Ay öyle şey olur mu ya sonuçta Sen çalıştın. Ne bileyim primin falan işledi. Bu belli bir şey bunu bir şekilde düzeltirler. Cimere falan yaz bence öyle yerlerden daha etkili oluyor9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmışdün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var
Canım inşallah Bir sıkıntı yoktur. Suyu falan az içmişsindir belki. Belli olmuyor bazen çocuğun günü gününü tutmayabiliyor ama gitmekle iyi yapmışsın.Kızlar Bebegım bugün çok sakın hareketler mınımum sevıyede kasılma da fazlasıyla var hastaneye geldık Sımdı , nst ıcın beklıyorum Insallah ben gereksız panık yapmışımdır
Hadi inşallah hiç anlamadan olsun bitsin.Yarın sabah 8’de yatışım var kızlar bol duanızı bekliyorum inşallah
Canım şöyle düşün toplamda 24 hafta iznimiz var. Hiç ötesini berisini karıştırma, ayrıldığın zamandan itibaren 24 hafta ücretli izindesin. (Kamuda isen yani)Kızlar şimdi ben büyük ihtimalle 38in içinde sezeryana giricem ve 36da izne ayrılmak istiyorum. Doğum öncesi 2 hafta kullanılmış sayılır dimi gebelik 40 hafta diyip 4 hafta sayılmaz. Kafam karıştı doğduğu günün baz alınması gerekli diye biliyorum emin olamadım
Eline emeğine sağlık HocamKızlar arada bahsetmiştim çizimin benim için önemli bir hobi olduğunu. Muhtemelen doğumdan önceki son çizimimi yaptımbir süre elime kağıt kalem alabileceğimi sanmıyorum öyle sizinle paylaşmak istedim
Az dediler bana 2 tane içinBenim merak ettiğim bakalım en son kimin dediği doğru çıkacak
Ya ben iki takım pijama koydum. Üzerime de rahat bir şeyler giyip gideceğim bir takım da onlar olacak yeter diye umuyorum ama.
Amiiin inşallah hepimizinki
Hadi hayırlısıyla gelsin canım. %90 bende seninle aynı saatlerde
Çok teşekkür ederim.Kolaylıklar diliyorum canımmm sağlıkla bğyüt darısı bizr
Yürüdüm yürüdüm. Bebeğimi bile aldım. Tüm gün benimleydi nerdeyse. Yüzünde kızarıklıkkar var. Bence mamaya alerjik. Ben de emziricem dedim. Sürekli koyun koyuna emziriyorum.Maşallahevet zor tabi ama geçecek. Burada 6 mı 8 mi o saatte kaldırıyorlar 24 saat çokmuş
Ay o kısmı da zor ama yanında güzel evladın olduğu için çekiliyorYaa olmaz mı ben şu an doğumu es geçip direk emzirme uyutma kısmına geçmek istiyorum sadece doğum anı beni tedirgin ediyor
Ayyyy çok heyecanlı. O zaman @Nuurr06_ ve senden yarın haber bekliyoruz.Normalde cuma idi ama yüzde doksan yarın olcak pazartesi kontrolde suyu azalmış Çarşamba aç gel dedi artık alıcak diye düşünüyorum
Bomba gibiyim. Mission is emzirmek!!@Mirune nasılsın nasıl gidiyor hastane?
Ay ay ne bereketli bir haftadayiz. Hepimiz doğurduk nerdeyse. Güzel haberlerle inşallah.Benim cuma gunu sabah sekizde yatisim yapilacak canim sonra siraya gore alir doktor sanirim proseduru unuttum o gun doguracam velhasil
Ay bi tane daha ekleyeyim o zaman ben. Tüh bu çanta ufak gelecekAz dediler bana 2 tane için
Doktorun naif davranması da belki etkidir ama ben acı hissetmedim hiçAcı eşiği ile alakalı herhalde. Ben mahvoluyorum çatı muayenesinde
Yarın sabah 8’de yatışım var kızlar bol duanızı bekliyorum inşallah
Kızlar Allah sağ Salim kavuşmayı sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsinBenim yarın normal olarak başlatılacak doğum
Fazla mal göz çıkarmaz diyip bence ekleyeceğim valla eksik olmasından iyidirAy bi tane daha ekleyeyim o zaman ben. Tüh bu çanta ufak gelecek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Allah sağ Salim kavuşmayı sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin
Yarın sabah 8’de yatışım var kızlar bol duanızı bekliyorum inşallah
Rabbim yardımcınız olsun Su gibi kolay geçsin ınşallahBenim yarın normal olarak başlatılacak doğum
Canım hayırlısı olsun inşallah su gibi geçsin dualarımız seninleYarın sabah 8’de yatışım var kızlar bol duanızı bekliyorum inşallah
Hayırlısı olsun inşallahBenim yarın normal olarak başlatılacak doğum
Hayırlısı canım, haftaya bugün inşallah kucağında olacak deseneBenim cuma gunu sabah sekizde yatisim yapilacak canim sonra siraya gore alir doktor sanirim proseduru unuttum o gun doguracam velhasil
Çok güzel ellerine sağlık, takibe aldım ben hemenKızlar arada bahsetmiştim çizimin benim için önemli bir hobi olduğunu. Muhtemelen doğumdan önceki son çizimimi yaptımbir süre elime kağıt kalem alabileceğimi sanmıyorum öyle sizinle paylaşmak istedim
Ooh ne güzel koyun koyunaÇok teşekkür ederim.
Yürüdüm yürüdüm. Bebeğimi bile aldım. Tüm gün benimleydi nerdeyse. Yüzünde kızarıklıkkar var. Bence mamaya alerjik. Ben de emziricem dedim. Sürekli koyun koyuna emziriyorum.
Ay o kısmı da zor ama yanında güzel evladın olduğu için çekiliyor
Ayyyy çok heyecanlı. O zaman @Nuurr06_ ve senden yarın haber bekliyoruz.
Bomba gibiyim. Mission is emzirmek!!
Ay ay ne bereketli bir haftadayiz. Hepimiz doğurduk nerdeyse. Güzel haberlerle inşallah.
Zor ama ya yoruldum. Gece de biz alalim. Sabah geri almamak üzere getireceğiz dediler. Ben de bir gece daha uyuyayım dedim. 9 saattir yanımdaydı verdim az önce . 2 gündür hala yemek yemedik. Kahve içmek istiyorum, yemek istiyorum artik. Eve gitmek istiyorum ben artık direkt.Ooh ne güzel koyun koyunaeşin yanında yok ama bebişin hep yanında bak, bizde yanındayız yanlız hissetme. Bol bol öp kokla uuufff ya bizi de boşver sen yavrunla vakit geçir
Ay bi tane daha ekleyeyim o zaman ben. Tüh bu çanta ufak gelecek
Ben de 2 tane pijama alırım diye düşündüm. Dependle herhangi bir sızdırma yaşamamıştım çok şükür. Normal külot hiç kullanmamıştım. İlkinde sürekli ter atmıştım. Eğer rahat hareket edebilirsem atlet değişirim gibime geliyor atleti fazla alacağım. Üst baş değişmekte zor oluyor sezaryenliyken. Baktım çok zor oluyor içime havlu koyup devam ederim.Fazla mal göz çıkarmaz diyip bence ekleyeceğim valla eksik olmasından iyidir
Ya canım çok üzücü ya,nasıl bir ihmal bu. Acaba telafi edilemez mi yönetim tarafından filan? Ben de sağlık bakanlığındayım,geçen hafta calisabilir raporu aldım. Personel işleri bunu şu an herhangi bir işleme koymamıza gerek yok,ne zaman calisamaza cevirirsen onu muhakkak getir,onu işleme koymalıyız dedi ama kendinden emin olmayan bir şekilde... Allah'a emanet yani9 ayda hiç ağlamadım bugün ağlattılar. Çalışabilir raporunu memur yanlış girmiş sistemde çalışamazmışdün çalışamaz raporu almak isterken öğrendim. Sağlık Bakanlığı'nın aradim. Raporu hazirlayan memuri aradim duzeltilmesi icin olmaz diyor memur cildircam nerdeyse bir ay kaybim var
Dualarım seninle kuzum sağlıcakla kavuş. Bize de haber verYarın sabah 8’de yatışım var kızlar bol duanızı bekliyorum inşallah
Sağlıkla kavuş kuzumBenim yarın normal olarak başlatılacak doğum