Aaa ne güzel geç görmek daha iyi yoksa vakit geçmek bilmiyor, bende geçen hafta perşembe keseyi gördüm bugün de kontrole gidicem inşallah içinde bebeği görürüz inşallah kalp atışını duyarızDaha ben salı günü kese görmeye gidicem
Tahminim benim doktorum süreyi uzattı hem kese hemde içindeki bebeği tam görmek için o tarihe verdi belirsizlik olmasın diyeAaa ne güzel geç görmek daha iyi yoksa vakit geçmek bilmiyor, bende geçen hafta perşembe keseyi gördüm bugün de kontrole gidicem inşallah içinde bebeği görürüz inşallah kalp atışını duyarız
En iyisiii bende bugün tahmini olarak 6+5 im keseye göre doktorum kaö haftalık olduğumu söylüyor adet düzensizliğim olduğu içinTahminim benim doktorum süreyi uzattı hem kese hemde içindeki bebeği tam görmek için o tarihe verdi belirsizlik olmasın diye
Siz keseyi gördünüz içindeki bebegide bugunmu göreceksin canım birde tüp Bebek miydi seninkiEn iyisiii bende bugün tahmini olarak 6+5 im keseye göre doktorum kaö haftalık olduğumu söylüyor adet düzensizliğim olduğu için
Evet keseyi geçen hafta perşembe günü gördüm bugün içinde bebeği görmeye gidicem belki kalp atışını da duyarız bi ihtimal tüp bebek değil normalSiz keseyi gördünüz içindeki bebegide bugunmu göreceksin canım birde tüp Bebek miydi seninki
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniEvet keseyi geçen hafta perşembe günü gördüm bugün içinde bebeği görmeye gidicem belki kalp atışını da duyarız bi ihtimal tüp bebek değil normal
İnşallah hepimizzzİnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Gittin mi canım doktorakittenlyy
Evet canım öyle oldu. Daha önce dış gebelik oldugu için hemen gidip keseyi görmek istedim çok şükür gördükHayırlı olsun canımvajinal baktı galiba doktor
hayırlsa sağlıkla kolaylıkla ilerlesin hem mutlu haberler alalım amin.Evet canım öyle oldu. Daha önce dış gebelik oldugu için hemen gidip keseyi görmek istedim çok şükür gördük
27-28 ekim gibide kalp atışı için gidicem inş.
Karnımda acayip bi şişlik gaz oluyor akşama doğru sizde ne var ne yok belirtiler kızlar
Benıde haftaya cagırdı ben dayanamadım devletten randevu aldım cok sukur keseyı gordum karından baktı salıgunu tekrar kendı dr gıdınce ınsaAllah içinide dolu gorurumİlk defa doktora giriyorsunuz değilmi sizinle aynıyız cunki ben daha kese görmek için gidecegim salı günü hiç geçmiyor zaman haber verirsiniz
Amin amin aminhayırlı olsun gerçekten oyle günler geçmiyor bende yarın kalp atışı için gideceğim. Vesvese oluyor sürekli boş gebelik olursa vs bilmem ne diye allahım sağlıkla ilerlememizi sağlasın her birimizin amin.
Altan muayene etti korktum inşallah bi sıkıntı olmazKızlar bende bu gün gittim tekrar doktora 6+3 deyim doktor daha gözükmez ama gene de bakalım dedi gözükmedi normal demi
Yani kalp atışımı kesemi ne görünmediKızlar bende bu gün gittim tekrar doktora 6+3 deyim doktor daha gözükmez ama gene de bakalım dedi gözükmedi normal demi
Yok kesem pazartesi görüldü doktor sağlıkı sıkıntı yok dedi kalp atışı duyulur mu ki diye bi de devlete sıra aldım duyulmadıYani kalp atışımı kesemi ne görünmedi
Kese görünür bence de kalbi bilemedim
8.haftaya kadar gözükür normal herkesin farklı oluyor stres olmayın normal demiş doktordaKızlar bende bu gün gittim tekrar doktora 6+3 deyim doktor daha gözükmez ama gene de bakalım dedi gözükmedi normal demi
Sıkıntı olmaz banada o şekilde bakıyorlar daha net görünüyor diyeAltan muayene etti korktum inşallah bi sıkıntı olmaz
Hafif karnımda ağrı oldu sizde de oluyor muydu acabaSıkıntı olmaz banada o şekilde bakıyorlar daha net görünüyor diye
Evet hamile olmadan baktıklarında da oluyor o baskı ağrı hissi ama geçiyor sorun olmaz merak etmeyin haftaya yeniden gidin bebekde görünür muhtemelenHafif karnımda ağrı oldu sizde de oluyor muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?