Öyle saçmalık mı olur canım 1 ay bi anne için ne demek çimlere şikayet edin mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diyin. Ölüm mü bu geri dönüşü olmasın9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmışdün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var
Ben bir pijama takımı iki tanede gecelik koydumKızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Öyle kuzum ya vallahi çok şaşırdımAaaaa gerçekten ölçümler ne kadar farklı
Kız hepsini bir günde yemedim 3 hafta genel anlamda gün içerisinde yediklerim. Ama bence o meyve suyu yaptı, inanılmaz ateş basıyor çünkü ilginç ki sudan tiksindim bi anda meyvesuyuya dadandım organik diyede rahat rahat içtimaklıma hiç şeker yapacağı gelmedi valla
Sakin olun ben de ilk sezeryan ameliyatımı oldum. Sizin gibi korkuyordum. İlk gebeliğim. Bugün 5 günlük oldu. Sağlıkla, sıhhatle kavuşun inşallah.Amin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
Hayırlısı olsun inşallahBenimkinin suyu azalmış yarın gireceğim doğuma
E maşallah kolay geçecek o zaman senin canımKızlar nstye gram güvenmiyorumaçılmam 4-5 cm olmuş deli gibi sancılar çekiyorum nstde 9-10 çıkıyor ebeler bile şaşkındı
Yarın tekrar hastaneye gidecegim artik başhekime çıkıcam. Kafa dinleyelim dinlenelim dedik izne ayrıldım şu yaşadıklarım yetti banaÖyle saçmalık mı olur canım 1 ay bi anne için ne demek çimlere şikayet edin mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diyin. Ölüm mü bu geri dönüşü olmasın
İnşallah kuzum. Haber ver bize deKızlar Bebegım bugün çok sakın hareketler mınımum sevıyede kasılma da fazlasıyla var hastaneye geldık Sımdı , nst ıcın beklıyorum Insallah ben gereksız panık yapmışımdır
Acı eşiği ile alakalı herhalde. Ben mahvoluyorum çatı muayenesindeEderim canım nts ye girdim sonra doktorun gittim ilk ultrasonla baktı suyu bi tık azalmış dedi ama son haftalar da normalmiş. Kilo 3350 bana gecendekine göre az geldi acıkcası. Sonra catı muayenesi yaptı hiç korkulacak bi durum yok eldiven giyip parmak sokuyoriçinin genişliğine bakıyor norma dedi sıkıntı yokmuş orda da. Nts de 0 sancı elimiz böğrümüzde gelmesini beklicez
oyle bir sey olabilir mi ya, sonucta sen calistin onca zaman. hadi hastanedeki memur bir yanlis yapti, kendi evragini isleyen memur neden dikkat etmedi, calistigini gormedi mi? ne sacma isler, insanlar yaptigi ise saygi duymuyorlar9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmışdün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var
Benim yarın normal olarak başlatılacak doğum@Mirune nasılsın nasıl gidiyor hastane?
@Kibariyenin Annesi siz nasılsınız canım ne zaman çıkış yapacaksınız? Yarın kimler girecekti sezaryene? Gerçekten beynim çok küçük hiçbi şey hatırlayamıyorum
Bu süreç zaten çok hassas bizler için hepimiz azıcık hayatımız kolaylaştırılsın istiyoruz böyle şeyler yaşanınca çileden çıkıyo. Çok haklısınız vallahi olacak iş değilYarın tekrar hastaneye gidecegim artik başhekime çıkıcam. Kafa dinleyelim dinlenelim dedik izne ayrıldım şu yaşadıklarım yetti bana
Benim cuma gunu sabah sekizde yatisim yapilacak canim sonra siraya gore alir doktor sanirim proseduru unuttum o gun doguracam velhasil@Kibariyenin Annesi neden haber var mı?
@Serenajp @ummuteaba @Nuurr06_ Siz Cuma mıydı kızlar?
Bu tezat insani cileden cikariyor cok iyi anliyorum.benimde son muayenede devlette 3 620 gr olctu.kendi doktorum 3 350 yani demekki makinalara cok guvenmemek lazim zaten az kaldi cikinca gorucez simdi yapabilcegimiz birsey yok bazende doktorlara he diyip geciyorum artikKızlar bugün kendi özel doktoruma gittim şimdi size devlette cuma günkü değerlerle bu gün ki uçurumu yazacağım.
*Devlette cuma günü
Kilo 3480
Baş 37+4
Karın 39
Bacak 36+5
*Bugünkü
Kilo 2900
Baş 36+2
Karın 37
Bacak 33+5
Yani bu kadar fark olur mu gerçekten hayretler içerisindeyim. Ve bacak boyu aşırı moralimi bozuyor. Doğuma bence daha var dedi ayrıca açılman 1 cm ama bekleyecek dedi sancılar da normal dedi
Bende doğurduktan sonra da çatlıyor. Yani benim öncekinde öyle olmuştuhiç kilo almadığım halde hemde
Benim merak ettiğim bakalım en son kimin dediği doğru çıkacakKızlar bugün kendi özel doktoruma gittim şimdi size devlette cuma günkü değerlerle bu gün ki uçurumu yazacağım.
*Devlette cuma günü
Kilo 3480
Baş 37+4
Karın 39
Bacak 36+5
*Bugünkü
Kilo 2900
Baş 36+2
Karın 37
Bacak 33+5
Yani bu kadar fark olur mu gerçekten hayretler içerisindeyim. Ve bacak boyu aşırı moralimi bozuyor. Doğuma bence daha var dedi ayrıca açılman 1 cm ama bekleyecek dedi sancılar da normal dedi
Ya ben iki takım pijama koydum. Üzerime de rahat bir şeyler giyip gideceğim bir takım da onlar olacak yeter diye umuyorum ama.Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Amiiin inşallah hepimizinkiAllah yardımcın olsun Hocam Su gibi kolay geçsin
Hadi hayırlısıyla gelsin canım. %90 bende seninle aynı saatlerdeBenimkinin suyu azalmış yarın gireceğim doğuma