Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Her doktor farklı konuşuyor 39. Haftanin bitimine alacaklar sezeryana 9 ekime tarih verdi. Hatta 12 si dedi ben yook dedim. Gerçekten zorlanıyorum artik 🥴 2 buçuk hafta var izne de ayrıldık erken mi oldu bilemedim. Ne yapsam acaba sizler nasil vakit geçiriyorsunuz evdeki hamisler

Aaa benim de 8 Ekim çam sakuraya gidiyorum ben de doğumu orada yapacağım Allah izin verirse Cuma günü gittiğimde 3 kiloydu ilk nstye girmiştim henüz sancı çıkmadı bu cuma tekrar gideceğim bakalım
Çam sakurada hangi doktora gidiyorsunuz bende doğumu orda yapacağım

Yani tabiki gelişimi güzel olması sevindirdici ama şekerden sebep çok kilolu olması üzdü beni. Birde 4 kg üstüne normal doğum önerilmiyor olmasıda üzdü beni. Tabiki öncelik sağlıklı bir doğum olması ama normal doğum istiyorum 😕
Sen dikkat et düzelir kuzum

Her doktor farklı konuşuyor 39. Haftanin bitimine alacaklar sezeryana 9 ekime tarih verdi. Hatta 12 si dedi ben yook dedim. Gerçekten zorlanıyorum artik 🥴 2 buçuk hafta var izne de ayrıldık erken mi oldu bilemedim. Ne yapsam acaba sizler nasil vakit geçiriyorsunuz evdeki hamisler
Yatıyorum 😂😂😂 sadece yatış 😂😂

Çam sakurada hangi doktora gidiyorsunuz bende doğumu orda yapacağım
Maalesef belirli bir doktor yok her randevuda farklı doktora denk geliyorum bu hafta cuma 38 itibariyle de randevusuz gideceğim için kime denk geleceğimi bile bilmiyorum devlet hastanelerinin en kötü yanı bu maalesef seni devamlı bir doktor takip etmiyor aklıma bir şey takılırsa sorabileceğin biri olmuyor zaten muayene süreleri de çok kısa detaylı bilgilendirme yapmıyorlar ekstrem bir durum yoksa haftaya tekrar çağırıyorlar 🥹

Maalesef belirli bir doktor yok her randevuda farklı doktora denk geliyorum bu hafta cuma 38 itibariyle de randevusuz gideceğim için kime denk geleceğimi bile bilmiyorum devlet hastanelerinin en kötü yanı bu maalesef seni devamlı bir doktor takip etmiyor aklıma bir şey takılırsa sorabileceğin biri olmuyor zaten muayene süreleri de çok kısa detaylı bilgilendirme yapmıyorlar ekstrem bir durum yoksa haftaya tekrar çağırıyorlar 🥹
Bende riskli gebelik olduğu için perinatolog takibindeyim ama en yakın kime randevu varsa ona veriyorlar, doğuma da perinatologlar girmiyor diye biliyorum, kim çıkarsa bahtımıza gibi olacak. Sizin de sezaryen mi olucak? Doğum sonrası odaları hakkında bilginiz var mı kaç kişilik oluyor, tek kişilik oda var mı vs

Haftaya Salı tekrar çağırdı. NTS de sancı çıktı ama ben hissetmiyorum yada anlamlandıramıyorum 😕 birde kasılmanda var dedi.

Kilo kısmından inan NTS hiç düşünmedim
Canını sıkma canım bu aralar şekeri kh azalt biraz dikkat et kendine, bol bol su iç
Kızlar sizde de bebek hareketleri yavaşladı mı acaba ben bariz birkaç gündür azalma hissediyorum gün içinde akşam yine hareketli ama gün içinde daha yavaş gibi
Tam tersine daha da hareketli benimki maşallah 🧿🤗

@Kibariyenin Annesi ne yaptın canım 8-9 gibi gireceğim demiştin inşallah her şey yolundadır 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende riskli gebelik olduğu için perinatolog takibindeyim ama en yakın kime randevu varsa ona veriyorlar, doğuma da perinatologlar girmiyor diye biliyorum, kim çıkarsa bahtımıza gibi olacak. Sizin de sezaryen mi olucak? Doğum sonrası odaları hakkında bilginiz var mı kaç kişilik oluyor, tek kişilik oda var mı vs
Ben normal uzman doktorlara alıyorum randevuyu hiç bilgim yok perinatologlar hakkında zaten kontrollerde de genelde onlar odada olsa da asistan doktorlar ultrasona bakıyor benim ilk doğumum henüz sezaryenle ilgili bir şey konuşulmadı normal gidiyor diye düşünüyorum ben de bu sebeple. Doğum için de bilgilerim şu şekilde her hafta ebe ile görüşüyorum ben de gittiğimde siz de gidin bence mutlaka aklınızdakileri sorum en azından normal doğumda dopumhane tek kişilik odalar halinde sancı sürecinizi orada geçiriyorsunuz bu esnada bir kadın refakatçi yanınızda bulunabiliyor doğum anında yatak doğum yatağına çevriliyor ve refakatçiyi dışarı alıyorlar doğum bittikten sonra babayı çağırıp 20 dakika görmesine müsaade ediyorlar sonrasında katlardaki odaların boşluk durumuna göre o odada beklemeye devam edip tek ya da çift kişilik odalardan birine alınıyorsunuz ve bir gece kalıyorsunuz diye biliyorum ancak doğuma kadar muayene için çok fazla stajyer gelip gidiyormuş açıklık muayenesini de çok yaptıklarını söylüyorlar bazıları da çok bilmediği için rahatsız edici olabiliyormuş bu kısım beni düşündürüyor açıkçası ancak rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

13 ağustostan beri yatıyorum ben 😂 eski dizileri falan izliyorum vakit geçiyor bir şekilde 7 senelik aralıksız çalışma hayatından sonra iyi geldi aslında dinleniyorum ama bu şekilde olsun istemezdim tabi nasip 😐

38+6 dan merhaba kızlar bugün kontrolüm vardır. Başka bi doktora görünmek zorunda kaldım gelişim geriliği var mıydı dedi dedim yoktu ama geçen hafta kilo almamıştı iki haftadır aynı kiloda bu haftada aynı kilodaydı. 2700 dedi. Karnı 35 haftada kalmış. Ama iki gün önce acilde 3100 çıkmıştı. Yatışını verelim doğumu başlatalım dedi 😱 dışarda daha güzel kilo alır artık kalmasının ni anlamı yok vs çok gerginim korkuyorum.

38+6 dan merhaba kızlar bugün kontrolüm vardır. Başka bi doktora görünmek zorunda kaldım gelişim geriliği var mıydı dedi dedim yoktu ama geçen hafta kilo almamıştı iki haftadır aynı kiloda bu haftada aynı kilodaydı. 2700 dedi. Karnı 35 haftada kalmış. Ama iki gün önce acilde 3100 çıkmıştı. Yatışını verelim doğumu başlatalım dedi 😱 dışarda daha güzel kilo alır artık kalmasının ni anlamı yok vs çok gerginim korkuyorum.
Kendi doktoruna neden cıkamadın canım onunla bi irtibatta olsan böyle böyle oldu diye hoş haftan iyi ama yine de doğal sancı varken suni 🥹🤔

Kızlar birazdan benimde date var ama catı muayenesi yapacak korkmalı mıyım 🤦🏻‍♀️ acıyor mu olanlar bilgilendirirse sevinirim

13 ağustostan beri yatıyorum ben 😂 eski dizileri falan izliyorum vakit geçiyor bir şekilde 7 senelik aralıksız çalışma hayatından sonra iyi geldi aslında dinleniyorum ama bu şekilde olsun istemezdim tabi nasip 😐
Ay bana iyi gelmedi çok sıkıldım 🤭 ama mecbur 😂 yani şansım olsa bi yandan özel ders derdim ama artık anlatmaya gücüm yok nefes nefese kalıyorum 😂

Başka bir doktora daha görün öyle karar ver kuzum

Ay bana iyi gelmedi çok sıkıldım 🤭 ama mecbur 😂 yani şansım olsa bi yandan özel ders derdim ama artık anlatmaya gücüm yok nefes nefese kalıyorum 😂
Ben yeni okulumun ortamını pek sevemedim 5-6 ay bile uzak kalmak çok iyi hissettirdi 😂 canımız falan sıkılmaya vakit kalmayacak inşallah son haftalarımız bebişler geliyor yavaş yavaş ☺️

Back
X