Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet işte farklı markalar yalancı pozitifte veriyor diye şikayet çok var umutlanmak istemedim sabah frelly marka negatif ti ilk idrarla yapmıştım
Prodoctor iyi diyorlardı diye biliyorum inşallah testler hatalıdır biz gebeyizdir

Teşekkür ederim kızlar innovita aldım ben de ay regl biteli bir hafta olacak böyle ay ortasında başlanır dimi
Tabiiki hatta bence tam zamanı reglden 2 3 sonra başlıyor kızların çoğu ama inşallah pik dönemini kaçırmazsın canım döngü gününe göre hesaplayabilirsin aslında

Cankm çok stres yaptım ya

Bir an önce yeni aya geçseydim süper olacaktı.
Cumaya gideceğim doktora. İnsallah bugün yarın olurum rahatlarım
Aynı bende öyle oldum bebeğim işte hiç gecikmeyen adet gecikti sonra kiste dönmüş solda pcos var dedi böylelikle öğrendim o yüzden dedim keşke gitseydin diye

Arkadaşlar adeti kahve rengi leke gelince mi sayıyorsunuz yoksa kırmızıyı görünce mi adetliyim şuan doktora gideceğim 3 gün hangi günden sayacağımı bilemediö

kızlar pik mi sizce 2 gündür pik görüyorum değerlendirdim dünü bugünü değerlendiriceğim inşallah. Bu süreçte ne yenilir içilir veya deneyim tavsiyesi olan var mı canım kızlar

Benim bugün koyulaşmış senin niye öyle oldu kiii şimdi
Aramızda 5 gün var aşkım belki ondandır koyulaşacak ben inanıyorum döngümün 14. Günü bugün uygulama 17/18. Gün gösteriyor
Selametle dön canım.
Ay inşallah
Hangi şehirdesin balım. Benim doktorum 15 senedir aynı devlette

Aynı dpo dayız beklenen âdet tarihimiz de aynı bende bugün test yaptım negatif çıktı

Ayyy ikiz üçüz falan mı acaba
Ya ben burada olabilir mi diye sordum ama şöyle sordum. Ben kaset test ile 2+6 da öğrendim. Kuzenim çok erken öğrendin ikiz olabilir dedi ama burada yok dediler. İkiz çok istiyorum. İnşallah bu artışın kaynağı budur.

İstanbuldayım kuzum Anadolu yakası

Ya inşallah ikizdir, tek seferde iki tane harika olur

`