Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Tahminim benim doktorum süreyi uzattı hem kese hemde içindeki bebeği tam görmek için o tarihe verdi belirsizlik olmasın diye

Tahminim benim doktorum süreyi uzattı hem kese hemde içindeki bebeği tam görmek için o tarihe verdi belirsizlik olmasın diye
En iyisiii bende bugün tahmini olarak 6+5 im keseye göre doktorum kaö haftalık olduğumu söylüyor adet düzensizliğim olduğu için

En iyisiii bende bugün tahmini olarak 6+5 im keseye göre doktorum kaö haftalık olduğumu söylüyor adet düzensizliğim olduğu için
Siz keseyi gördünüz içindeki bebegide bugunmu göreceksin canım birde tüp Bebek miydi seninki

Evet keseyi geçen hafta perşembe günü gördüm bugün içinde bebeği görmeye gidicem belki kalp atışını da duyarız bi ihtimal tüp bebek değil normal
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

kızlar günaydın bugun 16:45 te randevum var heyecanla bekliyorum kalp atışı için uygulamaya göre 7+3 gün ama bakalım dr ne diyecek. heyecan oldum :)

hayırlsa sağlıkla kolaylıkla ilerlesin hem mutlu haberler alalım amin.

Benim de bazen gaz oluyor. bazen şişkinlik. arada mide yanması yorgunluk oluyor. bazen de hiç biri olmuyor ya belirtiler niye kesildi bi anda bişi mi var ki diyorum. duygudan duyguya endişeden endişeye. :)

İlk defa doktora giriyorsunuz değilmi sizinle aynıyız cunki ben daha kese görmek için gidecegim salı günü hiç geçmiyor zaman haber verirsiniz
Benıde haftaya cagırdı ben dayanamadım devletten randevu aldım cok sukur keseyı gordum karından baktı salıgunu tekrar kendı dr gıdınce ınsaAllah içinide dolu gorurum

Amin amin amin hepimiz ben de dahil sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah zamanında. Allahım sen çok büyüksün

Kızlar bende bu gün gittim tekrar doktora 6+3 deyim doktor daha gözükmez ama gene de bakalım dedi gözükmedi normal demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…