• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Ben az masraflı bugün bir video gördüm. Şemsiye yarim acık üst tarafına mavi kağıtları doldurmuş, baba bir acıyor mavi kağıtlar yağmur gibi yağıyor

2.side anne baba karşılıklı oturuyo gözleri bağlı beyaz tişört giyiyolar cinsiyetin rengine göre ellerini boyaya batırıp tişörte el izi çıkıyo gözlerini açtıgında renge göre cinsiyet açıklanıyor çok etkileyici geldi bana
2.fikir bana da cok guzel ve duygusal geliyorr🥰

Cümleyi başlatmışken sorayım cinsiyet için bişey var mı aklınızda yani kendiniz öğrenmek için yada ailenize söylemek için falan 🥹 ben oğlumda cupcake yaptırmıştım aklımda öyle öğrenmek videoya almak vardı ama usg bakarken doktorumuzun dalgınlığına gelmişti aa oğluş kıpır kıpır maşallah demişti ağzından kaçırıp biz neye uğradığımızı şaşırmıştık sonra ailemiz için yaptırdık işte anneler babalar görümcemler falan 10 tane falandı içi mavi dolguluydu videoya almıştık çok tatlı olmuştu şimdi yine böyle yapmak istiyorum var mı sizin aklınızda bişeyler 😍😍
Ben de şöyle bir video gördüm babanın da annenin de gözleri kapalı cinsiyeti bilen biri renge göre buket yaptırıyor babaya veriyor baba da alıp anneye veriyor güzeldi

kızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğim 😔 benim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi 😔 sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi

Galiba yeniler boyle artik ama bilemiyorum kesin olarakta tabii magazalara gidip bakmak lazim

Benim ilk hamilelgimde doguma kadar sürmüştü ama ilerleyen haftalarda baslamıstı uyurken sağdan sola zor dönerdim ağrı saplanırdı. Bunda cok erken basladı😞
Benim de ilk hamileliğimde çok uzun sürdü sağ kalçama sürekli ağrı girerdi. Hatta doğuma yakın bir zamanda bir hafta yürümekte zorlanıp fizik tedavi almıştım. Şimdi 8 haftalık hamileyim ve şimdiden başladı ağrı çok korkuyorum doktora pilates yapabilir miyim diye soracağım. Hamile pilatesine gitmeyi düşünüyorum

kızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğim 😔 benim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi 😔 sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
Canim gecen biri yazmisti ya belirtiler ile hic alakasi yok diye onu sana hatirlatmak istiyorum. Guzel haberler ile bize haber vermen icin dua edecegim insallah korktugun gibi olmamistir🤲🤲yarin doktoruna git mutlaka takipli cihazda ölçüm yaptir

Merhaba kızlar görünce yazmadan geçemedim hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz 🤲🏻🤲🏻
Çok duygulandım yaa geçen yıl bu vakitler biz Haziran annesiydik heyecanlar korkular tavandi şimdi uyuyor yanımızda sipalar darısı size olsun inşallah 🤲🏻 🌸 çok zor hamilelikler geçirdik ama daha zoru ilk aylardi yine de mis kokuları herşeye değiyor hiç korkmayın çok sevin doya doya tadını çıkarın sağlıklı kolaylıkla geçsin hamileliğiniz ❣️
Ha bu arada son sayfaları okuyabildim cinsiyet konusu konuşulmuş herkese baktirmaktan az buçuk bende anlar oldum en basit yolu ultrason fotosunda kese fasulye gibiyse erkek yusyuvarlaksa kız olur dediler öyle oldu bizde 5 ay beyefendi cinsiyetini göstermedi ama kese seklinden anladık bizde 🤗🤗

Merhaba kızlar görünce yazmadan geçemedim hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz 🤲🏻🤲🏻
Çok duygulandım yaa geçen yıl bu vakitler biz Haziran annesiydik heyecanlar korkular tavandi şimdi uyuyor yanımızda sipalar darısı size olsun inşallah 🤲🏻 🌸 çok zor hamilelikler geçirdik ama daha zoru ilk aylardi yine de mis kokuları herşeye değiyor hiç korkmayın çok sevin doya doya tadını çıkarın sağlıklı kolaylıkla geçsin hamileliğiniz ❣️
Ha bu arada son sayfaları okuyabildim cinsiyet konusu konuşulmuş herkese baktirmaktan az buçuk bende anlar oldum en basit yolu ultrason fotosunda kese fasulye gibiyse erkek yusyuvarlaksa kız olur dediler öyle oldu bizde 5 ay beyefendi cinsiyetini göstermedi ama kese seklinden anladık bizde 🤗🤗
Aminn cok tesekkur ederiz Allah razi olsunn🥰🥰
Rabbim size ve herkese evladini bagislasin vatana millete hayirli evlat olsunlar🥰🥰

Banada bakabilir misiniz 10+2 ydi ultrason fotoğrafı

Eklentiler

• IMG_20251114_120541.webp
    IMG_20251114_120541.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20251114_120532.webp
    IMG_20251114_120532.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 47
Back
X