• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar benimde ara sıra vajinada ağrım oluyor daha doğrusu dudak kısımlarında batma gibide huzursuz eden baskı hissi gibide tam tarif edemiyorum özellikle ayakta kalırsam daha çok oluyor buna benzer birsey yaşayan var mı neden olabilir acaba

İyi akşamlar kızlar benimde ara sıra vajinada ağrım oluyor daha doğrusu dudak kısımlarında batma gibide huzursuz eden baskı hissi gibide tam tarif edemiyorum özellikle ayakta kalırsam daha çok oluyor buna benzer birsey yaşayan var mı neden olabilir acaba
Benim bahsettiğim gibi işte, baskıdan dolayı böyle ağrılar normalmiş, ama akıntı, idrarda yanma vs varsa bir tahlil yaptırıp enfeksiyon ihtimaline de bakmak gerekirmiş. Dr kontrolün ne zaman? Ben dün gittim ve aynı durumu sordum. Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi dr.

Kızlar ya RSV aşısı yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?

Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi. Biraz da iri gidiyor benimki. Aşağıya baskı yaptığı içinmiş.Bel ağrısı da çok yoğundu bugün benim. Normal gördü.
Anladım, ben bir de eğilince iç bacaktan kuvvet alıyorum bu yüzden alt bölgede baskı olustu sanırım ama ağrı bazen o kadar ağırlaşıyor ki sanki yeni doğum yapmışım gibi ilginç bir ağrı.

Benim bahsettiğim gibi işte, baskıdan dolayı böyle ağrılar normalmiş, ama akıntı, idrarda yanma vs varsa bir tahlil yaptırıp enfeksiyon ihtimaline de bakmak gerekirmiş. Dr kontrolün ne zaman? Ben dün gittim ve aynı durumu sordum. Bebek büyüdüğü için böyle ağrılar normal dedi dr.
Akıntı hiç olmadı bende hamilelikte neden bilmiyorum öncesinde daha çoktu mesela yanma vs dönem dönem oldu bir iki gün geçti haziranda tahlilde vermiştim ciddi birşey çıkmadı enfeksiyon vs ağustos 8 de kontrol şuan 32. Haftadayım daha hiç nst ye de girmedim

Kızlar ya RSV aşısı yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Ben düşünüyorum canım 32. Haftayı görelim sonrasın RSVyi konuşuruz dedi doktorum. Biraz bizim isteğimize bağlı oluyor sağlık bakanlığının aşı takviminde yokmuş ama bebeği doğduktan sonra ilk 6 ayında RSV gribe karşı koruyormuş o yüzden haftaya gittiğimde soracağım (haftaya 32 oluyoruz)

Akıntı hiç olmadı bende hamilelikte neden bilmiyorum öncesinde daha çoktu mesela yanma vs dönem dönem oldu bir iki gün geçti haziranda tahlilde vermiştim ciddi birşey çıkmadı enfeksiyon vs ağustos 8 de kontrol şuan 32. Haftadayım daha hiç nst ye de girmedim
32 den sonra alır zaten nts ye dr bana da bir sonraki kontrolde girceksin dedi.

İyi hafta sonları herkese 🌸 dün 33. Hafta kontrolümüz vardı. Her şey yolunda 🧿 45 cm, 2200 gr civarında. Asla yüzünü göremedik plasenta önde olduğu için kapatıyor, boşlukları da eliyle kapatıyor sağolsun 😅 bizim kız baş aşağı dönmüş (makattı en son). Bir sonraki kontrol 35te, nst ye başlayacağız. Sonrasında 10 günde bir kontrol dedi doktorumuz.

İyi hafta sonları herkese 🌸 dün 33. Hafta kontrolümüz vardı. Her şey yolunda 🧿 45 cm, 2200 gr civarında. Asla yüzünü göremedik plasenta önde olduğu için kapatıyor, boşlukları da eliyle kapatıyor sağolsun 😅 bizim kız baş aşağı dönmüş (makattı en son). Bir sonraki kontrol 35te, nst ye başlayacağız. Sonrasında 10 günde bir kontrol dedi doktorumuz.
Siz baş aşağı döndüğünü anlayabildiniz mi. Son zaman mesaneye çok baskı ve acı hissediyorum. Bunun nedeni pozisyon değiştirmesi olabilir mi

Günaydın güzel bir hafta osun hepimize.
Ağrılar sonlara geldiğimizi gösteriyor artık. Hastane sağlık bakanlığının onlara henüz yetki vermediğini söyledi. 38e kadar rapor yazamıyoruz dedi. bugün sağlık bakanlığına soracağım. Eşim gerek yok diyor ama neden yani 1 hafta bile benim için önemli hakkım varsa ararım.
Benim sıpa makat geliş duruyor. Gece aklımızı çıkardı saçma bir sancı geldi. Allahtan doğum sancısına benzemiyordu ama zıplattı. ayaklarını nasıl uzatıyorsa aşağıda kemiklerimi mahvetti.
43 cm olmuş. 1900 civarı kilosu. Saçları çıkmış bayağı. sırtı dönüktü. bolbol kemiklerine baktık. Enseden saçları belliydi. Kafasını mideme dayamış. yanma ve bulantılar çok normal dedi.

Dün ebebekte bezlerde 2. %50 indirim vardı. Sleepynin bionatural olanından 1 ve 2 numara aldık birkaç paket. 1 numara hemen küçülür diye düşündük. 2 paket aldık. Kıyafetler indirime girmiş. 200tl ikili takımlar vardı. Lazım olanlar baksın derim :)

Dün dolabı döktüm. Kıyafetlerin etiketlerini kestim. Hazırladım. Bu hafta içi yıkarım. Haftasonuda çekmecelerini eşyalarını düzenlerim.

Siz baş aşağı döndüğünü anlayabildiniz mi. Son zaman mesaneye çok baskı ve acı hissediyorum. Bunun nedeni pozisyon değiştirmesi olabilir mi
Ben mesanede baskı acı hissetmedim ama şöyle tahmin ettim. kaburgalarıma ciddi baskı oluyor, bazen baya acıtarak vuruyor. Heralde kafası ve elleriyle değil ayaklarıyla vuruyor diye düşünmüştüm, öyle çıktı.

Kızlar iyi haftalar. Benim SAT 22 aralık. Yani bugün tam 31+0'dayım ama e nabızda 32. hafta görünüyor. Ben haftaya gidip çalışabilir raporu alacaktım ama bu e nabızda 32. hafta görünmesi beni endişelendirdi acaba yanlışlıkla süreyi geçirir miyim diye. Sizin e-nabızda da böyle bir sorun var mı?
Ekran Resmi 2026-07-27 09.49.03.webp

Kızlar iyi haftalar. Benim SAT 22 aralık. Yani bugün tam 31+0'dayım ama e nabızda 32. hafta görünüyor. Ben haftaya gidip çalışabilir raporu alacaktım ama bu e nabızda 32. hafta görünmesi beni endişelendirdi acaba yanlışlıkla süreyi geçirir miyim diye. Sizin e-nabızda da böyle bir sorun var mı?Eki Görüntüle 3808091
E nabızda hangi sekmeden açılıyor burası, ben bulamamıştım daha önce. Aynı şekilde ben de hafta hesabı yapmaktayım. Siz de 32 gösteriyorsa benim 34 bile olabilir :(

E nabızda hangi sekmeden açılıyor burası, ben bulamamıştım daha önce. Aynı şekilde ben de hafta hesabı yapmaktayım. Siz de 32 gösteriyorsa benim 34 bile olabilir :(
Sol üstte akıllı asistan diye bir sekme var. Orada ikinci üçüncü başlıkta gebelik takibi yazan yer

Kızlar 33.hafta görünüyor benim şuan 🤦 Dr bunu değiştirebilir mi acaba? Gerçekten 1 hafta için izin süresi çok değişmiş olacak. Kaldı ki ben SAT'tan da hiç emin değildim. Sürpriz gebelik olmuştu...

Back
X