Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Öyle saçmalık mı olur canım 1 ay bi anne için ne demek çimlere şikayet edin mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diyin. Ölüm mü bu geri dönüşü olmasın

Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Ben bir pijama takımı iki tanede gecelik koydum

amann boşver kız ne olacak bundan sonra dikkat edersin

Amin canım vallahi evi falan topladım temizlik falan yaptım garip duygular içindeyim korkuyor muyum bilmiyorum ilk bebeğim ve sezeryan nasıl olacak çok garibim gerçekten
Sakin olun ben de ilk sezeryan ameliyatımı oldum. Sizin gibi korkuyordum. İlk gebeliğim. Bugün 5 günlük oldu. Sağlıkla, sıhhatle kavuşun inşallah.

Öyle saçmalık mı olur canım 1 ay bi anne için ne demek çimlere şikayet edin mağduriyetimin giderilmesini istiyorum diyin. Ölüm mü bu geri dönüşü olmasın
Yarın tekrar hastaneye gidecegim artik başhekime çıkıcam. Kafa dinleyelim dinlenelim dedik izne ayrıldım şu yaşadıklarım yetti bana

Bugün çok yoruldum yaa eşimle market alışverişini yaptık ayakta durmak gerçekten çok zorluyor artık bir de benimki biraz yavaş bende tam tersi hareketliyim tabii şuan hareketsizim ama onun yavaş yavaş yapması ben oturdum çıkıp bir yere tamamladı alışverişi görsel vs attı sonra bu cuma kına gecesi var akrabanın ona elbise aldım aklımda vardı bir şey beden kalmamış 3 avm gezdik bulduk neyse ki. Şimdi eve girdik poşetler duruyor azcık dinleneyim de yerleştiricem inşallah normalde herkes hareketli ve yorgun iken bebiş hareket etmez der ama benimki hiç durmadı tüm gün oynaştı, yalancı sancılar da cabası

Kızlar Bebegım bugün çok sakın hareketler mınımum sevıyede kasılma da fazlasıyla var hastaneye geldık Sımdı , nst ıcın beklıyorum Insallah ben gereksız panık yapmışımdır
İnşallah kuzum. Haber ver bize de

@Mirune nasılsın nasıl gidiyor hastane?
@Kibariyenin Annesi siz nasılsınız canım ne zaman çıkış yapacaksınız? Yarın kimler girecekti sezaryene? Gerçekten beynim çok küçük hiçbi şey hatırlayamıyorum

Acı eşiği ile alakalı herhalde. Ben mahvoluyorum çatı muayenesinde

oyle bir sey olabilir mi ya, sonucta sen calistin onca zaman. hadi hastanedeki memur bir yanlis yapti, kendi evragini isleyen memur neden dikkat etmedi, calistigini gormedi mi? ne sacma isler, insanlar yaptigi ise saygi duymuyorlar
bence hic kendini uzme, yaz cimere bildir. onlar kendi icinde kendilerini korur ama bir ust mertebe hesabini sorar

Benim yarın normal olarak başlatılacak doğum

Yarın tekrar hastaneye gidecegim artik başhekime çıkıcam. Kafa dinleyelim dinlenelim dedik izne ayrıldım şu yaşadıklarım yetti bana
Bu süreç zaten çok hassas bizler için hepimiz azıcık hayatımız kolaylaştırılsın istiyoruz böyle şeyler yaşanınca çileden çıkıyo. Çok haklısınız vallahi olacak iş değil

@Kibariyenin Annesi neden haber var mı?
@Serenajp @ummuteaba @Nuurr06_ Siz Cuma mıydı kızlar?
Benim cuma gunu sabah sekizde yatisim yapilacak canim sonra siraya gore alir doktor sanirim proseduru unuttum o gun doguracam velhasil

Bu tezat insani cileden cikariyor cok iyi anliyorum.benimde son muayenede devlette 3 620 gr olctu.kendi doktorum 3 350 yani demekki makinalara cok guvenmemek lazim zaten az kaldi cikinca gorucez simdi yapabilcegimiz birsey yok bazende doktorlara he diyip geciyorum artik

Kızlar şimdi ben büyük ihtimalle 38in içinde sezeryana giricem ve 36da izne ayrılmak istiyorum. Doğum öncesi 2 hafta kullanılmış sayılır dimi gebelik 40 hafta diyip 4 hafta sayılmaz. Kafam karıştı doğduğu günün baz alınması gerekli diye biliyorum emin olamadım

Bende doğurduktan sonra da çatlıyor. Yani benim öncekinde öyle olmuştu hiç kilo almadığım halde hemde

Benim merak ettiğim bakalım en son kimin dediği doğru çıkacak
Kızlar yanınıza kaç gecelik, pijama vs koyuyorsunuz acaba . Sezeryan için elbise daha iyi diyorlar 2 tane mi koymak lazım siz n’aptınız?
Ya ben iki takım pijama koydum. Üzerime de rahat bir şeyler giyip gideceğim bir takım da onlar olacak yeter diye umuyorum ama.
Allah yardımcın olsun Hocam Su gibi kolay geçsin
Amiiin inşallah hepimizinki
Benimkinin suyu azalmış yarın gireceğim doğuma
Hadi hayırlısıyla gelsin canım. %90 bende seninle aynı saatlerde

`