- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.981
ben korkmuyorum aslında normal doğum istiyorum ben de sezaryen doğumdan korkuyorumBende tam tersi normal doğumdan daha çok korkuyorum herkes çok abartıyo çok zor falan diye acayip korkuyorum ya
Ah cnm benim bende dişten cok çektim ilk hamileligimde birsyede yapmıyorlar gebelikten dolayı çok zor gercekten geçer biran önce inslh ne kullanacağın konusunda bir fikrim yok yeni kırılmış aslinda bilmiyorum ben antibiyotik kullanmıştım parol birde gecti sukur ama bilemiyorum tabi doktoruna bir danış istersen yoksa dogal şeyler geçirmiyor naparsak yapalım ben denemiştim hiçbiri kesmediKızlar geçen hafta dişim kırıldı hastaneye gittim geçici birşeyle doldurucam doğumdan sonra gel yapalım dedi ama tam dolduramadı mı neden bilmiyorum çok ağrı yapıyor karanfil koy dedi annem ama o da birşeye yaramadı napabilirim bilgisi olan var mı
Aynısını düşünüyorum yarın gidip idrar testi vericem çok teşekkür ederimbendede çişimi yaparken genital bölgemde ağrı yapıyodu karnıma vuruyodu hatta ağrısı doktoruma söyledim idrar kültürü verdim ve enfeksiyon cıktı antibiyotik kullandım sonrasında gecti sükür
bu ağrı idrar yaparken oluyorsa genelde doktoruna danıs derim enfeksiyon sıkıntılı bir sey cünkü ilerleyince ağrı durumu artabiliyor
Amin inşallah sağlıklaTedirginligini anlıyorum ama burdaki çoğu kişide oldu kasıkta ağrı ve hala oluyor hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah
bazen sağ tarafımda oluyo ben de tedirgin oluyodum ama kontrolde doktor olumsuz bişey yok dedi içinizi ferah tutun
Canım normal doğumdan korkuyorsan dayanamıyorsan belden iğne ile yaparsın ben ilk doğumumu öyle yapmıştım hiçbişi anlamıyorsun ,mecburen oldu tabi biraz benim ,çünkü 40+3 olmuştum ve suni sancı verilmişti o da pek dayanılası değildi .Kızlar bende doğumdan çok korkuyorum şimdiden ya karşıma çok kötü şeyler çıkıyo sezaryen veya normal doğum kendimiz seçebiliyomuyuz acaba yoksa doktormu karar veriyo
Doğumu bebek belirliyor gerçekten yani korkudan kaçış yok son ana kadar o korku hep oluyor ama doktoruna güveniyorsan o en doğru şekilde yönlendirecektir seni ve inan ister vajinal ister sezaryen doğur bebeği gördüğün andan itibaren gerçekten bi büyü oluyor ve yaşadığın herşeyi unutuyorsun ben vajinal doğum için elimden gelen herşeyi yaptım egzersizler esnemeler vs ama 33 de bi sancım geldi normal doğurucam dedim kararlıydım 2 gün bekledim suni falanda aldım ama açılma olmadı ve acil sezaryena alındım sezaryen sonrasında da bebeğini kucağına almak onu beslemek onu sevmek için öyle bir güç geliyor ki bir an önce ayaklanıp iyi olmaya çabalayacaksın inan insan bilmediği şeyin esiridir derler o yüzden korkman çok normal ama pozitif düşün hep eninde sonunda çıkacak bu bebiş hayırlısını sağlıklısını nasip etsin yeterki öyle dua etKızlar bende doğumdan çok korkuyorum şimdiden ya karşıma çok kötü şeyler çıkıyo sezaryen veya normal doğum kendimiz seçebiliyomuyuz acaba yoksa doktormu karar veriyo
melika88 kelebek992 ve zingarina isimli kullanıcıların bebekleri melek olmuştu diye hatırlıyorumKIZLAR BU ARADA CİNSİYETLER GELİYOR YAVAŞ YAVAŞ
TABLODA OLMAYANLAR
DAHİL OLMAK İSTEYENLER
EKSİK BİLGİSİ OLANLAR
BENİ ETİKETLEYİP İLETEBİLİRSENİZ DÜZENLEYEYİM HEMEN
BİRDE BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM VARSIR MUTLAKA
BEBİŞİ MELEK OLAN ARKADAŞLARDA VAR TABLODA SANIRIM
BİLDİĞİNİZ HATIRLADIĞINIZ İSİMLERİ ETİKET YAPMADAN YAZARSANIZ ONLARI DA DÜZENLEYEYİM
oyyy bana kız gibi geldi doktor ne söylediiEki Görüntüle 3676721 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana daDoktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek
Ay maşallah kız gibi geldiEki Görüntüle 3676721 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana daDoktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek
Erkek gibi geldi bana kuzumEki Görüntüle 3676721 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana daDoktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek
Canım fetal dna yı neden istedi doktor ?Eki Görüntüle 3676721 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana daDoktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek
Doktor ne dediiiiiiiiiEki Görüntüle 3676721 Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana daDoktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek
oyyy bana kız gibi geldi doktor ne söyledii
Ay maşallah kız gibi geldi
Teşekkürler kızlarrErkek gibi geldi bana kuzum
İkili üçlü dörtlü testleri vermek istemedik. Fetal dna içinde bütçe ayırmıştık çok şükür o yüzden direkt fetal dna verdikCanım fetal dna yı neden istedi doktor ?
Daha mı kesin bir sonuç elde ediliyor ? Ve ne kadar fiyatıİkili üçlü dörtlü testleri vermek istemedik. Fetal dna içinde bütçe ayırmıştık çok şükür o yüzden direkt fetal dna verdikEnse kalınlığı, burun kemiği normal çıktı
Bu arada sonucunuz güzel çıkmış tebrik ederimİkili üçlü dörtlü testleri vermek istemedik. Fetal dna içinde bütçe ayırmıştık çok şükür o yüzden direkt fetal dna verdikEnse kalınlığı, burun kemiği normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?