Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Maşallah 🧿 nasıl kasılman olmuyor böyle fiti fiti gezerken
gecen nstde iki kere 100 yakaladik:)
1000164831.webp

yani kendimi rahatsiz hissedersem zaten oturuyorum bir banka, su falan iciyorum. öyle kendimi cok zorlayacak seyler yapmiyorum. genelde.
esle dostla bulusmak, sohbet etmek ya da guzel bir etkinlige gitmek bana iyi geliyor. hem sosyal pilim doluyor hem enerjim yerine geliyor hem cok adim attigim ve yoruldugum icin gece daha rahat uykuya daliyorum.
evde dursam daha kötü insanin yattikca yatasi geliyor evde
bugun mesela evdeydim, saat 1e kadar cikmadim yataktan. simdi yeni yeni kalktim da ortaligi falan topladim, enerjim daha yeni geldi.

gecen nstde iki kere 100 yakaladik:)
Eki Görüntüle 3824212
yani kendimi rahatsiz hissedersem zaten oturuyorum bir banka, su falan iciyorum. öyle kendimi cok zorlayacak seyler yapmiyorum. genelde.
esle dostla bulusmak, sohbet etmek ya da guzel bir etkinlige gitmek bana iyi geliyor. hem sosyal pilim doluyor hem enerjim yerine geliyor hem cok adim attigim ve yoruldugum icin gece daha rahat uykuya daliyorum.
evde dursam daha kötü insanin yattikca yatasi geliyor evde
bugun mesela evdeydim, saat 1e kadar cikmadim yataktan. simdi yeni yeni kalktim da ortaligi falan topladim, enerjim daha yeni geldi.
Ben çıkınca kasılmam oluyor 🥹 E bu Nst ye hiçbi şey yapmadılar mı?

Neye yüklendin meyve filan mı çok yedin patates pirinç üzüm
Valla canım normalinden farklı olarak meyve suyu içtim şu, organik taze sıkımlar oluyo ya onlar içimi ferahlatıyordu hergün içtim,
Muz günlük iş yerinde ara öğün olarak yedim . Birde bu son 3 haftada nişan söz merasimlerine katıldım ordada çok hamur işi yedim .
Normalde abarttığımı düşünmemiştim ama düşününce gerçekten abartmışım ben bu 20 günde, birde su içmeyi çok azalttım oda hataydı.
Kısacası ben bu süreci haketmişim 😕

Pirinç diyorsan normal klasik akşam yemeklerinde az da olsa tükettim, pilav dolma biber vs. Ama çok değil. Genel anlamda zaten pilav makarna çok pişmez bizim evde .

Her doktor farklı konuşuyor 39. Haftanin bitimine alacaklar sezeryana 9 ekime tarih verdi. Hatta 12 si dedi ben yook dedim. Gerçekten zorlanıyorum artik 🥴 2 buçuk hafta var izne de ayrıldık erken mi oldu bilemedim. Ne yapsam acaba sizler nasil vakit geçiriyorsunuz evdeki hamisler
Devlet hastanesi bnada 39 dedi ama cok sukur kendi doktorum cumaya ameliyata alacak.yeterli bir zaman Allah saglik versin.ben son haftami hasta gecirdim yirmilik dis bogaz agrisi oksuruk derken antibiyotik gargara vs simdi daha iyiyim.iki cocugun dersleri okullari kurslari derken vakit su gibi akiyor.bu arada baya sarma sardim borek yaptim attim dolaba.annem baklava acti bugun.onun haricinde ders kontrolu ev isi derken soyle bir supurup silip doguma gidecegim yani demem oki klasik ev hanimi modu 🤦🏼‍♀️😊

Ben çıkınca kasılmam oluyor 🥹 E bu Nst ye hiçbi şey yapmadılar mı?
yoo, birsey yapmadilar normal dediler:)
zaten oyle agri sizi hissetmedim normal rutin nstydi. bebek kiprasti gibi geldigi icin butona basmisim - o yuzden hatirliyorum bastigim zamanlari, hic fazla bir agri sizi degildi.
hatta 100 böyleyse belki dogum sancisi o kadar zorlamaz diye düşündüm😅

yaa bu ani pikler bebek tekmesiyle vs de oluyormuş bebek çok itiyor aniden yükseliyor ama sivri tepe değil de dağcık gibi tepeler olunca doğum sancısı oluyor ben 3 kere 70 1 kere 100 gördüm dağcık gibi, 2 gece hastanede yatırdılar. geçende @Serenajp hocamız da anlatmıştı yavaş yavaş yükselen dağcık gibi olanlar doğum sancısı oluyor diye. ama bence 100 falan baya baya zordu benim nefesim kesildi yani 😅 bazıları gerçekten daha dayanıklı oluyor benim canım tatlı nasıl doğurcam bilmiyorum
yoo, birsey yapmadilar normal dediler:)
zaten oyle agri sizi hissetmedim normal rutin nstydi. bebek kiprasti gibi geldigi icin butona basmisim - o yuzden hatirliyorum bastigim zamanlari, hic fazla bir agri sizi degildi.
hatta 100 böyleyse belki dogum sancisi o kadar zorlamaz diye düşündüm😅
böyle mesela

Eklentiler

• IMG_6719.webp
    IMG_6719.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
yaa bu ani pikler bebek tekmesiyle vs de oluyormuş bebek çok itiyor aniden yükseliyor ama sivri tepe değil de dağcık gibi tepeler olunca doğum sancısı oluyor ben 3 kere 70 1 kere 100 gördüm dağcık gibi, 2 gece hastanede yatırdılar. geçende @Serenajp hocamız da anlatmıştı yavaş yavaş yükselen dağcık gibi olanlar doğum sancısı oluyor diye. ama bence 100 falan baya baya zordu benim nefesim kesildi yani 😅 bazıları gerçekten daha dayanıklı oluyor benim canım tatlı nasıl doğurcam bilmiyorum

böyle mesela
evet gebe okulunda da dediler boyle yalanci kasilmalar cok guzel hem bebek gucleniyor, hem kaslarimiz calisiyor, hem memeye uyari oluyor süt icin guzel. yalanci kasilmalar düsmanimiz degil, seviyorum onlari ben🥰
ne zaman ki ritmik sekilde gelecek 10 dkda bir 8 dkda bir o zaman dogum sancisi demek lazim.
bazen de odaklaninca beyin hep sanci veriyor, ben oyle zamanlar hemen oyalayacak birsey buluyorum. ya esime diyorum beni oyala diye, ya sevdigim epeydir konusmadigim birisini ariyorum ya markete falan cikiyorum. Zaten geciyor, anliyorum ki yalanci sanci. Yalancinin ozelligi su icincune, pozisyon degistirince , kafayi dagitinca vs gitmesi.
ozellikle geceleri cok geliyor bana, bakalim dogum ne zaman olacak:) 38+1 istiyorum
hem yasamayi dusundugumuz memlekette o gün resmi tatil bir ömur her dogumgununde keyifle vakit gecirir, hem o zamanlarda dogarsa babasinin dogum izni bittikten kisa sure sonra 9 gunluk tatili var, o bosuna izin gününden gitmez 😅 hem de hazir catlamamisken gobek daha buyumeden dogururum - son haftalarda catliyormus cunku.
benim manifestim bu ama tabii ki Allah nasil nasip ederse oyle olsun, sag salim kavuşsam kafi

evet gebe okulunda da dediler boyle yalanci kasilmalar cok guzel hem bebek gucleniyor, hem kaslarimiz calisiyor, hem memeye uyari oluyor süt icin guzel. yalanci kasilmalar düsmanimiz degil, seviyorum onlari ben🥰
ne zaman ki ritmik sekilde gelecek 10 dkda bir 8 dkda bir o zaman dogum sancisi demek lazim.
bazen de odaklaninca beyin hep sanci veriyor, ben oyle zamanlar hemen oyalayacak birsey buluyorum. ya esime diyorum beni oyala diye, ya sevdigim epeydir konusmadigim birisini ariyorum ya markete falan cikiyorum. Zaten geciyor, anliyorum ki yalanci sanci. Yalancinin ozelligi su icincune, pozisyon degistirince , kafayi dagitinca vs gitmesi.
ozellikle geceleri cok geliyor bana, bakalim dogum ne zaman olacak:) 38+1 istiyorum
hem yasamayi dusundugumuz memlekette o gün resmi tatil bir ömur her dogumgununde keyifle vakit gecirir, hem o zamanlarda dogarsa babasinin dogum izni bittikten kisa sure sonra 9 gunluk tatili var, o bosuna izin gününden gitmez 😅 hem de hazir catlamamisken gobek daha buyumeden dogururum - son haftalarda catliyormus cunku.
benim manifestim bu ama tabii ki Allah nasil nasip ederse oyle olsun, sag salim kavuşsam kafi
Bende doğurduktan sonra da çatlıyor. Yani benim öncekinde öyle olmuştu 🤷🏼‍♀️ hiç kilo almadığım halde hemde

Çıkınca haberdar edebilir misin benim de perşembe yapacak 🥲
Ederim canım nts ye girdim sonra doktorun gittim ilk ultrasonla baktı suyu bi tık azalmış dedi ama son haftalar da normalmiş. Kilo 3350 bana gecendekine göre az geldi acıkcası. Sonra catı muayenesi yaptı hiç korkulacak bi durum yok eldiven giyip parmak sokuyor 😂 içinin genişliğine bakıyor norma dedi sıkıntı yokmuş orda da. Nts de 0 sancı elimiz böğrümüzde gelmesini beklicez 🥹🥹

Ederim canım nts ye girdim sonra doktorun gittim ilk ultrasonla baktı suyu bi tık azalmış dedi ama son haftalar da normalmiş. Kilo 3350 bana gecendekine göre az geldi acıkcası. Sonra catı muayenesi yaptı hiç korkulacak bi durum yok eldiven giyip parmak sokuyor 😂 içinin genişliğine bakıyor norma dedi sıkıntı yokmuş orda da. Nts de 0 sancı elimiz böğrümüzde gelmesini beklicez 🥹🥹
Ayy can acıtan bir işlem değil o zaman

Eklentiler

• FD9286F5-06C5-450E-9F36-C08ADABD6A1D.webp
    FD9286F5-06C5-450E-9F36-C08ADABD6A1D.webp
    111,9 KB · Görüntüleme: 43
ilk gebeliğim kalp durması yüzünden sonlandı test yaptırdık ve sonucunda doktorum kullanmamızı doğru buldu 30 haftadır iğne vuruyorum maalesef 🙁

evet benimki normal yapabiliriz diyor. umarım planladığımız gibi olur sizin bu söylediklerinizi tekrar konuşayım ben doktorumla. bir bildiği vardır diye çok ayrıntılı konuşmamıştım
Bana uzun uzun anlattı ne bileyim doktoruma da çok güveniyorum asla sezeryan seven biri değil ama iğneden sonra yakın zamanda başlarsa sancı sorunlar oluşabileceğini belirtti ki kalp damar doktoruna gidiyorum varis yüzünden iğne kullanıyorum o da aylar öncesinden normal doğumun daha riskli olacağını söylemişti. Ablam da annem de kolay doğum yapmış zamanında bende kendime çok güveniyordum normal olur diye ama bu saatten sonra riske giremem artık 🤷‍♀️ siz konuşun doktorla bakalım ne diyecek bana da yazarsanız sevinirim 🙏

Arkadaşlar saat 11.30 civarında doğum yapmış bulunuyorum. İkimizde iyiyiz. Darısı diğer arkadaşlarımın başına 😊
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, güzel bir hayatı olsun inşallah 💕💕

@Kibariyenin Annesi neden haber var mı?
@Serenajp @ummuteaba @Nuurr06_ Siz Cuma mıydı kızlar?

Valla canım normalinden farklı olarak meyve suyu içtim şu, organik taze sıkımlar oluyo ya onlar içimi ferahlatıyordu hergün içtim,
Muz günlük iş yerinde ara öğün olarak yedim . Birde bu son 3 haftada nişan söz merasimlerine katıldım ordada çok hamur işi yedim .
Normalde abarttığımı düşünmemiştim ama düşününce gerçekten abartmışım ben bu 20 günde, birde su içmeyi çok azalttım oda hataydı.
Kısacası ben bu süreci haketmişim 😕

Pirinç diyorsan normal klasik akşam yemeklerinde az da olsa tükettim, pilav dolma biber vs. Ama çok değil. Genel anlamda zaten pilav makarna çok pişmez bizim evde .
🤣🤣🤣 yaa kıyamam dünyayı yemişsin deli meyve deki şeker hiç birşey de yok bide taze sıkım içmiş sanki kilo alma programına katılmışsın🤣🤣 olsun bu hafta biraz sağlıkşı ve diyet şeklinde git düzelecek tir az su içtikten şişmiş de olabilir

Kızlar bugün kendi özel doktoruma gittim şimdi size devlette cuma günkü değerlerle bu gün ki uçurumu yazacağım.
*Devlette cuma günü
Kilo 3480
Baş 37+4
Karın 39
Bacak 36+5
*Bugünkü
Kilo 2900
Baş 36+2
Karın 37
Bacak 33+5
Yani bu kadar fark olur mu gerçekten hayretler içerisindeyim. Ve bacak boyu aşırı moralimi bozuyor. Doğuma bence daha var dedi ayrıca açılman 1 cm ama bekleyecek dedi sancılar da normal dedi

Back
X