Takviye kullandınız mı? Takviye ve diyetle deneyin birde bence. Bendede sebepsiz infertilite vardı şubat ayından beri diyet yapıyorum hiç gebeliğim oluşmadı doğal yolla. Tüp bebeğe başlayınca çok kaliteli embriyolar elde ettik. Şeker-gluten kestim sıkı sıkı bir diyet yaptım. Çok çaresiz hissettiğimiz anlar oldu bide doktorlar sizin doğal yolla olur bekleyin diyor yaşımız 28 çünkü. Biz beklemekten çok yıprandık tüp bebek yaptırdık.Aslında bilinen bir sorunumuz yok yani hamile de kalabiliyorum eşimde problem yok rahim filmim temiz kistim bile yok . Sadece troidim var onu da sınırda tutabiliyoruz. Adetlerim düzenli aklınıza gelebilecek herşey normal sadece pıhtılaşma da iki gen heterozigot çıktı doktorum da koronadan sonra bunun nerdeyse herkeste bu şekilde olduğunu düşüklerle aman aman bir ilişkisinin olmadığını söyledi . Yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı bile başlıcaktık ama değer güzel gelmeyince riske atmak istemedi . 5 senede 6 gebelik ve hiç kalp atışı duymak bile nasip olmadı . Genetik tüp bebek önerdi kendisi de ama sorun yumurta da spermde değilse yine aynı sorunu yaşıyacağımı düşünüyorum. Aşırı çaresizim
BU DEFA HERŞEY ÇOK GÜZEL GEÇER İNŞALLAH Allah kalbimizdekinin hayırlısını versin her birimizebenim de 2. gebelik. fakat ilk gebeliğim 4 yıl geçti aradan ve hiç bişi hatırlamıyorum. Kötü de sonuçlandı. O yuzden bu gebeliğimi cok istedim. ovulasyonlarla takip ettim vs vs :) baya heyecalıyım yani ilk gibi sanki :)
doktor bikaç muayene sonra netleştirir metak etmeyinevet dr bunu demişti ama heyecandan ben bi çok seyi hatırlamıyorum ya :) eşim de cok heyecanlandı hatırlamıyor :) ben zaten ovulasyon testinde de geç pik görmüştüm :) ama şuan kaç bilmiyorum adet tarihine göre 6+2 ama dr 4.5-5 hafta gibi dedi sanki :)
Hangi gün pik görmüştünüzbenim de 2. gebelik. fakat ilk gebeliğim 4 yıl geçti aradan ve hiç bişi hatırlamıyorum. Kötü de sonuçlandı. O yuzden bu gebeliğimi cok istedim. ovulasyonlarla takip ettim vs vs :) baya heyecalıyım yani ilk gibi sanki :)
Sağlıkla güzellikle ilerlesin güzel olsun rabbim üzmesin incitmesin göz aydınlığı evlat nasip etsin.BU DEFA HERŞEY ÇOK GÜZEL GEÇER İNŞALLAH Allah kalbimizdekinin hayırlısını versin her birimize
26 ağustos son adet tarihim. Pik ise 19 eylül idi.Hangi gün pik görmüştünüz
benimde sat 23 / pik 06.09 çıktı aramızda baya zaman oynamış26 ağustos son adet tarihim. Pik ise 19 eylül idi.
evet evet baya varmış. Ben zaten geç yumurtluyorum. ve regl dongum 30 gün :) her ayın 26 sı bebek istediğimden beri zor geliyordu. :) 26 sında tahlil verdiğimde beta 117 geldi. 29 unda 295 ekim 1 de 617 geldi dün de dr ile görüştük oyle iste :)benimde sat 23 / pik 06.09 çıktı aramızda baya zaman oynamış
Son adet tarihini 5 yada 6 eylüle çekebilir26 ağustos son adet tarihim. Pik ise 19 eylül idi.
Canım sen geç yumurtlamamışsın gibi görünüyor ama acaba 2 kez yumurtladın 2.mi tuttubenimde sat 23 / pik 06.09 çıktı aramızda baya zaman oynamış
bilmiyorum valla anlamadım bende :) benimde son 2-3 aydır reglim düzensiz ve gecikmeliydi 06-07 eylül çift çizgiydi sonra 08 eylül silik oldu 22 eylülde gebe olduğumda beta 61 di 01 ekimde kontrole gittiğimde kese çok küçük 5+3 değil en fazla 4+3 ya da 4+4 dedi karnımdan da göründü ama net olsun diye vajinal baktıCanım sen geç yumurtlamamışsın gibi görünüyor ama acaba 2 kez yumurtladın 2.mi tuttu
Ne yaptınız merak ettim kan verdiniz miKızlar henüz kan veremedim sizce beta kaçlardadır
Hayırla sağlıkla büyüsün pıtırcıkbilmiyorum valla anlamadım bende :) benimde son 2-3 aydır reglim düzensiz ve gecikmeliydi 06-07 eylül çift çizgiydi sonra 08 eylül silik oldu 22 eylülde gebe olduğumda beta 61 di 01 ekimde kontrole gittiğimde kese çok küçük 5+3 değil en fazla 4+3 ya da 4+4 dedi karnımdan da göründü ama net olsun diye vajinal baktı
çok tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah :)Hayırla sağlıkla büyüsün pıtırcık
Benimde 25 eylül pikti.
Bugün bat günü kaset testim pozitif henüz kan vermedim 4 hafta 1 gün gösteriyor takvim
zemmm
Muayene ücreti nedir bilginiz varmı acabaEvet mine hocada tatlı birine benziyor ama tüp bebek bilgisi olduğu için müjde hocayı tercih ettim birde cmt günü randevusu olduğu için
Benim sigortam var bilmiyorum açıkcasıMuayene ücreti nedir bilginiz varmı acaba
evet baya kalabalık oldu ve herkesin tarihi de çok yakın çok güzel oldu :)Gruba baya gelen olmuş herkese hayırlı olsun. Bende 5+1 im bugün, yarın ilk kez kontrolüm var. Mide bulantım yok şükür ki çünkü ilk gebelikte inanılmaz bulantılarım vardı. Sadece aşırı uyku halim var akşam 9 10 da falan uyuyorum
Evet ne güzelevet baya kalabalık oldu ve herkesin tarihi de çok yakın çok güzel oldu :)
O uyku bendede var ben 4+6yım heralde yaGruba baya gelen olmuş herkese hayırlı olsun. Bende 5+1 im bugün, yarın ilk kez kontrolüm var. Mide bulantım yok şükür ki çünkü ilk gebelikte inanılmaz bulantılarım vardı. Sadece aşırı uyku halim var akşam 9 10 da falan uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?