Bugün 6+1 midem bulanmaya başladı bugün, iyiydim aslında ama bugün bi kötü oldu. Ay bide öğrendiğimden beri ekşi çok canım istemişti her gün ekşi yiyordum ama şu an göresim bile yok öyle tiksindim ilkinde de cevize karşı öyle bir tiksinmem olmuştu hatta hala bile devam eder
Bugün 6+1 midem bulanmaya başladı bugün, iyiydim aslında ama bugün bi kötü oldu. Ay bide öğrendiğimden beri ekşi çok canım istemişti her gün ekşi yiyordum ama şu an göresim bile yok öyle tiksindim ilkinde de cevize karşı öyle bir tiksinmem olmuştu hatta hala bile devam eder
Mrhb kızlar benimde sat 11 Ekim pazartesi kese için çağırdı doktor en son dün beta verdim 1300 dü rabim hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin midem kazınıyor bu aralar çok acıkıyorum ara ara bulantıda oluyor ama kusma yok yemek yedikten sonra bide bazı kokulara karşı kötü oluyorum tekrarlayan düşüklerim var kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum ha bide folik asit daha çok uzanarak geçiriyorum günümü bende durumlar böyle hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu süreçte birlikte olalım aynı duyguları paylaşmak güzel
Kizlar selam,
Dr dan ciktim kalp atisini duydum binlerce sukur allahim herkesin muradini versin. Hep guzel haberlerle cikmayi nasip etsin.
Adet tarihim degisti 5 eylul yapti.
Kizlar selam,
Dr dan ciktim kalp atisini duydum binlerce sukur allahim herkesin muradini versin. Hep guzel haberlerle cikmayi nasip etsin.
Adet tarihim degisti 5 eylul yapti.
canim ben gittim bugun 7+2deyim kalp atisini 2 saniyede olsa dinletti bebege zarari varmis galiba cok kucuk oldugu icin fazla dinletmedi ama gosterdi kalp atisini, insAllah sende duymustursun
Kızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Kızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Bugün kalp atışımızı duyduk 120 civarında atıyordu Sat 26 Ağustos 7+2 olması gerekiyordu ama 6+4 gibi şuanda yarın tekrar bakılıp belli olacakmış. Kese etrafında kanama alanı varmış( fotoğrafta soldaki kanama alanı, sağdaki kese) cinsel ilişkiyi yasakladı ve kendini yorma dedi. Kese şeklinden cinsiyet tahminlerinizi alırız