Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?

Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Bugun ebe 3 kendin için 3 tanede bebek için koy dedi...

Canım burdaki nst görüntüsü doğum sancısı direk. Düzenli ve dağ şeklinde. Ama bunların benzeri düzensiz oldu mu henüz doğum sancısına dönüşmemiş oluyor. Daisyninki aşağıda bak onunki mesela sancı var ama düzensiz
Dostum seninki yarıdan fazlasında kıpırdamamış bile keyfi yerinde orda
Böyleydi benimde bugün, ama bugün dikkat ettimde karnım çok sertleşiyor.
Evet sancın var o belli ama henüz düzenli doğum kasılmaları haline gelmemiş
@Kibariyenin Annesi neden haber var mı?
@Serenajp @ummuteaba @Nuurr06_ Siz Cuma mıydı kızlar?
Normalde cuma idi ama yüzde doksan yarın olcak pazartesi kontrolde suyu azalmış Çarşamba aç gel dedi artık alıcak diye düşünüyorum

Allah yardımcın olsun Hocam Su gibi kolay geçsin

Kız hepsini bir günde yemedim 3 hafta genel anlamda gün içerisinde yediklerim. Ama bence o meyve suyu yaptı, inanılmaz ateş basıyor çünkü ilginç ki sudan tiksindim bi anda meyvesuyuya dadandım organik diyede rahat rahat içtim aklıma hiç şeker yapacağı gelmedi valla

Ben 2 pijama takımı bir gecelik koydum gebe okulunda sezeryan icin pijamayi önerdiler

9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmış dün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var

Nasıl yani 32 den beri boşa mı çalışmış oldun ? Nasıl yapabilir bu hatayı ya

Aaaaa gerçekten ölçümler ne kadar farklı

Ben 2 pijama takımı bir gecelik koydum gebe okulunda sezeryan icin pijamayi önerdiler
Aa bana da gecelik daha iyi dediler kafam karıştı iyice acaba Ekim için uzun kollu mu kısa kollu mu daha mantıklı hiç hastanede kalmadım ki bilemiyorum sıcaklığı

Amin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
Bende aynı durumdayım ya bilmemek mi daha iyi bilmek mi acaba

Amin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
İyi olur inşallah güzel düşün güzel olsun Rabbim kolaylaştırsın inşirah ferahlığı versin

Nstyi nasıl çekiliyorsunuz? Beni sol yana yatırıp bir bacağımı da kendime doğru çektirip yatırtıyorlar

`