Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kizlar 22 Eylül'de transfer olmuştum.bugun 5+6 dayım son adet tarihime göre. Bugün saat üçten beri kahverengi leke geliyor. Hem fitil hem kahve leke karışık. Bu yerleşme kanamasi değildir heralde . yerleşme kanaması bu haftaya kalirmi. Dün sandalye falan kaldirmistim sıkıntı olmaz diye. Bugün böyle biseye sebep olmuş mudur bilmiyorum . Çok tedirgin oldum. Eşim işte olduğu için yatıp dinlenmem de çok mumkun değil. İşten yeni geldim evde üç yaş kızım var. Takip ediyorum artarsa doktora bilgi veririm artık. Karın ağrınız oluyor mu haftası benimle yakın olanlar . Yazarsanız sevinirim. Benim ağrılarım oluyor ara ara geçiyor tekrar geliyor.

Yok ondan bahsetmiyorum transfer gününden sayarsak diyorum adetin başından saymak saçmama gitti
Ama dışarıda döllenme sağlanıp embriyo haline geliyor ya o yüzden onuda baz alıyor. Bende tüp Bebek tedavisi yaptırmıştım ordan biliyorum

Selam kızlar bugün kan değeri sonucum cıktı 2678,95 beta geldi cok sükür
Cuma günü tekrar vericem kan doktorada 25 ekime randevu aldım

kasıklarım ağrıyor batıyor yanma var de :) ben o şekilde gitmiştim :) havalarda soğuk inanırlar bence :) arayada gebelikte şüphem var korkuyorum de :)
Merhaba ben 20 nisan kürtaj olmuştum bugün regl günümdü olmadım. Sol kasığımda hafif batmalar var, bugün test yaptım ama sabah İLK idrar değildi, öğlen yaptım negatifti.

Merhaba ben 20 nisan kürtaj olmuştum bugün regl günümdü olmadım. Sol kasığımda hafif batmalar var, bugün test yaptım ama sabah İLK idrar değildi, öğlen yaptım negatifti.
acilde beta almiyorlarmis o yuzden yazdom bu sekilde dersen alirlar diye... degilse ben hic gebelik belirtisi gormedim. Yeni yeni basliyor.

Sizin belki gec dollenme vardir biraz daha bekleyin rabbim saglikla nasip etsin

Canım 8 inden beri her wc den sonra kahverengli lekelenmem oluyor, doktor ultrasonda bir kanama alanı göremedi ve progestan verdi . haftaya 7 haftalık olduğumuzda kalp atışı için gideceğim, o zamana kadar bekleyeceğiz dedi. Ağırlık kaldırman etkili olmuş olabilir

Kızlar belirtilerini var mı midem bulanıp yanıyordu aniden geçti bi korku sardı beni de

Kızlar selaaam bende bugün kabini duydum şükür ama geçen hafta keseme 6+1 demişti bugün bebişi ölctü keseden 9 gün sonra 6+3 dedi niye böyle acaba değişken olur simdi bebeğe göre gidicez dedi ama tedirgin oldum

benim ilk hamileliğimde çok uzun süre kahverengi lekelenmem oldu fitil kullandım 13-14 haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam hiç bir problem olmadı sağlıkla doğurdum. Ara ara kasık ağrım da olurdu.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım galiba 5+6 dayım şu an son adet tarihim 5 Eylül aynı günlere denk gelen var mı belirileriniz neler Benim ilk günler çok bulantım vardı şu an kesildi biraz korkuyorum. Ağrım da hep azdı şu an da öyle. Sadece göğüslerimde şişlik ve ağrı var öğrenmeden önce başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…