• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bende tam tersi normal doğumdan daha çok korkuyorum herkes çok abartıyo çok zor falan diye acayip korkuyorum ya
ben korkmuyorum aslında normal doğum istiyorum ben de sezaryen doğumdan korkuyorum 🥹 herhwmgi bir olumsuzluk olmadığı sürece normal doğum istiyorum ama bu doğum anına kadar belli olmayacak maalesef 🙏

Kızlar geçen hafta dişim kırıldı hastaneye gittim geçici birşeyle doldurucam doğumdan sonra gel yapalım dedi ama tam dolduramadı mı neden bilmiyorum çok ağrı yapıyor karanfil koy dedi annem ama o da birşeye yaramadı napabilirim bilgisi olan var mı
Ah cnm benim bende dişten cok çektim ilk hamileligimde birsyede yapmıyorlar gebelikten dolayı çok zor gercekten geçer biran önce inslh ne kullanacağın konusunda bir fikrim yok yeni kırılmış aslinda bilmiyorum ben antibiyotik kullanmıştım parol birde gecti sukur ama bilemiyorum tabi doktoruna bir danış istersen yoksa dogal şeyler geçirmiyor naparsak yapalım ben denemiştim hiçbiri kesmedi

bendede çişimi yaparken genital bölgemde ağrı yapıyodu karnıma vuruyodu hatta ağrısı doktoruma söyledim idrar kültürü verdim ve enfeksiyon cıktı antibiyotik kullandım sonrasında gecti sükür
bu ağrı idrar yaparken oluyorsa genelde doktoruna danıs derim enfeksiyon sıkıntılı bir sey cünkü ilerleyince ağrı durumu artabiliyor
Aynısını düşünüyorum yarın gidip idrar testi vericem çok teşekkür ederim

Kızlar fetal dna sonucum geldii çok şükür her şey yolunda sağlıklı cinsiyeti de belli oldu ancak biz ufak bir kutlama ile öğrenmek istediğimiz için yarın öğrenicez kardeşim biliyor sadece 🥹🌸 bu arada ben izmirde eurofinse yaptırdım 7 günde çıktı soranlar oluyordu onlar için yazıyım dedim. İletişim konusunda da hiç sorun yaşamadım ne zaman ne sorsam cevapladılar. Ben memnun kaldım.

Kızlar bende doğumdan çok korkuyorum şimdiden ya karşıma çok kötü şeyler çıkıyo sezaryen veya normal doğum kendimiz seçebiliyomuyuz acaba yoksa doktormu karar veriyo
Canım normal doğumdan korkuyorsan dayanamıyorsan belden iğne ile yaparsın ben ilk doğumumu öyle yapmıştım hiçbişi anlamıyorsun ,mecburen oldu tabi biraz benim ,çünkü 40+3 olmuştum ve suni sancı verilmişti o da pek dayanılası değildi .

Kızlar bende doğumdan çok korkuyorum şimdiden ya karşıma çok kötü şeyler çıkıyo sezaryen veya normal doğum kendimiz seçebiliyomuyuz acaba yoksa doktormu karar veriyo
Doğumu bebek belirliyor gerçekten yani korkudan kaçış yok son ana kadar o korku hep oluyor ama doktoruna güveniyorsan o en doğru şekilde yönlendirecektir seni ve inan ister vajinal ister sezaryen doğur bebeği gördüğün andan itibaren gerçekten bi büyü oluyor ve yaşadığın herşeyi unutuyorsun ben vajinal doğum için elimden gelen herşeyi yaptım egzersizler esnemeler vs ama 33 de bi sancım geldi normal doğurucam dedim kararlıydım 2 gün bekledim suni falanda aldım ama açılma olmadı ve acil sezaryena alındım sezaryen sonrasında da bebeğini kucağına almak onu beslemek onu sevmek için öyle bir güç geliyor ki bir an önce ayaklanıp iyi olmaya çabalayacaksın inan insan bilmediği şeyin esiridir derler o yüzden korkman çok normal ama pozitif düşün hep eninde sonunda çıkacak bu bebiş hayırlısını sağlıklısını nasip etsin yeterki öyle dua et 🌸

KIZLAR BU ARADA CİNSİYETLER GELİYOR YAVAŞ YAVAŞ
TABLODA OLMAYANLAR
DAHİL OLMAK İSTEYENLER
EKSİK BİLGİSİ OLANLAR
BENİ ETİKETLEYİP İLETEBİLİRSENİZ DÜZENLEYEYİM HEMEN
BİRDE BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM VARSIR MUTLAKA
BEBİŞİ MELEK OLAN ARKADAŞLARDA VAR TABLODA SANIRIM
BİLDİĞİNİZ HATIRLADIĞINIZ İSİMLERİ ETİKET YAPMADAN YAZARSANIZ ONLARI DA DÜZENLEYEYİM 🙏🏼💞

KIZLAR BU ARADA CİNSİYETLER GELİYOR YAVAŞ YAVAŞ
TABLODA OLMAYANLAR
DAHİL OLMAK İSTEYENLER
EKSİK BİLGİSİ OLANLAR
BENİ ETİKETLEYİP İLETEBİLİRSENİZ DÜZENLEYEYİM HEMEN
BİRDE BENİM GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM VARSIR MUTLAKA
BEBİŞİ MELEK OLAN ARKADAŞLARDA VAR TABLODA SANIRIM
BİLDİĞİNİZ HATIRLADIĞINIZ İSİMLERİ ETİKET YAPMADAN YAZARSANIZ ONLARI DA DÜZENLEYEYİM 🙏🏼💞
melika88 kelebek992 ve zingarina isimli kullanıcıların bebekleri melek olmuştu diye hatırlıyorum 🌹 başları sağolsun tablo için sorduğunuzdan yazdım

IMG_9309.webp
Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana da 😌 Doktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek 😍

Back
X