Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba siz gebe kaldığınız için bana umut oldunuz sizde hız ve sayı ne kadardı

Erxper diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesi ile bir üroloji doktoruna danışın bi araştırın isterseniz.
Merhaba biz proxeed plus kullsnıyorduk. Ama sizin dediğinizi de araştırayım. Teşekkür ederim

Bende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demişti
Aynen canım olabilir bende öyle düşünüyorum
Birde geç yumurtaladım bence ben

Cankm çok stres yaptım ya

Bir an önce yeni aya geçseydim süper olacaktı.
Cumaya gideceğim doktora. İnsallah bugün yarın olurum rahatlarım

Doğal yoldan mı oldu canım ? Ne zamandır deniyorsunuz ?
Evet doğal yoldan oldu. Bizim süreç karışık. Eşim yurtdışında çalışıyor. 2.5 yıldır deniyoruz ama toplamda anca 1 yıl ya olmuştur ya olmamıştır deneme süreci. 6 ayda bir 4 ayda bir gördüğüm oldu eşimi. Ben bu ay adetim bitti 15 gün boyunca her gün birlikte oldum.

Merhaba siz gebe kaldığınız için bana umut oldunuz sizde hız ve sayı ne kadardı
Toplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.

Toplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.
Siz bu ay her gün yapmıştınız dimi ovüslasyon zamanı

İnşallah ya çok istiyorum gerçekten bakalım, gynoseed jel de aldım bu ay onu kullanarak deneyeceğiz

`