• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 6-7 gün oyle cektim. sağdan sola dönünce ya da oturur vaziyetteyken kalkınca ruhum çıkıyordu sanki canım ağrıyordu. Devlete acile gittim nst de sancı görüldü. Ultrasonda bebek makat asagiymis. Bir gün kaldım çıktım. Verdikleri Ağrı kesici müthiş farketti. Makat aşağı duruşu düzelir mi bilmiyorum haftaya kendi doktoruna gideceğim
Kızlar ben de bişey sorucam, sağa sola doğru dönerken özellikle vajina kısmında ağrı yada baskı hisseden var mı?? Bı taraftan öteki tarafa zor dönüyorum beni çok zorluyor. Daha öncekinde böyle olmamıştı hiç.

Günaydın. Bende kontrolden çıktım.
Çalışabilir raporu aldım. Size sorum var. Yasada 38e kadar çalışabilir diye heryerde söylediler. Hastane 37 diyor. O şekilde rapor yazıldı. Sizlerden çalışabilir alan varmı. Kaçıncı haftaya kadar aldınız.

Çalışabilir raporu aldım. Size sorum var. Yasada 38e kadar çalışabilir diye heryerde söylediler. Hastane 37 diyor. O şekilde rapor yazıldı. Sizlerden çalışabilir alan varmı. Kaçıncı haftaya kadar aldınız.
Evet 38 oldu. Siiznde 38 geçmesi lazım. Raporu veren sekretere dediniz mi? Dalgınlıkla sistemde 37 seçmiş olmasın.

Evet 6-7 gün oyle cektim. sağdan sola dönünce ya da oturur vaziyetteyken kalkınca ruhum çıkıyordu sanki canım ağrıyordu. Devlete acile gittim nst de sancı görüldü. Ultrasonda bebek makat asagiymis. Bir gün kaldım çıktım. Verdikleri Ağrı kesici müthiş farketti. Makat aşağı duruşu düzelir mi bilmiyorum haftaya kendi doktoruna gideceğim
Benim de bugün dr kontrolüm var, doktora özellikle sorucam bu durumu. Dediğin gibi çok can yakan bir ağrı oluyor.

Benimki o vajina üzerindeki kemik ağrısı çok uzun zamandır var ama belirli hareketlerle beraber oluyor sabit dururken değil de daha çok sağa sola dönerken yattığımda ya da yataktan kalktığımda. Makat geliş olmasa da olan bir şey bendeki sanırım o pelvis kemiklerinin genişlemesiyle ilgili olabilir

Herkese iyi hafta sonları. Bugün 30+5 olduk kontrolümüze gittik. Bebiş 1757 gram olmuş -1.5 hafta kadar önde gidiyormuş. Bayadır baş geliş pozisyonda. Ayakları aşağıda olduğunda aşağı tarafımda çok ağrı oluyordu iğne batması gibi. Şimdi de kaburgalarıma vuruyor 😂 Doğana kadar rahat yok anlaşılan. Yine yüzünü göremedik doğunca görürüz inşallah:) Sizin bebişler kaç kg?

Benimki o vajina üzerindeki kemik ağrısı çok uzun zamandır var ama belirli hareketlerle beraber oluyor sabit dururken değil de daha çok sağa sola dönerken yattığımda ya da yataktan kalktığımda. Makat geliş olmasa da olan bir şey bendeki sanırım o pelvis kemiklerinin genişlemesiyle ilgili olabilir
Benim de sağa sola dönüşlerde daha çok oluyor. Normalde hissetmiyorum.

Benim de var bu ağrı, 6-7 haftadır oluyor benim. İlk olarak doktor idrarımda enfeksiyon çıkınca ondan olabilir dedi antibiyotik verdi. Ancak geçmedi ağrılarım. Sabah zor kalkiyorum zor dogruluyorum uzun süre oturunca yürümekte zorlanıyorum. Tam da dediğiniz gibi kemik ağrısına benziyor.
Enfeksiyon kaynaklı da olabilirmiş, bugün dr.a sorucam bakalım ne diyecek.

Sling alan var mı kızlar hangi markayı tercih ettiniz kumaşı uzunluğu nasıl? Komşumuz kendi slingini verdi ama sanki yıkanınca çekmiş gibi geldi bana o videolardaki gibi döndüre döndüre kumaş yetmiyor 😊 O yüzden kendim ayrıca alsam mı dedim

Selamlar geçen hafta cumartesi 32. Haftaydım geçen hafta aldım rapor 38 e kadar çalışıcam şekilde yazıldı. Yanlışlık yapmışlardır bence bi sorun hastaneye.

Sling alan var mı kızlar hangi markayı tercih ettiniz kumaşı uzunluğu nasıl? Komşumuz kendi slingini verdi ama sanki yıkanınca çekmiş gibi geldi bana o videolardaki gibi döndüre döndüre kumaş yetmiyor 😊 O yüzden kendim ayrıca alsam mı dedim
Ben şu an acayip bel ağrısı çektiğim için sling ve kanguru almıyorum. Bebişko doğduktan sonra ihtiyaç duyarsam alacağım, 2 3 günde gelir zaten sipariş

Kanun çok yeni güncellendiği için hastanenin bilgileri yetersiz olabilir. Bence siz yönlendirin onları, kanunun değişen maddesini filan gösterin...

Doktordan çıkınca yaz, inşallah önemli bişey yoktur
Eveeet kontrolden çıktık, bizimki 2300 olmuş buarada 🤭, herşey yolunda dedi dr, ağrılar normal büyüdüğü için oluyor, rahim ağzı kapalı, çok dayanılmaz bir ağrı olursa tabi hemen gel, dedi. Haftaiçi de devlette kan idrar tahlili yaptırcam.

Eveeet kontrolden çıktık, bizimki 2300 olmuş buarada 🤭, herşey yolunda dedi dr, ağrılar normal büyüdüğü için oluyor, rahim ağzı kapalı, çok dayanılmaz bir ağrı olursa tabi hemen gel, dedi. Haftaiçi de devlette kan idrar tahlili yaptırcam.
İyi çok şükür maşallah 🧿😍 de yani doğana kadar çekilecek bu ağrı demek ki 🙈

Maşaallah bebişe..kaçıncı haftadasınız.

Maşallah çok sevindim 🥰🧿 nstye ne zaman başlanıyormuş bir şey dediler miii?

Back
X