Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Benim de bu sabah yataktan kalkarken bacağıma kramp girdi. Magnezyumu bırakmıştım. Tekrar içtim o yüzden. Hekimine bi danış canım. Hekimine danışana kadar eğer tekrarlarsa hemen duşa gir sıcak su tut kramp giren yerine.
Magnezyum var içiyorum

Kızlar odamdayım yeni telefonu alabildim, çok şükür miniğim dünyaya gözlerini açtı darısı hepinize canlarım benim ❤️❤️❤️
Gözünaydın canım maşallah sağlıkla yuvanıza dönün ınşallah🤲

Çok şükür canım çok saol 🥰🥰

Ayy sorma canım çok şükür 🙏🏻 Dr dedı kı ya ölçümler çok hassas çok dıkkatlı olmak lazım bırde karşındakıne herseyı pat dıye söylemek ne kadar doğru hastan takıplı degılse rahat rahat konuşmak yanlış ustelık varsa böyle bır durum başka Dr dan bıle görüş almak gerekebılır dedı 🩵🩵 aşırı rahatladım çok şükür çok ıyı bir Dr a gıttıgımden de emın oldum 🤗🤗
Gözünaydın canım maşallah Sağlıkla al kucagına

Kızlar bu ayak ayağa atma testini yaptınız mı şimdi fark ettim atamıyorum 🫣
Ben dün akşam bir bacağımı attım bir bacağımı da çoook zor attım çok komikti yani doğru olmasa bile teori bebek aşağı inmiş oluyor sanırım atamadığımıza göre

Ayy seninle de günümüz aynıı ben de cuma gidicem kontrole tekrar ama bir belirtim yok sadece dün gün içinde karnım taş gibiydi ben de artık pilates topu dışında çömelme hareketlerine de başladım ama gelen giden yok hahahha yarın işte son günüm artık düzenli yürüyüşe merdiven inip çıkmaya falan başlayacağım bakalım belki o zaman etki eder inşallah 😅
Evet benimde hiç belirti yok herhalde içeride mutlular 😅😅

Kızlar mesela bu kasılma gibi şey sadece sağda ya da solda olursa bebişin toplanması mı olur? Hani ortada olunca kasılma mı olur?

Kızlar günaydın 35+4 bu hafta akıntım inanılmaz arttı. Ayakta duruyorum ya hissediyorum akıyor çok afedersiniz. Özellikle sabah ilk kalktığımda ve öksürüp hapşurunca. Krem rengi kremsi yani şeffaf değil sizin nasıl şu an?
Benimde 35+4 benim hep vardı akıntım ama daha da arttı aynen şeffaf değil 🤷‍♀️

Epıdural sezeryan olduk diyelim birde karnımızda da dikiş biz nasıl uyuycaz acaba? Ya sağa ya sola dönükmü uyuyacağız🤦

Ben denemedim
Zaten daha çok erken 🤭 hmm doktor sana tarih verdi mi nasıl hissediyorsun kendini sancın ağrın vs var mı hiç?

Epıdural sezeryan olduk diyelim birde karnımızda da dikiş biz nasıl uyuycaz acaba? Ya sağa ya sola dönükmü uyuyacağız🤦
Sırt üstü düz uyuyabilmiştim ben sadece, sağıma soluma dönemedim 3-4 gün dikiş yerlerim acıyordu

Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?

Ben atabilyorum bugün kontrolüm vardı doktorum da başı çok aşağıda değil henüz dedi. Bugün 36+1 olduk ilk nst me girdim onda da henüz bi şey çıkmadı kızlar. Geceleri bir o yana bir bu yana dönüyorum uyumakta çok zorlanıyorum kızlar 🥲

Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı😅
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim 🙏 2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi 😅 şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem😋
Canımm masallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün Insallah 🩵🩵 darısı sırası gelenlere olsun 🤗🤗
Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Oyu masallah annesı çok şükür sende sağlıkla kavuştun sağlıkla büyütün Insallah🩵🩵
Benim anestezi kaynaklı baş ağrım dün tamamen geçti şükür. Yarın 7 günlük olacak bebek. Kahve ve bol su ile attım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Canım çok şükür sız artık alıştınız sayılır sürece evdekı durumları da idare etmek zorunda degılsın ver cevabı sonra asla karışmaz 🤭 dolaş rahat rahat onlar sıkılsın yenı doğum yapmış lojusanın evınde erkek dolaşmamalı bu kadar rahat , sen kendını sıkma sakın onemlı olan sen ve bebegının huzuru

Kızlar bebişler için vücut kremi yada vücut losyonu alan var mı ne tercih ettiniz? Ayrıca bebek kirli sepeti almak istiyorum odasına bizim kıyafetlerin içine atmak doğru gelmiyor çünkü gebe okulunda da ayrı bir sepeti olsa daha iyi olur sizin kıyafetler ile bir olmasın iç içe kirli de olsa onlar bebek kıyafeti demişti. Aldınız mı acaba?
Ben losyon mamaaura aldım canım kirli sepeti de bella maisondan almıştım

Kirli sepeti almadım ama mantıklı ya ayrı olması hemen bakayım ben de 🤭 şampuanı siveno aldım ama losyonu henüz karar veremedim 🥲

Back
X