- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.461
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım bi günlük pedi dolduracak kadar bi kanama yoksa korkma demişti bana doktorum ilk gebeliğimde 4. Ayda bende kanamayla gittim o zaman demişti ara ara böyle dırumlar olabilir rahim açılıyor büyüyor pembe kahve kırmızı çok olmadığı ve devamlı olmadığı sürece hepsi normal sayılıyor
Erkek gibi geldiKızlar keseden cinsiyet yorum yapanlar varmış anlayan varmı 8+2 olduk ama foto 7+5 günlükken. Doktor tam günü gününe gelişimi dedi demek ki erken döllenme oldu
Teşekkür ederim.tahminler erkek diyor ama yinede İnstagram da varmış böyle bakan sayfalar yazdım bakalım yeni yeni şeyler öğrendikçe merakım daha da artıyor.Erkek gibi geldi
Aa instagram da sayfalar mi varmis hic bilmiyordummTeşekkür ederim.tahminler erkek diyor ama yinede İnstagram da varmış böyle bakan sayfalar yazdım bakalım yeni yeni şeyler öğrendikçe merakım daha da artıyor.
Kese şekli ileride değişebiliyor, benim top gibiydi ama şimdi fasulye gibi. Bu tahminleri ciddiye almamak lazım.Teşekkür ederim.tahminler erkek diyor ama yinede İnstagram da varmış böyle bakan sayfalar yazdım bakalım yeni yeni şeyler öğrendikçe merakım daha da artıyor.
Evet varmış 200 tl 250 tl ye bakıyolar ve ben baktırdımAa instagram da sayfalar mi varmis hic bilmiyordummucretli mi bakiyorlar acabaa ?
Yaa bende buralara baka baka hurafelere kaptırdım kendimiKese şekli ileride değişebiliyor, benim top gibiydi ama şimdi fasulye gibi. Bu tahminleri ciddiye almamak lazım.
Aa merakla bekliyorumKızlar baktırdım dönüş yaptı.
Evet varmış 200 tl 250 tl ye bakıyolar ve ben baktırdımaz önce oda erkek dedi .memnuniyetlerini inceledim bakalım doğru çıkıcak mı
7 haftalık resim attım. 6 haftadan sonra bakıyolarmış. 4 . Haftada bile bildiği olmuş. İsimlerde çoğu gizlenmemiş. Şikayet var a da baktım şikayet yok. Gitsin 250 tl m dedim napim özele de bir sürü para veriyoruz. Şimdi baktı bir dahaki ultrasona da ücretsiz bakacak.Aa merakla bekliyorumkacinci haftadasiniz daha ne kadar var tutup tutmadigini ogrenmeye
1 ay sonra kontrol var 3 aylık olacak herhalde cinsiyet söylerler bende tutup tutmadıgını anlarım. Kii 7 haftalık gittiğimde doktor poposu oluşmaya başlamış annesi bak demişti 1 ay sonra, net belli olur değil miAa merakla bekliyorumkacinci haftadasiniz daha ne kadar var tutup tutmadigini ogrenmeye
Özel kliniğe gidiyorum anlaşmalı olduğu 2 yer varmış bi test Amerika'ya gidiyormuş 22 bin bir test Ankara'ya gidiyormuş 15 bin ben Ankara'ya gidenden yaptırdımÖylemi o zaman bu kontrolümde bende yaptırırm büyük ihtimalle özel hastanedemi yaptırdınız acaba fiyatı ne kadardı
İnsan merak ediyor normal, ben de nub ve ramziye göre baktırdım, Chatgpt sağ olsun.Yaa bende buralara baka baka hurafelere kaptırdım kendimi
Anladım teşekkür ederim bende eşimde yaptırma taraftarıyızÖzel kliniğe gidiyorum anlaşmalı olduğu 2 yer varmış bi test Amerika'ya gidiyormuş 22 bin bir test Ankara'ya gidiyormuş 15 bin ben Ankara'ya gidenden yaptırdım
Cok da mantiksiz gelmedi sebepleriniz ne yalan soyliyim7 haftalık resim attım. 6 haftadan sonra bakıyolarmış. 4 . Haftada bile bildiği olmuş. İsimlerde çoğu gizlenmemiş. Şikayet var a da baktım şikayet yok. Gitsin 250 tl m dedim napim özele de bir sürü para veriyoruz. Şimdi baktı bir dahaki ultrasona da ücretsiz bakacak.ramiz nub teorisine göre bakıyomuş. Bi yönden şöyle inanmak istedim. Kızımda özele gitmiştim 8 haftalıkdı omurgasından kız olduğunu söylemişti. O yüzden baktırmak istedim.
Yanii olur insallahh1 ay sonra kontrol var 3 aylık olacak herhalde cinsiyet söylerler bende tutup tutmadıgını anlarım. Kii 7 haftalık gittiğimde doktor poposu oluşmaya başlamış annesi bak demişti 1 ay sonra, net belli olur değil mi
Bana bakmadi henuz hain chatİnsan merak ediyor normal, ben de nub ve ramziye göre baktırdım, Chatgpt sağ olsun.
Erkek gibi kuzum sağlıkla gelsin inşallahKızlar keseden cinsiyet yorum yapanlar varmış anlayan varmı 8+2 olduk ama foto 7+5 günlükken. Doktor tam günü gününe gelişimi dedi demek ki erken döllenme oldu
Banada bakmıyor chatgbtBana bakmadi henuz hain chat,siz kac haftalik goruntu atmistiniz
HahahaBana bakmadi henuz hain chat,siz kac haftalik goruntu atmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?