• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Trendyolda Xenon satıcısında olan Gri-X7202 modeli. Hem monitörü hem wifi üzerinden tlf uygulamasına bağlantısı var. Bebek kamerası yani. Bizim 7. ayda bakıcı başlayacağı için kendimiz de uzaktan görmek istedik. Monitörü evde kullanmak çok konforlu.
Teşekkür ederim ☺️ bize biraz fazla geldi bu fiyatlar bakıcı durumu da yok ev küçücük zaten sadece uyurken kapı açıp kapatmayalım yan odadan haberimiz olsun diye kamera düşünüyoruz

hastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.
Evet ben 3 tane aldım. Biri foto çekilmek için beyaz, biri kanama olur diye koyu renk pijama bulunsun istedim Gri aldim. (Fotoğrafı yüklerken çokta koyu olmadığını farkettim 😊) Biri de sezeryan rahat lavaboya gidip geleyim diye elbise olarak aldim.

Eklentiler

• Screenshot_2026-07-21-11-29-15-702_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-07-21-11-29-15-702_trendyol.com.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2026-07-21-11-28-57-404_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-07-21-11-28-57-404_trendyol.com.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2026-07-21-11-28-36-781_trendyol.com.webp
    Screenshot_2026-07-21-11-28-36-781_trendyol.com.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın
Biz taponun normal kamerasını kullanıyoruz. Balkona taktık. Bahçede arabaya bakar şekilde ayarladık. eşim bu markadan çok memnun. Fiyatı çok uygundu. bebek kamerası yerine onu koyabilirmiş. Ona bıraktım teknoloji işini.

Taşınacak arkadaşım allah yardımcın olsun. her ihtimale karşı bebek hazırlığını çantanı hazırlayıp kenara koy istersen.

ilk doğum mu 2. mi. 2. ve sonraki doğumlarda 1 cm açıklık bu haftalarda normal demişti doktorum. Zaten ilkten sonraki her doğum kendini öne çekermiş :)

doğum fiyatları çok uçuk ya. bana net fiyat veremediler ortalama 130 160 arası dedi hastane. paket anlaşması yok. bende alamadım. çünkü kurumum tüm muayene vs karşılıyor. sadece doğumda bir kısmını ödüyor. kalanı bana. Hadi sezeryan ameliyat diyorum. Normal doğuma bu fiyat bana çok geldi bakalım. Doğuma yakın konuşuruz dediler.
Evet 2. Doğumum 1 cm açıklık oluyor ama hiçbir belirti vermiyor normalde ama ben çok sancım oldu rahim ağzında yumuşama var dedi

bebek kamerası arayan anneler Tapo indirime girmiş 999 lira trendyolda bilginiz olsun ben de az önce sipariş verdim :dondurma:

Tp Link Tapo TC71 güvenlik kamerası
sağolasın canım :) eşime gönderdim. Hemen aldı. İndirimi çok iyi dedi.
Teşekkür ederim canım evet adetin sancısının biraz daha fazlası belim ve kasıklarım çok ağrıdı
Aman aman dinlenin azıcık erken biraz daha dursunlar içerde

Teşekkür ederim canım evet adetin sancısının biraz daha fazlası belim ve kasıklarım çok ağrıdı
Çok geçmiş olsun umarım zamanında doğar az kalmış zaten🩷🙏🏻

Ben teknolojik aletleri babasına bıraktım o da tapo ya bakıyordu onu tablete bağlarım ağladı mi duymadım derdi olmaz

Kızlar beyaz gürültü cihazı alan var mı kimisi çok memnun kimisi gereksiz diyor kararsızım birde ilgilenen olursa kırmızı ışığın faydası çok yenidoganlarda özellikle gece rutinlerinde destekleyici oluyor basitte bir şey haberiniz olsun

Teşekkür ederim canım sata göre 32+5 kendi doktorum 1 hafta önde hesapla diyordu ona göre 33+5 ama buradaki doktor tam 34 dedi çok karıştı valla
Her doktor haftayı farklı söylüyor hiç anlamıyorum ve geriliyorum su hafta hesabında.saglikla zamanında gelsin insallah

Çok geçmiş olsun umarım zamanında doğar az kalmış zaten🩷🙏🏻

Ben teknolojik aletleri babasına bıraktım o da tapo ya bakıyordu onu tablete bağlarım ağladı mi duymadım derdi olmaz

Kızlar beyaz gürültü cihazı alan var mı kimisi çok memnun kimisi gereksiz diyor kararsızım birde ilgilenen olursa kırmızı ışığın faydası çok yenidoganlarda özellikle gece rutinlerinde destekleyici oluyor basitte bir şey haberiniz olsun
Genelde gereksiz olduğunu okudum yorumlarda hep ilk kizimdada hiç kullanmadım

Her doktor haftayı farklı söylüyor hiç anlamıyorum ve geriliyorum su hafta hesabında.saglikla zamanında gelsin insallah
İnşallah valla her doktorun cihazı farklı ama hiç bu kadar farklı olduğunu görmemiştim bende şaşırdım

İnşallah valla her doktorun cihazı farklı ama hiç bu kadar farklı olduğunu görmemiştim bende şaşırdım
Ölçümler değişebilir önemli olan son adet tarihi diyorlar ama genelde ben o yüzden onu baz alıyorum napiyim

son adet tarihine göre de ben çok hesaplamayı doğru bulmuyorum. Ben her iki kızımda da hamilelik günümü net biliyordum. Onların hesabıyla kızım geç kaldı diyorlardı. halbuki vakti vardı. ilk doğumda zorla sezeryan yapmak istedi doktor. Ben normal istediğim için bekledim.
Ölçümler kesinlikle değişiyordur. her cihaz fark eder. aynı cihaza girdikleri manuel değer bile fark eder. Sağlıkla kendi vaktinde gelsin. Takılmayın.

Kızlar günaydın geceyi hastanede geçirdim hafif sancım oldu acile gittik birde Memleketteyim muayene etti 1 cm açıklığım varmış serımlarla falan geçti çok şükür şimdilik ama kendi doktoruna acilen görün dedi
Çok geçmiş olsun canım🌸

Ölçümler değişebilir önemli olan son adet tarihi diyorlar ama genelde ben o yüzden onu baz alıyorum napiyim
Valla bende hep son adet tarihi önemli diye biliyordum ve öyle öğrettiler yani bu doktor kafamı karıştırdı

Kızlar ben isteğe bağlı sezaryen olmayı düşünüyorum da sezaryen kaçıncı haftada yapılır? 38 mi 39 mu sizce? Şu an 30+1 olduk günler geçmiyor bir an önce doğurmak istiyorum 😂
Benim doktor sezaryen için 38-39.haftalarda alırım dedi. Normal için 37-40 arası beklenir dedi. Sağlıklı gebelikse içerde kalabildiği kadar kalsın bence, dayanabilir sen 39'da doğur 😄

Kızlar ben isteğe bağlı sezaryen olmayı düşünüyorum da sezaryen kaçıncı haftada yapılır? 38 mi 39 mu sizce? Şu an 30+1 olduk günler geçmiyor bir an önce doğurmak istiyorum 😂
Genelde 38+3 gibi falan yapıyorlar yani 37-38 civarında düşünebilirsin

Ankara memorial hastahanesinde sezeryan doğum yapacağım. Fiyat sormadım daha ama geçen yıl 42 bindi. Bu yıl çok rahat 50 derler. Doktor ücreti de 50 bin. Doktorum 39. Hafta da alırız bebeği dedi. Benim ilk doğumum 39+4 te hem çocuğun kafa çapı hem de kilosu sebebiyle sezeryandı. Ssvd için de cesaretim olmadığı için planlı sezeryan olacak muhtemelen

Ankara memorial hastahanesinde sezeryan doğum yapacağım. Fiyat sormadım daha ama geçen yıl 42 bindi. Bu yıl çok rahat 50 derler. Doktor ücreti de 50 bin. Doktorum 39. Hafta da alırız bebeği dedi. Benim ilk doğumum 39+4 te hem çocuğun kafa çapı hem de kilosu sebebiyle sezeryandı. Ssvd için de cesaretim olmadığı için planlı sezeryan olacak muhtemelen
Fiyat çok iyi değil mi ben 2024 şubatta normal doğum yaptım lokman hekim Van hastanesi o zaman 30 bin vermiştik

Back
X