- 26 Mart 2023
- 68
- 70
- 18
- 34
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.121
Doktorum Ercüment Bey'i önerdi istanbulda Nevagen diye bir firma. yorumları da güzel gördüğüm kadarıyla. ben yaptırmamak taraftarıyım ama bir yandan da yaptırsam mı diye düşünüyorumKızlar fetal dna testini dna labta yaptıran var mı
Ayyy ben neler çekiyorum .Bende zorlamıyorum oy üzdün işkence gibi oluyor tuvalet .incir ve zeytinyağını kavanoza koyup iki gun bekletip ac karnına bi kasik yiyeceğim o iyi geliyomusKızlar aşırı bi kabızlık var bende. Kanama alanımda var zorlayınca korktum da biraz. Kabızlık için önerisi olan var mı yaptığınız bir şey ?
Ben şurup kullaniyorum canim doktorumun izniyle baska turlu olmuyor. Bulanti hapim da kabiz yapiyor zatenKızlar aşırı bi kabızlık var bende. Kanama alanımda var zorlayınca korktum da biraz. Kabızlık için önerisi olan var mı yaptığınız bir şey ?
şurup d ile başlayan mı? eğer oysa o da çok fena gaz ve karın ağrısı yapıyor ya çaresiz kaldım gerçektenBen şurup kullaniyorum canim doktorumun izniyle baska turlu olmuyor. Bulanti hapim da kabiz yapiyor zaten
Günde iki tane kuru kayısı yiyiyorum iyi geliyor suyla birlikteKızlar aşırı bi kabızlık var bende. Kanama alanımda var zorlayınca korktum da biraz. Kabızlık için önerisi olan var mı yaptığınız bir şey ?
Evet o. Ben mecburum maalesef diger kullandigim ilac da kabiz yaptigi icin dogal seyler bir ise yaramiyor. O agriyi cekiyorum maalesefşurup d ile başlayan mı? eğer oysa o da çok fena gaz ve karın ağrısı yapıyor ya çaresiz kaldım gerçekten
resimden çok belli olmuyor ama drlar kahverengi akıntının normal olduğunu söylüyor bende 3 haftadır devam ediyor progestan kullanıyorum önlem oalrak. tabi sen yine kendi dr una görün içeride kanama alanı var mı yok mu yada bi enfeksiyonun mu var ona göre sana yol çizerler.Kızlar 9 haftalik oldum .cumartesiden beri bu renkte akintim oluyor ?Bu şekilde olan var mı dr a gittiğimde kalp atimi vardı.
Ben sabah aç karnına kefir içiyorum canım o şekilde kabızlık hiç yaşamadımKızlar aşırı bi kabızlık var bende. Kanama alanımda var zorlayınca korktum da biraz. Kabızlık için önerisi olan var mı yaptığınız bir şey ?
Çok teşekkür ederim bu süreçte bol bol tevekkül etmek lazım haklısınız. İnşallah birbirinize dua edelim sağlıkla kavuşalım yavrularımıza Rabbim bu yolu hepimize kolay eylesin inşallah. Umarım test sonucum iyi çıkar inşallah ve 15 gün sonra hayırlı haberler alırım çok sağolun inşallah düzelirMoralini bozmamaya ve kötü düşünmemeye çalış daha yeni bebek gelişiyor o seyler ilerde kayboluyor genelde kalbinde böbrek ciğer vs parlaklığı cok duyuyorum okuduğum yerlerde ve hepsi bebekler dogum zamanlarında o parmaklıklar kayboluyor normal sağlıklı doguyorlar sen gönlünü ferah tut bolca ayetel kursu oku allaha sığın allahin izniyle inşallah hepimiz sen ben hepimiz sag salim sağlıklı bir sekilde dünyaya getiririz
Evet kalbimizi ferah tutmak lazım inşallah dediğiniz gibi olur sağ sağlim kucağımıza alırız yavrumuzuBence endise edecegin bir sey yok kalbini ferah tut. Cok fazla okuyorum burada kalpinde parlaklik olup ileride gozukmeyen veya dogunca hic bir sorun olmayan
Progestan başlanması lazım sanırım bende de aynısı oldu fitil başladıkKızlar 9 haftalik oldum .cumartesiden beri bu renkte akintim oluyor ?Bu şekilde olan var mı dr a gittiğimde kalp atimi vardı.
En son 8+3 gunukken gitmiştim 19.20 mm çıkmıştı şuan 11+3 günlük haftaya gideceğimKızlar haftaya göre crl leriniz kaç?
Suan hala kanamanın var mı hangi renkte?Merhabalar öncelikle herkese hayırlı olsun. Bende 10+6 ile burada yerimi alayım. Nasipse doğum 17.06.2026 da olacak.
Benim ilk hamileliğim ve 6. Hafta itibari ile bol kanamalı fakat çok şükür bebeğimde bir sıkıntı olmayan bir süreç yaşıyorum.
12+2 de ilk trimester screening randevumuz var ve ondan sonra çevremiz ile paylaşmayı düşünüyoruz. Çok endişeli ama bir o kadar da heyecanlıyım bu randevu için.
Birde bir sorum olacak. Bebeğin 11. Haftadayken 3 gün içerisinde 1.11 cm büyüme ihtimali var mı? Bana hastane de yanlış ölçüm yapıldı gibi geldi.
Öyle paylaşmak istedim.
Evet, kırmızı. Doktor nereden geldiğini bulamıyor ama 9. Hafta da myom görmüştü ben rahim genişledikçe ondan kaynaklanabilir mi acaba diye düşünüyorum.Suan hala kanamanın var mı hangi renkte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?