey 🤭🤭
Kesinlikle tarifsiz bir şeydir eminim annem onu bi gör hiç bi acın ağrın kalmaz diyor da bu bana imkansız geliyor sen çok romantiksin diyorum ona 😂

Tansiyon önemli canım çok önemli

İnanmayacaksınız ama önceki gebeliğimde sırf karnım sertleşiyor ve sıklığı artıyor bunda bi gariplik olmasın diye 35-36. Hafta civarında gitmiştim 20 dakikada 3 tane 100 değerinde sancım çıkmıştı🤣🤣 dedim böyle mi yani ama ağrı yok böyle mi doğruluyor ne kolaymış falan. Tabi öyle değil illa ki ama demem o ki herkesin hissetme eşiği çok başka. Bugün acildeki kadın mesela kadın ortalığı yıktı 30 yoktu sancıları.
Bende gördüm 100 ü ama kasılma oldu sadece ısrarla da sordular ağrı hissetmedim dedim hatta regl ağrısı gibi geldiği e de sancı alt seviyedeydi garip

Back
X