- 25 Mart 2023
- 1.331
- 573
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.081
Vala ben birşeyler yazardım ama malum zorunuza gıdıyor hamilelik böyle işte iyiye giderken herşey birden kötü olabılıyor benımde demek istediğim buydu geçenlerde her zaman olumlu olcak dıye bırsey yok arkadaşıma bende üzüldüm ama size bebek eşyaları almayın erken daha derken bunuda kast ettım size büyüklerimiz bıle dıyor bebegın canına bir ruhu gelsin derler yani eşya almak evet güzel şey ama yarına daha çıkacağımız belli degılken siz eşyalarını almaya kalktınız bu sekılde daha acı eşyalarını alıpta bebegı kaybetmek yani bu elimizde olan bırsey degıl bekleyın 2. Trimestiri bir atlatın öyle atın hayat her zaman olumlu şeyleri bize göstermıyor maalesef gerçekler bunlarMerhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuyorum hep
nasıl oluurrrOnu baz alırsak Temmuz un ilk haftası olur
Ne güzel dedinYa arkadaşlar biraz sakin olun hormonlarınız sizi ele geçirmiş. Eğer yiyecek bi dilim ekmeği varsa dünyaya gelir merak etmeyin öyle derler. Olumsuz düşünmeyin. Eşya almayın falan diyorsunuz ya o zaman biz bu düşünceyle biz ev de almayalım araba da almayalım çünkü hayat bu ya belli değil geleceğe dair plan kurmayalım geleceğe dair güzel beklentilerimiz olmasın. Yapmayın Allah aşkına ya. Olumsuz düşünmenin kimseye faydası yok. Almak istiyorsanız alın yapmak istiyorsanız yapın. Kendinizi böyle şartlamayın yani bu insanın yaşam felsefesine ters bir durum. Herşey Allahtan herşeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatlı olsunlar zaten herkesin temennisi bu. Ama ya bişey olursa dur şimdiden almayayım gibi bi düşünceyle yola çıkılmaz. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bişey vardır. Olacaktan kimse kaçamaz hepimiz biliyoruz. Biraz sakin olup şükredip yolunuza bakın benim tavsiyem budur.
merhaba, benim de seninle aynı çıktı dr uma sordum hemen yanında G yazanlar pozitif olsa da sıkıntı değil geçmişte geçirmişsin o hastalığı ve bağışıklığın var demek. Yanında M yazanlar pozitif olsaydı bu o hastalığı şuan geçirdiğin anlamına geliyormuş ve ona göre tedavi veriyorlarmış. yani senin değerlerinde bir problem yok demek oluyor bu. geçmiş olsun.Kızlar bu benim kan sonucum. Bilgisi olanlar bi yol gösterebilir mi
Bende aynı şekilde olumlu düşünmeye çok inanırım ve karamsarlık beni kesinlikle dibe çeker. Anlık herkes düşüşler yaşayabilir normal hele bu dönemde. Ama gerek yok. Önümüze bakalım. Kötü düşünmeyelimNe güzel dedino zaman yarına çıkacak mıyız dşye kıyafet falan da almayalım kendimize. Bu kadar deprem olurken evde almayalım. Bu ihtimallerle yaşanmaz. Biz kızlarla araba bakıyoruz mesela zaman zaman. İnsan baktıkça ümit doluyor. Ben ilk hamile olduğumda eşim direk kız ve erkek olmak adına kıyafet aldı. Onlara baktıkça unut doluyor içimiz. Daha önce ki hamileliklerimde de hiç beklemedim öyle uzun süre, vaktim oldukça hele indirimide gördükçe aldım hep.
Güzel düşünelim güzel olsun. Ki güzel olacak her şey. Ben hep olumlu düşünüyorum ve olumlamaya da çok inanıyorum.
Evet 11.11 kampanyalarına bakıyorum mesela. Küçükte olsa bir şeyler alıp kenara atacağım. Hm de falan güzel indirimler var.Bende aynı şekilde olumlu düşünmeye çok inanırım ve karamsarlık beni kesinlikle dibe çeker. Anlık herkes düşüşler yaşayabilir normal hele bu dönemde. Ama gerek yok. Önümüze bakalım. Kötü düşünmeyelimayrıca kimse o kadar zengin değil bence doğumdan sonra beğendiğini alsın. Her gün herşey pahallanıyor ne yapalım önden alıp stok yapmak mantıklı geliyor
hayırlı haberlerle gel bize haber ver inşallah. dualarımız seninle her şey güzel olacak :)kızlar yarın kontolüm var sizden dua istemeye geldim inşallah kanama alanın bitmiş der risk kalkar
Kesinlikle sizin gibi dusunuyorum. Cani veren Rabbim. Yaşatacakta devam ettirecek olan da o. Bizlik hic bir sey yok aslinda. Tedbirimizi alip devam edecegiz duamizi edecegiz o kadarYa arkadaşlar biraz sakin olun hormonlarınız sizi ele geçirmiş. Eğer yiyecek bi dilim ekmeği varsa dünyaya gelir merak etmeyin öyle derler. Olumsuz düşünmeyin. Eşya almayın falan diyorsunuz ya o zaman biz bu düşünceyle biz ev de almayalım araba da almayalım çünkü hayat bu ya belli değil geleceğe dair plan kurmayalım geleceğe dair güzel beklentilerimiz olmasın. Yapmayın Allah aşkına ya. Olumsuz düşünmenin kimseye faydası yok. Almak istiyorsanız alın yapmak istiyorsanız yapın. Kendinizi böyle şartlamayın yani bu insanın yaşam felsefesine ters bir durum. Herşey Allahtan herşeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatlı olsunlar zaten herkesin temennisi bu. Ama ya bişey olursa dur şimdiden almayayım gibi bi düşünceyle yola çıkılmaz. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bişey vardır. Olacaktan kimse kaçamaz hepimiz biliyoruz. Biraz sakin olup şükredip yolunuza bakın benim tavsiyem budur.
Evet bendende cokca kan alındı ama ne için olduğunu söylemedi bu kadar ilgili doktorlarımızdoktorum rutin kan testlerine başlayalım yapalım dedi bunlar dışında bir çok parametreye de bakıldı
ayy inşallah ya çok teşekkür ederimhayırlı haberlerle gel bize haber ver inşallah. dualarımız seninle her şey güzel olacak :)
o bir önceki gün yediğiniz içtiğiniz şeylerden de etkilenir kötü bişey olucağını düşünmüyorum içinizi rahat tutunEvet bendende cokca kan alındı ama ne için olduğunu söylemedi bu kadar ilgili doktorlarımızbenimde açlık şekeri bi tık çıkmış inşallah şeker çıkmaz
Ayva dene gaviskon şurup kullanıyorum bende ciğerlerim yanıyor resmen öyle hissediyorum önceden gaviskon tamamen kesiyordu şimdi de azaltıyor Doktorunuza danışın istersenizben mide yanmasından bittim sanki bütün yemek borum dahil alev icerisinde gibi geceleri ve sabahları mahvediyor beni
benim de canım sabahları bişey yemek istemiyor ama yemeyince de midem aşırı yanıyor ve midem bulanmaya başlıyor. o yüzden acıkmamaya çalışıyorum sürekli bişeyler atıştırıyorum. sabah ekmek arası peynir yiyebiliyorum sadece sonrasında da ceviz, kefir, meyve gibi şeyler yiyorum bide bana muz çok iyi geliyor.Ayva dene gaviskon şurup kullanıyorum bende ciğerlerim yanıyor resmen öyle hissediyorum önceden gaviskon tamamen kesiyordu şimdi de azaltıyor Doktorunuza danışın isterseniz
Bunu vesvese olarak varsayınMerhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuym hep
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim yapıcı yorum yıkıcı değil Allah razı olsun bol bol dua ediyorum sizin gibi birkaç arkadaşta sağolsun güzel yorumları var hepiniz çok haklı güzel yorumlar yaptınız teşekkürlerBunu vesvese olarak varsayın
Bediüzzaman Said nursi derki Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür.
Ne kadar az önemserseniz o kadar çabuk kurtulursunuz aklınıza geldiği an başka bir şeyle uğraşmaya çalışın.
Bebek meselesinde değil ama başka şeylerde aşırı korkularım vardı sadece bununla yenebildim sizde deneyin lütfen
Ayrıca şöyle düşünün elinizden bir şey geliyor mu?Hayır
Varsayın hastaneye gittiniz erken kontrol edildi bebekle ilgili bir sorun olmuş bir şey yapabilir misiniz hayır
Ya da gittiniz geldiniz ertesi gün olmuş bilebilir misiniz hayır
Elinizden gelmeyen bir şey için bu kadar endişe etmeyin dua edin kalbiniz ferahlar
Sorunsuz bir şekilde bebeğiniz doğdununda hatırınızda bu günleri ne kadar korkuyla geçirdiğinizi hatırlamak istemezsiniz sizde
Olumsuz bir şeyle sonuçlanmış olsa da bu bırakın sonrasında zaten Üzüleceksiniz ama şimdi bu kadar zamanı güzel geçirmek psikolojiniz için daha iyi
Biraz uzun oldu ama ruhunuza şifa olsun
Artık erken alma bir şey olur diyenler o kadar sinir bozucu oluyor kiNe güzel dedino zaman yarına çıkacak mıyız dşye kıyafet falan da almayalım kendimize. Bu kadar deprem olurken evde almayalım. Bu ihtimallerle yaşanmaz. Biz kızlarla araba bakıyoruz mesela zaman zaman. İnsan baktıkça ümit doluyor. Ben ilk hamile olduğumda eşim direk kız ve erkek olmak adına kıyafet aldı. Onlara baktıkça unut doluyor içimiz. Daha önce ki hamileliklerimde de hiç beklemedim öyle uzun süre, vaktim oldukça hele indirimide gördükçe aldım hep.
Güzel düşünelim güzel olsun. Ki güzel olacak her şey. Ben hep olumlu düşünüyorum ve olumlamaya da çok inanıyorum.
Rica ederim sizde kendinize eziyet etmeyin lütfen bu konu üzerine insanlarla çokta konuşmayın korkunuz artarGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim yapıcı yorum yıkıcı değil Allah razı olsun bol bol dua ediyorum sizin gibi birkaç arkadaşta sağolsun güzel yorumları var hepiniz çok haklı güzel yorumlar yaptınız teşekkürler
Rica ederim sizde kendinize eziyet etmeyin lütfen bu konu üzerine insanlarla çokta konuşmayın korkunuz artar
Bu kendinize yaptınığınız kötülüğü inanın kimse size yapamaz
İnşAllah kucağınıza sağlıkla afiyetle alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?