Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157

Doktor ölçümleri farklılaşabiliyor. Kendi doktorunda tekrar ölçtür bence canım. Benim beneğim de gelişememeye başlamıştı . Karnı 34 hafta kendisi 38 haftaydı. 1 haftayla başlayıp 4 haftaya çıktı fark. Doktorum 38i gördükten sonra doğumu başlatalım bebiş büyümüyo kalmasının anlamı yok dedi. Rahim agzına 2 gün parmak uyarısı verdi 2.gün gecesi 38+1de bebeğim doğdu. Plasentası küçükmüş o sebeple büyüyemiyomuş bebişim. Şuan 2 günlük olduk bile

Arkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
Ayyy ayy çok sevindimmm maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok şükür iyi olmanız da harika

Arkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun

Ben yeni okulumun ortamını pek sevemedim 5-6 ay bile uzak kalmak çok iyi hissettirdi canımız falan sıkılmaya vakit kalmayacak inşallah son haftalarımız bebişler geliyor yavaş yavaş
Azcık daha dursunlar da bizimkiler

Kendi doktoruna neden cıkamadın canım onunla bi irtibatta olsan böyle böyle oldu diye hoş haftan iyi ama yine de doğal sancı varken suni
İzindeymiş maalesef geçen hafta kendiside kilo almamış ama arada böyle olabilir vs diyip beni korkutmak istememişti. Haftaya tekrar bakalım vs demişti. 2-3 saat sonra hastaneye geçicem yayışıöı verdi bakalım ordakilerde illaki kontrol edicekler tekrar aynı bu değerlerde çıkarsa mecbur.. Ama farklı çıkarsa konuşur çıkış isterim suni sancı beni korkutuyor çünkü

Kızlar sizde de bebek hareketleri yavaşladı mı acaba ben bariz birkaç gündür azalma hissediyorum gün içinde akşam yine hareketli ama gün içinde daha yavaş gibi
Evet balım hepimizde öyledir muhtemelen yerleri çok dar ufak kıpırtı bile hissediyorsan iyi bir şey

Maşallah balım, ömrü uzun olsun

Başka hastaneye görünseniz?

Kızlar sizde de bebek hareketleri yavaşladı mı acaba ben bariz birkaç gündür azalma hissediyorum gün içinde akşam yine hareketli ama gün içinde daha yavaş gibi
Uyuyorlar kuzum artık. Yani uyku süreleri daha uzun olmaya başladı artık. Benim ki sürekli hıçkırıyor ya kıyamam ona ben en çok yatarken hissediyorum bir de

Yaa olmaz mı ben şu an doğumu es geçip direk emzirme uyutma kısmına geçmek istiyorum sadece doğum anı beni tedirgin ediyor
Kız erken mi olur .. bana heralde daha erken deseler daha erken kaçardım 30. Haftada izinlerini kullanmaya başladım 32 de resmi olarak ayrıldım.
Artık bu haftalarda insan fiziki bişe zaten yapamıyor ağırlaştık ama evde TV karşısında sevdiğin bir el işi hobi güzel olur ben öyle yapıyorum
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Çok abartmadan koyacağım dedim eşimin spor çantası yeter dedim küçük boy bavula anca sığdım şimdi mesela emzirme yastığı da çıktı onu da koycam
biz de " insanlar valiz götürüyor hahaha biz on gunluk tatile sirt cantasiyla cikiyoruz hallederiz bir cantayla" modundaydik. sirt cantamiz coktan doldu, bir de benim giysim pedim vs icin ikinci kucuk bir canta cikarttik
ayni haftalardayiz
cik gez dolas bence, son özgür günlerin:)
ben haftanin 3 günü 3 ayri insanla bulusuyorum - bebekten sonra görüşemeyiz bir süre diye.
dün misafir agirladim :) eylul ayinda istanbulda yapacak cok sey oluyor kultur sanat anlaminda - mekanlar aciliyor sergiler - ibbnin minderde oturulan sakin konserleri vs oluyor. bebek gelince gidemem diye onlari takip ediyorum.
haftada bir gebe sporuna gidiyorum (telefon acip sorabilirsin yakinindaki devlet hastanelerinde vardir belki)
bazi gunler de enerjim sifirlaniyor 2.80 yatiyorum (bugun gibi)
neredeyse hamileligin basindan beri evdeyim, henüz sıkılmaya zamanım olmadi.
keyfini cikarmaya calis. varsa vapur falan cik dolas bir deniz havasi al

Uyuyorlar kuzum artık. Yani uyku süreleri daha uzun olmaya başladı artık. Benim ki sürekli hıçkırıyor ya kıyamam ona ben en çok yatarken hissediyorum bir de
Evet yaaaa şuan benimki de hıçkırıyor çok komikler gerçekten

Maşallah nasıl kasılman olmuyor böyle fiti fiti gezerken

Neye yüklendin meyve filan mı çok yedin patates pirinç üzüm

`