2026 Haziran Anneleri buluşalım

Takviye kullandınız mı? Takviye ve diyetle deneyin birde bence. Bendede sebepsiz infertilite vardı şubat ayından beri diyet yapıyorum hiç gebeliğim oluşmadı doğal yolla. Tüp bebeğe başlayınca çok kaliteli embriyolar elde ettik. Şeker-gluten kestim sıkı sıkı bir diyet yaptım. Çok çaresiz hissettiğimiz anlar oldu bide doktorlar sizin doğal yolla olur bekleyin diyor yaşımız 28 çünkü. Biz beklemekten çok yıprandık tüp bebek yaptırdık.
2. Denememde tuttu çok şükür. Ankaradaysanız anatolia tüp bebek merkezini şiddetle tavsiye ederim.
Tekrarlayan düşükler ve bunlar sperm ve yumurtayla alakalı kalitesini artırmanız gerekiyor. Düşük sebebi genelde sperm kaynaklı diye biliyorum. Mutlaka takviye kullanın.

BU DEFA HERŞEY ÇOK GÜZEL GEÇER İNŞALLAH Allah kalbimizdekinin hayırlısını versin her birimize

doktor bikaç muayene sonra netleştirir metak etmeyin

benimde sat 23 / pik 06.09 çıktı aramızda baya zaman oynamış
evet evet baya varmış. Ben zaten geç yumurtluyorum. ve regl dongum 30 gün :) her ayın 26 sı bebek istediğimden beri zor geliyordu. :) 26 sında tahlil verdiğimde beta 117 geldi. 29 unda 295 ekim 1 de 617 geldi dün de dr ile görüştük oyle iste :)

Canım sen geç yumurtlamamışsın gibi görünüyor ama acaba 2 kez yumurtladın 2.mi tuttu
bilmiyorum valla anlamadım bende :) benimde son 2-3 aydır reglim düzensiz ve gecikmeliydi 06-07 eylül çift çizgiydi sonra 08 eylül silik oldu 22 eylülde gebe olduğumda beta 61 di 01 ekimde kontrole gittiğimde kese çok küçük 5+3 değil en fazla 4+3 ya da 4+4 dedi karnımdan da göründü ama net olsun diye vajinal baktı

Hayırla sağlıkla büyüsün pıtırcık
Benimde 25 eylül pikti.
Bugün bat günü kaset testim pozitif henüz kan vermedim 4 hafta 1 gün gösteriyor takvim

zemmm

Gruba baya gelen olmuş herkese hayırlı olsun. Bende 5+1 im bugün, yarın ilk kez kontrolüm var. Mide bulantım yok şükür ki çünkü ilk gebelikte inanılmaz bulantılarım vardı. Sadece aşırı uyku halim var akşam 9 10 da falan uyuyorum

evet baya kalabalık oldu ve herkesin tarihi de çok yakın çok güzel oldu :)

O uyku bendede var ben 4+6yım heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…