Doğum yaptım canım çok şükür@Kibariyenin Annesi kaçta yatışın olucak güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağ Salim kavuşun bebişinle
@peling sen ne yaptın dün sancın vardı en sonkolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallah
38+6 dan merhaba kızlar bugün kontrolüm vardır. Başka bi doktora görünmek zorunda kaldım gelişim geriliği var mıydı dedi dedim yoktu ama geçen hafta kilo almamıştı iki haftadır aynı kiloda bu haftada aynı kilodaydı. 2700 dedi. Karnı 35 haftada kalmış. Ama iki gün önce acilde 3100 çıkmıştı. Yatışını verelim doğumu başlatalım dedidışarda daha güzel kilo alır artık kalmasının ni anlamı yok vs çok gerginim korkuyorum.
Ayyy ayy çok sevindimmmArkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsunArkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
Azcık daha dursunlar da bizimkilerBen yeni okulumun ortamını pek sevemedim 5-6 ay bile uzak kalmak çok iyi hissettirdicanımız falan sıkılmaya vakit kalmayacak inşallah son haftalarımız bebişler geliyor yavaş yavaş
Nasılsınız kuzum? Allah analı babalı büyütsünDoğum yaptım canım çok şükür
İzindeymiş maalesef geçen hafta kendiside kilo almamış ama arada böyle olabilir vs diyip beni korkutmak istememişti. Haftaya tekrar bakalım vs demişti. 2-3 saat sonra hastaneye geçicem yayışıöı verdi bakalım ordakilerde illaki kontrol edicekler tekrar aynı bu değerlerde çıkarsa mecbur.. Ama farklı çıkarsa konuşur çıkış isterim suni sancı beni korkutuyor çünküKendi doktoruna neden cıkamadın canım onunla bi irtibatta olsan böyle böyle oldu diye hoş haftan iyi ama yine de doğal sancı varken suni
Evet balım hepimizde öyledir muhtemelen yerleri çok dar ufak kıpırtı bile hissediyorsan iyi bir şeyKızlar sizde de bebek hareketleri yavaşladı mı acaba ben bariz birkaç gündür azalma hissediyorum gün içinde akşam yine hareketli ama gün içinde daha yavaş gibi
Oyyy maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun kuzumArkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
Maşallah balım, ömrü uzun olsunDoktor ölçümleri farklılaşabiliyor. Kendi doktorunda tekrar ölçtür bence canım. Benim beneğim de gelişememeye başlamıştı . Karnı 34 hafta kendisi 38 haftaydı. 1 haftayla başlayıp 4 haftaya çıktı fark. Doktorum 38i gördükten sonra doğumu başlatalım bebiş büyümüyo kalmasının anlamı yok dedi. Rahim agzına 2 gün parmak uyarısı verdi 2.gün gecesi 38+1de bebeğim doğdu. Plasentası küçükmüş o sebeple büyüyemiyomuş bebişim. Şuan 2 günlük olduk bile
Başka hastaneye görünseniz?İzindeymiş maalesef geçen hafta kendiside kilo almamış ama arada böyle olabilir vs diyip beni korkutmak istememişti. Haftaya tekrar bakalım vs demişti. 2-3 saat sonra hastaneye geçicem yayışıöı verdi bakalım ordakilerde illaki kontrol edicekler tekrar aynı bu değerlerde çıkarsa mecbur.. Ama farklı çıkarsa konuşur çıkış isterim suni sancı beni korkutuyor çünkü
Uyuyorlar kuzum artık. Yani uyku süreleri daha uzun olmaya başladı artık. Benim ki sürekli hıçkırıyor ya kıyamam ona benKızlar sizde de bebek hareketleri yavaşladı mı acaba ben bariz birkaç gündür azalma hissediyorum gün içinde akşam yine hareketli ama gün içinde daha yavaş gibi
Yaa olmaz mı ben şu an doğumu es geçip direk emzirme uyutma kısmına geçmek istiyorum sadece doğum anı beni tedirgin ediyorÇok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsin ama zor ya. Kimseyi korkutmak istemem ama illaki zorlukları var. İki doğum şekli için de geçerli. Keşke olmasa. Buradayken doguran kadınlara şahit oldum. Başta çok iyiler son on dakika bagiriyolar ki normal yani koca bebek cikariyorlar. Sonrasında müthiş bir bebek ağlama sesi geliyor. Herkes musmutlu. Anne olmak hiç kolay değil gercekten.
Ben bugün ayağa kalkacağım ve korkuyorumİlk 24 saat hiç kaldirmadilar ve şimdi kalkıp duş alacağım ve Nikola'ya kavuşacağım inşallah. Bugün çok daha güzel bir gün olacak.
Kız erken mi olur .. bana heralde daha erken deseler daha erken kaçardım 30. Haftada izinlerini kullanmaya başladım 32 de resmi olarak ayrıldım.Her doktor farklı konuşuyor 39. Haftanin bitimine alacaklar sezeryana 9 ekime tarih verdi. Hatta 12 si dedi ben yook dedim. Gerçekten zorlanıyorum artik2 buçuk hafta var izne de ayrıldık erken mi oldu bilemedim. Ne yapsam acaba sizler nasil vakit geçiriyorsunuz evdeki hamisler
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına
biz de " insanlar valiz götürüyor hahaha biz on gunluk tatile sirt cantasiyla cikiyoruz hallederiz bir cantayla" modundaydik. sirt cantamiz coktan doldu, bir de benim giysim pedim vs icin ikinci kucuk bir canta cikarttikÇok abartmadan koyacağım dedim eşimin spor çantası yeter dedim küçük boy bavula anca sığdım şimdi mesela emzirme yastığı da çıktı onu da koycam
ayni haftalardayizHer doktor farklı konuşuyor 39. Haftanin bitimine alacaklar sezeryana 9 ekime tarih verdi. Hatta 12 si dedi ben yook dedim. Gerçekten zorlanıyorum artik2 buçuk hafta var izne de ayrıldık erken mi oldu bilemedim. Ne yapsam acaba sizler nasil vakit geçiriyorsunuz evdeki hamisler
Evet yaaaa şuan benimki de hıçkırıyor çok komikler gerçektenUyuyorlar kuzum artık. Yani uyku süreleri daha uzun olmaya başladı artık. Benim ki sürekli hıçkırıyor ya kıyamam ona benen çok yatarken hissediyorum bir de
Maşallahbiz de " insanlar valiz götürüyor hahaha biz on gunluk tatile sirt cantasiyla cikiyoruz hallederiz bir cantayla" modundaydik. sirt cantamiz coktan doldu, bir de benim giysim pedim vs icin ikinci kucuk bir canta cikarttik
ayni haftalardayiz
cik gez dolas bence, son özgür günlerin:)
ben haftanin 3 günü 3 ayri insanla bulusuyorum - bebekten sonra görüşemeyiz bir süre diye.
dün misafir agirladim :) eylul ayinda istanbulda yapacak cok sey oluyor kultur sanat anlaminda - mekanlar aciliyor sergiler - ibbnin minderde oturulan sakin konserleri vs oluyor. bebek gelince gidemem diye onlari takip ediyorum.
haftada bir gebe sporuna gidiyorum (telefon acip sorabilirsin yakinindaki devlet hastanelerinde vardir belki)
bazi gunler de enerjim sifirlaniyor 2.80 yatiyorum (bugun gibi)
neredeyse hamileligin basindan beri evdeyim, henüz sıkılmaya zamanım olmadi.
keyfini cikarmaya calis. varsa vapur falan cik dolas bir deniz havasi al
Neye yüklendin meyve filan mı çok yedin patates pirinç üzümKızlar şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bebek 32. Haftada 2200 civarı iken bugğn 35+1 de 3400 gr olmuş. 3 haftada biraz anormal bir artış. Ayrıca bende 6-7 kilo almışım bu arada. Şeker yüklemesinde şeker çıkmamıştı ama evde ölçüm yap yediklerine dikkat et dedi. Böyle giderse normal doğum ihtimalim olmayacak heralde .
Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok şükür Darısı başımızaArkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına