- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.521
2.fikir bana da cok guzel ve duygusal geliyorrBen az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyor
2.side anne baba karşılıklı oturuyo gözleri bağlı beyaz tişört giyiyolar cinsiyetin rengine göre ellerini boyaya batırıp tişörte el izi çıkıyo gözlerini açtıgında renge göre cinsiyet açıklanıyor çok etkileyici geldi bana
Estagfirullah bi ben boyle yatiyorum zannediyordum tek degilmişimYa şuan ceset gibi yatıyorumkalabalık göresim yok en duru şekilde yapıcam. İnşallah enerjim bi an önce gelir keyfini çıkarırırım
Küçük Bi çocukta çıkıyor birde babasının kucağında duruyor babası söylüyor işte oğlumda çıktı bakın diye. Herkes hoaaayy yaparken cocuk cupcakei elinden düşürüyor ay çok komiktiAaa bu da cok yaraticiymis hic bunu gormemistim
Ben de şöyle bir video gördüm babanın da annenin de gözleri kapalı cinsiyeti bilen biri renge göre buket yaptırıyor babaya veriyor baba da alıp anneye veriyor güzeldiCümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falanben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler
Yaa inşallah bi kendime gelsem yalandan aşericem gezicem çıkıcam dışarıda yok bacım oda yokO zaman gelir bence enerjin
Estağfurullah 250 tl nelere vermiyoruz ki bu devirdeVallahi ben bugün 250 tl verdim. Benim gibi manyak çıkar para kazandırır tabiki
Aynen canikomTup bebek masrafini cikartalim diyorsun dimi
Dünyayla ilişkim kopmuş durumdaEstagfirullah bi ben boyle yatiyorum zannediyordum tek degilmişim
İnstagramda bi sayfada cinsiyet öğrenme sayfasına baktırdım 250 tl ye bakıyomuş olsun onuda yaşadımEstağfurullah 250 tl nelere vermiyoruz ki bu devirde
Bizde bu bilgiyle biraz da emin oldukİnstagramda bi sayfada cinsiyet öğrenme sayfasına baktırdım 250 tl ye bakıyomuş olsun onuda yaşadım
Galiba yeniler boyle artik ama bilemiyorum kesin olarakta tabii magazalara gidip bakmak lazim
Benim de ilk hamileliğimde çok uzun sürdü sağ kalçama sürekli ağrı girerdi. Hatta doğuma yakın bir zamanda bir hafta yürümekte zorlanıp fizik tedavi almıştım. Şimdi 8 haftalık hamileyim ve şimdiden başladı ağrı çok korkuyorum doktora pilates yapabilir miyim diye soracağım. Hamile pilatesine gitmeyi düşünüyorumBenim ilk hamilelgimde doguma kadar sürmüştü ama ilerleyen haftalarda baslamıstı uyurken sağdan sola zor dönerdim ağrı saplanırdı. Bunda cok erken basladı
Bu da cok guzelmissBen de şöyle bir video gördüm babanın da annenin de gözleri kapalı cinsiyeti bilen biri renge göre buket yaptırıyor babaya veriyor baba da alıp anneye veriyor güzeldi
Benimde yarin iki hafta sonra okula gidecegim mecburen artik bakalim disarda mevsim ne kadar degismisDünyayla ilişkim kopmuş durumda
Ben tam aşericem aklima sadece poeynir ekmek yiyebildigim geliyirYaa inşallah bi kendime gelsem yalandan aşericem gezicem çıkıcam dışarıda yok bacım oda yok
Canim gecen biri yazmisti ya belirtiler ile hic alakasi yok diye onu sana hatirlatmak istiyorum. Guzel haberler ile bize haber vermen icin dua edecegim insallah korktugun gibi olmamistirkızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğimbenim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
Aminn cok tesekkur ederiz Allah razi olsunnMerhaba kızlar görünce yazmadan geçemedim hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz
Çok duygulandım yaa geçen yıl bu vakitler biz Haziran annesiydik heyecanlar korkular tavandi şimdi uyuyor yanımızda sipalar darısı size olsun inşallahçok zor hamilelikler geçirdik ama daha zoru ilk aylardi yine de mis kokuları herşeye değiyor hiç korkmayın çok sevin doya doya tadını çıkarın sağlıklı kolaylıkla geçsin hamileliğiniz
Ha bu arada son sayfaları okuyabildim cinsiyet konusu konuşulmuş herkese baktirmaktan az buçuk bende anlar oldum en basit yolu ultrason fotosunda kese fasulye gibiyse erkek yusyuvarlaksa kız olur dediler öyle oldu bizde 5 ay beyefendi cinsiyetini göstermedi ama kese seklinden anladık bizde
Banada bakabilir misiniz 10+2 ydi ultrason fotoğrafıMerhaba kızlar görünce yazmadan geçemedim hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz
Çok duygulandım yaa geçen yıl bu vakitler biz Haziran annesiydik heyecanlar korkular tavandi şimdi uyuyor yanımızda sipalar darısı size olsun inşallahçok zor hamilelikler geçirdik ama daha zoru ilk aylardi yine de mis kokuları herşeye değiyor hiç korkmayın çok sevin doya doya tadını çıkarın sağlıklı kolaylıkla geçsin hamileliğiniz
Ha bu arada son sayfaları okuyabildim cinsiyet konusu konuşulmuş herkese baktirmaktan az buçuk bende anlar oldum en basit yolu ultrason fotosunda kese fasulye gibiyse erkek yusyuvarlaksa kız olur dediler öyle oldu bizde 5 ay beyefendi cinsiyetini göstermedi ama kese seklinden anladık bizde
Banada bakabilir misiniz 10+2 ydi ultrason fotoğrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?