Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Anladım canım çok teşekkür ederim

Kızlar keseden cinsiyet yorum yapanlar varmış anlayan varmı 8+2 olduk ama foto 7+5 günlükken. Doktor tam günü gününe gelişimi dedi demek ki erken döllenme oldu

Eklentiler

• 1763199540274.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20251115_123757_433.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20251115_123745_807.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar baktırdım dönüş yaptı.
Aa instagram da sayfalar mi varmis hic bilmiyordumm ucretli mi bakiyorlar acabaa ?
Evet varmış 200 tl 250 tl ye bakıyolar ve ben baktırdım az önce oda erkek dedi .memnuniyetlerini inceledim bakalım doğru çıkıcak mı

Kızlar baktırdım dönüş yaptı.

Evet varmış 200 tl 250 tl ye bakıyolar ve ben baktırdım az önce oda erkek dedi .memnuniyetlerini inceledim bakalım doğru çıkıcak mı
Aa merakla bekliyorum kacinci haftadasiniz daha ne kadar var tutup tutmadigini ogrenmeye

Aa merakla bekliyorum kacinci haftadasiniz daha ne kadar var tutup tutmadigini ogrenmeye
7 haftalık resim attım. 6 haftadan sonra bakıyolarmış. 4 . Haftada bile bildiği olmuş. İsimlerde çoğu gizlenmemiş. Şikayet var a da baktım şikayet yok. Gitsin 250 tl m dedim napim özele de bir sürü para veriyoruz. Şimdi baktı bir dahaki ultrasona da ücretsiz bakacak. ramiz nub teorisine göre bakıyomuş. Bi yönden şöyle inanmak istedim. Kızımda özele gitmiştim 8 haftalıkdı omurgasından kız olduğunu söylemişti. O yüzden baktırmak istedim.

1 ay sonra kontrol var 3 aylık olacak herhalde cinsiyet söylerler bende tutup tutmadıgını anlarım. Kii 7 haftalık gittiğimde doktor poposu oluşmaya başlamış annesi bak demişti 1 ay sonra, net belli olur değil mi

Öylemi o zaman bu kontrolümde bende yaptırırm büyük ihtimalle özel hastanedemi yaptırdınız acaba fiyatı ne kadardı
Özel kliniğe gidiyorum anlaşmalı olduğu 2 yer varmış bi test Amerika'ya gidiyormuş 22 bin bir test Ankara'ya gidiyormuş 15 bin ben Ankara'ya gidenden yaptırdım

Cok da mantiksiz gelmedi sebepleriniz ne yalan soyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…