- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.841
Duyulabilir ama duyulmasada sorun teşkil etmez bence erkende olabilir herkes farklı zamanda duyuyor. Bende olmadı ama tansiyon düşüyor olabilir miKızlar yarın 6+1 olacak doktora gidecez kalp atışı duyulur mu sizce. Birde bende böyle baş dönmeside değil bir dengesizlik var hareket ederken sağa sola sallanıyormuşum gibi oluyor sizde de oldu mu?
Benim de 5 haftalıkken alttan muayene ile böyleydi, doktorum sadece tomurcuklanma var demişti ama bence gayet normal sizin de endişe etmeyinkızlar ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mıyarın baska bir doktora daha gitcem cok stres oldum. anlayan var mı yanlıs anlamayın lütfen
Sizin iyi bende hem sivilce hem cilt kuruluğu mu diyim egzama gibi bir şey oldu dudak altımdaAynen benimde yüzüm ve sırtımda çıkıyo çok sinir oluyorum ya doğuma kadar böylemi devam edecek acaba
Bilmiyorum ki tansiyonumu ölçmedim ayaktayken genelde oluyorDuyulabilir ama duyulmasada sorun teşkil etmez bence erkende olabilir herkes farklı zamanda duyuyor. Bende olmadı ama tansiyon düşüyor olabilir mi
Cinsiyet tahmini olan yok mu ?Teyzeler 7+5 olmuşuz çok şükür bugün kalp atışı duyduksizce cinsiyeti ne ?
Kızlar yarın 6+1 olacak doktora gidecez kalp atışı duyulur mu sizce. Birde bende böyle baş dönmeside değil bir dengesizlik var hareket ederken sağa sola sallanıyormuşum gibi oluyor sizde de oldu mu?
Ay maşallah canım gümbür gümbür duymayıda nasip etsin AllahBende de ara ara baş dönmesi oluyor o şekilde canım normal herhalde. Ben 2 gün önce gittim canım 6. haftada kalp atışı duyduk ama cızırtılıydı tam bariz duyamadık
Yaa kızlar benim yüzümde aşırı sivilce çıkıyo artık sinirlerim bozulmaya başladı sizdede oluyomu ?
Teyzeler 7+5 olmuşuz çok şükür bugün kalp atışı duyduksizce cinsiyeti ne ?
İnşaallah çiçeğim teşekkür ederimKıza benzettim bensağlıkla kucağına al inşallah
Aynen ya yüzümde hiç sivilce olmazdı hormonlardan demek ki inşallah fazla uzun sürmez geçerBende sivilcelendim yüzüm pütür pütür oldu hep ki ergenliğimde bile sivilce çıkartmamıştım
Ayy inşallah geçer en kısa süredeSizin iyi bende hem sivilce hem cilt kuruluğu mu diyim egzama gibi bir şey oldu dudak altımda
İçini rahat tut birşey olmaz inşaAllahinşallah ne bileyim devlete gittim bugün yani üstün körü baktı ilaç yazdı kanama alanı var mı onu da söylemedi bir de benim miyomum var onu bile görmedim dedi
inşallah geçicidir hepimizin çok teşekkür ederim
Kasık ağrısı/batması gogus hassasiyeti vs bunlarida mi yasamadiniz merak ediyorum 4 gunluk gecikmem var hic bir belirtim yok 6 7 ay oncede bu sekilde bi gecikme yasamistim hamile degildim test yapmistim simdide belki oyledir regl olacagim belkide ama belirtim yok diyerekten test yapmiyorum burada hic belirti yasamadan hamile oldugunu ogrenen cok gordum sahsen daha once hamile kalmis biri olarak neler yasadigimi hatirliyorum ve yine o tarz seyler yasarim diye beklentim olustugundan olmayinca yoktur diyorum direkKizlar hamilelik belirtisi yasamiyordum biliyorsunuz kafamda takılıyordu midemde bulanmiyor sadece midemde gaz sansici vardı bugün doktora gittim doktor 8+3 dedi kalbide çok güzel atıyordu güçlü kalp atışı dedi hiçbir sorun yok haftasıyla uyumlu dedi çok şükür
Hamilelik belirtisi yaşamayan arkadaşlar kafanızı asla karıştırmayın bakın ben bir ornegim sizin için çok şükür Allah'ıma bende artık kafamı karistirmayacam hamileligimin tadını cikarticam
10+ 0 yim yakınmışız cnm10+2 yim siz kaç haftalıksınız
Bende 9+6 yım10+ 0 yim yakınmışız cnm
Canımm hiç anlamam bu işlerden ama kız hissettim
Gül suyu tonik iyi geliyor. Badenatural baya güzelSizin iyi bende hem sivilce hem cilt kuruluğu mu diyim egzama gibi bir şey oldu dudak altımda
Hastanenin politikasımı budur nedir çok kötü yaEtlik sehir hastanesi’nde eslerin iceri girmesine izin veren kadin dogum doktoru var mi acaba…
canım bana da doktor 5 haftalıksın demişti kesem 8,5mm çıktı. yolk falan yoktu bile içindesizin gs ölçüsü kaçtı kese mm yani.sorunum kesenin çok küçük yolkun büyük olması .buda sorunmushoca kese haftasından küçük demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?