Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar hepinize teşekkür ederim. 2580 gram 46 santim doğdu minicik bişeyy yaaaa
Doğum kilosu hiçbir şey ifade etmiyor. Kilolu Doğan sonradan zayıf gidebiliyor ya da minik Doğan irileşebiliyor. Dün kaynanam bizdeydi. 1.75 boyunda iri kemikli kapı gibi kadın valla. Eşimi ve abisini 4 küsur kilo doğmuş, hatta abisi nerdeyse 5 kiloymuş. Hastanenin en uzunuydu, 56 cmdi diyor. Gerçi ben 54 cm üzerine nedense cok da inanamiyorum. Neyse şu an o uzun dediği abisi 1.78 bir adam. Eşim de 54 cm doğmuşmuş. 1.81 cm şu an. İkisi de cılız,zayıf adamlar. Yani 5 kilo 55 cm bebek de dogursan günün sonunda o kişi kendi bünyesine göre bir ebata ulaşıyor.

Ah çok sevindim, çok duygulandım. Sıhhatli, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah. Çok hızlı ilerlemiş, maşallah. Geçmiş olsun sana da. Ablası görünce tepkisini bize de söyle, merak ediyorum çok.
Allah yardımcın olsun su gibi geçsin seninde inşallah sağlıkla çabucak yuvana kuzunla dön inşallah 🤲

Evettt Darısı hepinizin başınaaa 💕💕💕💕
Anneciğin gelmişmiydi ?
Ada kiminle kaldı ona kim baktı ? Mis kokulu kuzunda sende iyimisiniz?
Senden haber gelene kadar gözüme uyku girmedi yaa maşallah su gibi geçsin diye dua ettim öylede kolay olmuş hepımızın doğumu senınki gibi geçsin ınşallah kolaylıkla🤲💕

Günaydın , ekım annelerı grubu adını eylüle bıraktı gıbı başladı doğumlar ınanılmaz heyecanlanıyorum ☺️ ben kendıme ekım 10 sonrasına gün koydum en az o rahatlıkla beklıuor olucam her ne kadar Hersey zorlasada 🙃🙃
Ben de 6 ekime okeyim 😂😂 38 oluyor o zaman. Doktorum da güzel zaman dedi 🤭

Salı gunu kontrolde bana hangi gunu verecek bakalım merakla bekliyorum...
Senin de o hafta olur bence. Yani bu gün verme değildi tabi. Öncelikle hedefimiz 37yi görelim dedi. Sonra ki hedef de 38. Artısı da olabilir dedi de sanırım 6 ekimi benimsedim ben 😂😂

Kızlar sancılarım başladı gibi 5 dkkda bi geliyo baya kıvrandırıyor. Duşumu aldım birkaç defa daha bakıp hastaneye geçeceğim. Dua edin bana

Kızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii

12 gibi hafiften başladı sancılarım düzenliydi ama şiddetli değildi. 2 gibi hastaneye geldik 3 cmdi açılma. Ama şiddetlendi sancılarım. 4.30 da doğdu bebeğim çok şükür. İlk doğum olmadığı için hızlı ilerledi baya
Ay maşallah ya, gerçekten çok güzel ilerlemiş, sağlıklı da belli ki. Şimdi süt kokulu günler başlasın 🥰
Doğum kilosu hiçbir şey ifade etmiyor. Kilolu Doğan sonradan zayıf gidebiliyor ya da minik Doğan irileşebiliyor. Dün kaynanam bizdeydi. 1.75 boyunda iri kemikli kapı gibi kadın valla. Eşimi ve abisini 4 küsur kilo doğmuş, hatta abisi nerdeyse 5 kiloymuş. Hastanenin en uzunuydu, 56 cmdi diyor. Gerçi ben 54 cm üzerine nedense cok da inanamiyorum. Neyse şu an o uzun dediği abisi 1.78 bir adam. Eşim de 54 cm doğmuşmuş. 1.81 cm şu an. İkisi de cılız,zayıf adamlar. Yani 5 kilo 55 cm bebek de dogursan günün sonunda o kişi kendi bünyesine göre bir ebata ulaşıyor.
Kesinlikle öyle. Bi genetik kodlama var yüzde doksan genetik konuşuyor. İşte öyle basket oynama vs olsun 2-3 cm.
Ay dur, senin şimdi bişey kalmadıı. Ne hissediyorsun 🥹

Yağlayıp kremlemiyor musun canım her gün
Sürüyorum ama kurudukça mı yapmam gerekiyor anlamadım yetmiyor heralde. Birde işteyken çok süremiyorum bi sabah evden çıkarken birde eve gelince yatana kadar sürüyorum işte.
Gözün aydın olsunnn çok duygulandımmm 🥰 bende çok merak ediyorum presesimiii ♥️♥️♥️
Günaydın , ekım annelerı grubu adını eylüle bıraktı gıbı başladı doğumlar ınanılmaz heyecanlanıyorum ☺️ ben kendıme ekım 10 sonrasına gün koydum en az o rahatlıkla beklıuor olucam her ne kadar Hersey zorlasada 🙃🙃
Sorma grup Eylül annelerine döndü. Ben en küçüklerindenim korkuyorum tek kalıcam diye 😅

Sürüyorum ama kurudukça mı yapmam gerekiyor anlamadım yetmiyor heralde. Birde işteyken çok süremiyorum bi sabah evden çıkarken birde eve gelince yatana kadar sürüyorum işte.

Gözün aydın olsunnn çok duygulandımmm 🥰 bende çok merak ediyorum presesimiii ♥️♥️♥️

Sorma grup Eylül annelerine döndü. Ben en küçüklerindenim korkuyorum tek kalıcam diye 😅
Yok yok biz de ekim sonunu görmeyiz 🤭🤭

Senin de o hafta olur bence. Yani bu gün verme değildi tabi. Öncelikle hedefimiz 37yi görelim dedi. Sonra ki hedef de 38. Artısı da olabilir dedi de sanırım 6 ekimi benimsedim ben 😂😂
Bana da öncelık 37 yi görelim sonrası bakarız dedi bakalım salı gunu belli olur belki Genelde 39 da alıyormuş

Kesinlikle öyle. Bi genetik kodlama var yüzde doksan genetik konuşuyor. İşte öyle basket oynama vs olsun 2-3 cm.
Ay dur, senin şimdi bişey kalmadıı. Ne hissediyorsun 🥹
Herkes aynısını soruyor, ama ne hissettiğimi ben de bilmiyorum. Karmaşık duygular içindeyim işte. Hepimiz gibi. Heyecanlıyım, biraz endişeliyim. Dil konusunda inşallah çok sıkıntı yaşamamam diye umut ediyorum. Ameliyatta bir şey söylemek istersem ama ne dediğimi anlamazlarsa diyorum eşime. On kişiden biri illaki anlıyordur diyor o da. Haklı.

En ama en önemlisi sağlıkla doğsun da başka hiçbir şey önemli değil. Üç beş gün gelip geçer. Önemli olan sağlıkla eve dönmemiz.

Senin de sayılı günün kaldı. Nasıl hissediyorsun? Az çok aynıdır. Biraz heyecan, biraz bilinmezlikler konusundaki endişeler vs. Değil mi?

Ben doğuma bir gün kala yine sabah yediğimi çıkardım. Anladim ki (biraz geç oldu 🤣) eğer çok uzun süre aç kalırsam, sonrasında hızlı yiyorum ve bu da mide bulantısını tetikliyor. Afiyetle yiyordum kendimi kaybetmiş gibi ve lanet olsun diyerek koştum lavaboya. 🥲

Ben doğuma bir gün kala yine sabah yediğimi çıkardım. Anladim ki (biraz geç oldu 🤣) eğer çok uzun süre aç kalırsam, sonrasında hızlı yiyorum ve bu da mide bulantısını tetikliyor. Afiyetle yiyordum kendimi kaybetmiş gibi ve lanet olsun diyerek koştum lavaboya. 🥲
Biseyler oldu bize nazar olduk heralde hominigirtlak yerken 😄 benimde bogazlarimin acisi dis agrisi derken uc dort gundur ac geziyorum sivi tuketiyorum 🥲 bugun daha iyiyim antibiyotikler iyi geldi.sabah bulantilarim bir haftadan fazladir bendede oluyor malesef bence mide skisti isyanda 🤭

Yaaa çok mutlu oldummm çok duygulandım şuan 🥹🥹🥹 süt korkuyordur şimdi mini minnacık Allahım🌸 gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿🙏🏻🙏🏻

Korkma canım en geç 29 ekim olarak bende varım 🤭🤭

Back
X