• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım, yaşadıkların kolay değil gerçekten ben olsam çok geç olmadan anlayış gösterecek bir doktor arayışına girerdim. Doğum zaten stresli bir süreç daha da strese sokmaya gerek yok.
Evet 35. Haftada doktorun düşüncesi değişmezse doktor değiştireceğim şimdiden bir-iki alternatif doktor düşündüm, teşekkür ederim 🙂

Evet 35. Haftada doktorun düşüncesi değişmezse doktor değiştireceğim şimdiden bir-iki alternatif doktor düşündüm, teşekkür ederim 🙂
Bence de ne kadar vajinal doğuma uygun gidiyor olursa olsun, anne bunu istemedikten ve psikolojik olarak buna hazır olmadıktan sonra doktor doğum metodu konusunda anneyi baskılamamalı. Sonuçta tüm o süreci yaşayacak olan sizin bedeniniz sizin mentaliniz, doktor değiştirmek en doğrusu olmuş

Arkadaşlar merhaba bu aralar çok sıcak e kilo da aldım tabi camasirimda yer gibi islakliklar görüyorum zaman zaman ozellikle ön kısımda ama amniyon sıvısı olabilir mi diye endişeliyim herhangi bir akma,sıvı boşalma hissi yok ama gün içinde bazen kulotum ıslanıyor ,nemleniyor tere daha çok benziyor bunu yaşayan var mı

hanımlar selam. sizden fikir almaya geldim.
bebek arabnası olarak cybex karar vermiştim. Hatta kardeşim haftaya italyaya gidiyor oradan alıp gelecekti. Ama baktığımız mağazalarda tek bir renk kalmış ve stok yetişmiyor. Ayrıca tek araba 400 euro alışveriş limitini doldurmuş oluyor. ekstra istediğim puset ve araba koltuğunu alamıyor :(
Bana iatlya için inglesina ve stokke gibi markaları önerdiler. Onlar yerel markası olduğu için daha kolay bulabiliriz diye. Hiç bu markalarda güzel model öneriniz olur mu?
Zaman kısıtlı olduğu için çok detay bakamıyorum.
Cybex bile türkiye ile arasında yarı yarıya fark var. Birde sa nırım vergi iadesi alıyoruz. uyguna gelecek.

Arkadaşlar merhaba bu aralar çok sıcak e kilo da aldım tabi camasirimda yer gibi islakliklar görüyorum zaman zaman ozellikle ön kısımda ama amniyon sıvısı olabilir mi diye endişeliyim herhangi bir akma,sıvı boşalma hissi yok ama gün içinde bazen kulotum ıslanıyor ,nemleniyor tere daha çok benziyor bunu yaşayan var mı
Terleyince daha çok çamaşırın yan kısımlarında oluyor benim ter diye düşündüm ben açıkçası terlediğim zaman oluyor çünkü izne ayrıldım genelde evdeyim şuan mesela hiç yok ama dışarda yürüyüp ettiysem yanlardan ıslaklık oluyor senin nasıl ?

Terleyince daha çok çamaşırın yan kısımlarında oluyor benim ter diye düşündüm ben açıkçası terlediğim zaman oluyor çünkü izne ayrıldım genelde evdeyim şuan mesela hiç yok ama dışarda yürüyüp ettiysem yanlardan ıslaklık oluyor senin nasıl ?
Benim normalde de sıcakta böyle bir sorunum vardı, hamilelik ve sıcakla arttı. Tam periperii'nin söylediği şekilde oluyor, özellikle kasığa doğru olan kısımlar yarım daire gibi ıslanıyor. Bir de ben şiddetli hapşurunca idrar kaçırıyorum bir süredir, onun da yeri çok belli. En son kontrolünüz ne zamandı? O zaman da varsa ve doktor sorun görmediyse yoktur. Ben de kendimi kaygılandırıyorum arada bu yüzden ama sonra biraz mantıklı düşünmeye zorluyorum. Yoksa her gün ultrasona girsem girerim :D

Benimde çamaşırın üst kısmında oluyor nemlilik hep değil ama mesela gece klima da yatarken olmamış gündüz hareket halindeyken oluyor genelde kendimde çok terledigim için ter olduğunu düşünmek istiyorum

Benim normalde de sıcakta böyle bir sorunum vardı, hamilelik ve sıcakla arttı. Tam periperii'nin söylediği şekilde oluyor, özellikle kasığa doğru olan kısımlar yarım daire gibi ıslanıyor. Bir de ben şiddetli hapşurunca idrar kaçırıyorum bir süredir, onun da yeri çok belli. En son kontrolünüz ne zamandı? O zaman da varsa ve doktor sorun görmediyse yoktur. Ben de kendimi kaygılandırıyorum arada bu yüzden ama sonra biraz mantıklı düşünmeye zorluyorum. Yoksa her gün ultrasona girsem girerim :D
Evet artık kocama beni hastaneye gotur demeye utanır oldum en ufak şeyde gitmekten 😂 en son 10 gün önce gittim suyu gayet iyiydi suyuyla yada rahim agzimla ilgili hiç sorun yaşamadım zaten birde ayıptır söylemesi lazer falan kalmadı o bölgede sürekli de yapamıyorum kıl tüy işini biraz da ona bağlıyorum aslında şu öndeki tüylü bölgede oluyor nemlilik tam da

Evet canım bende de oluyor uzun süre yatıp ayaklandığımda ya da otururken pozisyon değiştirmemle bi akıntı da olabiliyor, bazen hafif çiş kaçırma da olabiliyor, terleme de mevsime bağlı oluyor bunların hepsi çok normal 🌸 yeter ki kötü kokulu bir akıntı olmasın idrar kültürü de verebilirsin eğer kıvamlı renkli kokuluysa ve enfeksiyon şüphesi varsa veya amniyon sıvısı olsa sürekli bir sızıntı şeklinde olur pek kesilmez (onu da yaşadım rahim ağzı açıklığı olduğu için serklaj ameliyatı geçirdim 🥲 )

Evet bende de oluyor gün içinde bazen 2-3 kez değiştiriyorum. Hele ki dışarı çıktıysam. Sıcaklardan dolayı oluyor.

Kızlar ben de bişey sorucam, sağa sola doğru dönerken özellikle vajina kısmında ağrı yada baskı hisseden var mı?? Bı taraftan öteki tarafa zor dönüyorum beni çok zorluyor. Daha öncekinde böyle olmamıştı hiç.

Kızlar ben de bişey sorucam, sağa sola doğru dönerken özellikle vajina kısmında ağrı yada baskı hisseden var mı?? Bı taraftan öteki tarafa zor dönüyorum beni çok zorluyor. Daha öncekinde böyle olmamıştı hiç.
Evett kasıklarda kemik ağrısı gibi garip bir ağrı oluyor dönmeye çalışırken 🥲

Evet canım bende de oluyor uzun süre yatıp ayaklandığımda ya da otururken pozisyon değiştirmemle bi akıntı da olabiliyor, bazen hafif çiş kaçırma da olabiliyor, terleme de mevsime bağlı oluyor bunların hepsi çok normal 🌸 yeter ki kötü kokulu bir akıntı olmasın idrar kültürü de verebilirsin eğer kıvamlı renkli kokuluysa ve enfeksiyon şüphesi varsa veya amniyon sıvısı olsa sürekli bir sızıntı şeklinde olur pek kesilmez (onu da yaşadım rahim ağzı açıklığı olduğu için serklaj ameliyatı geçirdim 🥲 )
Evet orasıda gittikçe ödemleniyor bu da sebep olabilir terlemeye.Enfeksiyon belirtim yok o konuda icim rahat ben amniyon sıvısından endişelendim ama sanırım biraz kuruntu yapıyorum teşekkür ederim 🌸🌸

Kaslar ve kemikler kendisini doğum için hazırlamaya başlıyor. Çok aşırı sancınız ağrınız yoksa korkmayın :) artık heryerimiz kendini bebeğe hazırlamaya başladı.

Kızlar ben de bişey sorucam, sağa sola doğru dönerken özellikle vajina kısmında ağrı yada baskı hisseden var mı?? Bı taraftan öteki tarafa zor dönüyorum beni çok zorluyor. Daha öncekinde böyle olmamıştı hiç

Evet tam vajinanın ön kısmının oradaki kemikte ağrı oluyor benim

hanımlar selam. sizden fikir almaya geldim.
bebek arabnası olarak cybex karar vermiştim. Hatta kardeşim haftaya italyaya gidiyor oradan alıp gelecekti. Ama baktığımız mağazalarda tek bir renk kalmış ve stok yetişmiyor. Ayrıca tek araba 400 euro alışveriş limitini doldurmuş oluyor. ekstra istediğim puset ve araba koltuğunu alamıyor :(
Bana iatlya için inglesina ve stokke gibi markaları önerdiler. Onlar yerel markası olduğu için daha kolay bulabiliriz diye. Hiç bu markalarda güzel model öneriniz olur mu?
Zaman kısıtlı olduğu için çok detay bakamıyorum.
Cybex bile türkiye ile arasında yarı yarıya fark var. Birde sa nırım vergi iadesi alıyoruz. uyguna gelecek.
Cybex içlerinde en iyisi bence.stokke bende baktım ama fena hantal ve en fazla 1 yıl kullanmis alanlar.inglesina için bişey diyemeyeceğim.ben ebebekten falan iş görecek saglamlikla 30 40bin bandında bişey almayı düşünüyorum zaten çok kısa süre sonra baston arabaya geçiliyor özellikle travel sistemler yorucu oluyor

Evett kasıklarda kemik ağrısı gibi garip bir ağrı oluyor dönmeye çalışırken 🥲
Benim de var bu ağrı, 6-7 haftadır oluyor benim. İlk olarak doktor idrarımda enfeksiyon çıkınca ondan olabilir dedi antibiyotik verdi. Ancak geçmedi ağrılarım. Sabah zor kalkiyorum zor dogruluyorum uzun süre oturunca yürümekte zorlanıyorum. Tam da dediğiniz gibi kemik ağrısına benziyor.

Back
X