• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar benim sabah değil ama akşam inanılmaz bulantım oluyor benim gibi bu durumu akşam yaşayan var mı
Ben varım bulantım akşam başlıyor 🥲 Akşam yemeklerini yiyemiyorum kokudan direkt bulantı kusma sürekli kahvaltılık yemekten çok sıkıldım açlıktan başım dönmeye başladı artık

Her gün içiyorum cola zero. Sigarayı bile bıraktım ama cola’dan vazgeçemiyorum 🥲
Ama günlük kafein sınırını geçmiyorum ve midemde ağrımıyor, o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Hergun mu maşallahhh 😃 zararı olmazmı kiz bence okadarda icme ya ben arada 1 bardak içtim zmn acaba oluyorum yani bende tüketmiyorum kafeinli şeyler sabahları sadece çay içiyorum ama okadar onun dışında içmiyorum sigarayı öğrendim gibi bende bıraktım aklıma bile gelmiyor

Henüz anneden beslenmiyor sanırım depolardan besleniyor üç aydan sonra beslenmeye daha dikkat etmek lazım
İşte ozmnda nasil olur bilmiyorum ben o.rum boyunca tuketmedim vegan oldum için yumurta kirmizi beyaz et balık süt hiçbiri yok bende ozmnda bakalim baklagillerle ilerleyeceğim meyve felan vitamin takviyeisyle başka yapacak birseyim yok

Kızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.
yürüyecek enerjin varsa çok iyi ya ben yataktan kalkamıyorum yoksa günlük 30-40 dk yürümek istiyorum. çok yorulunca bel kasık ağrım oluyor benimde

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi

Kızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması önemli tabi
Ben şuan hicbirsey almadım sadece battaniye oruyorum 🥰 Kasım olmaz Aralık olur kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman al bence

Bende de oluyor canım iğne batar gibi geçen gün bayağı yoğundu doktora yazdım progestan fitilin sayısını artırdı bide dinlen dedi şükür ertesi güne geçti ama hala ara ara oluyor rahim büyümesine bağlı olabilir
Normal bence o bende de oluyor hala ara ara. Anş hareketler yapınca özellikle yatarken birden kalktığımda Dalan direk batma oluyor

Kızlar progestan iğne kullanan var mı peki? Ne sıklıkla hangi haftada kullanıyorsunuz?
Başlar da 25 mg sabah akşam kullandım. Sonra sabah öğlen göbek akşam kalçaya geçtik. Kanama alanı azalınca sabah göbek akşam kalça oldu. Şimdi günde bir defa akşam kalça yapıyoruz. 1 hafta sonra oda bitiyor 🙏

yürüyecek enerjin varsa çok iyi ya ben yataktan kalkamıyorum yoksa günlük 30-40 dk yürümek istiyorum. çok yorulunca bel kasık ağrım oluyor benimde
Yıllardır yürüyorum yürümediğim gün kendimi boşlukta hissediyorum. Enerjim yok eve gelince battaniye altındayım. Yürüyüş artık hergün ki yemek temizlik gibi mecburi görevlerden biri gibi geliyo. Ama ağrılarım 2 gün artınca sormak istedim

Kuzum ben de o civarda adım attığım günler ağrım çok artıyor, spor için de doktor 3aya kadar yok dediğinden ben yapamıyorum ama doktorun önerdiği günlük 30dakika yürüyüştü.
Benim doktor da 5 bine kadar yürüyebilirsin demişti.Ay her doktor farklı bişi söylüyo anlamadım. Bir başka arkadaşta ilk 3 ay yürüme diye cvp vermiş demekki benim dr tembel🤣Bende 1 saat yürüyorum ama hızlı yürüyorum demekki🤣🤣

Yıllardır yürüyorum yürümediğim gün kendimi boşlukta hissediyorum. Enerjim yok eve gelince battaniye altındayım. Yürüyüş artık hergün ki yemek temizlik gibi mecburi görevlerden biri gibi geliyo. Ama ağrılarım 2 gün artınca sormak istedim
Adım sayıma baktım şimdi. Bende her gün 5-6 bin atıyormuşum. Bence bu yüzden zaten hiç geçmeden kasık ağrılarım oldu benim. Fakat benimki mecburiyet çünkü 2 tane kopeğim var. Kopeklerim dışında bir fiil hep yattım bu süreçte. Ben yürüyüş yaptıktan sonra hemen sol yana yatıyorum. O zaman iyi hissediyorum

Adım sayıma baktım şimdi. Bende her gün 5-6 bin atıyormuşum. Bence bu yüzden zaten hiç geçmeden kasık ağrılarım oldu benim. Fakat benimki mecburiyet çünkü 2 tane kopeğim var. Kopeklerim dışında bir fiil hep yattım bu süreçte. Ben yürüyüş yaptıktan sonra hemen sol yana yatıyorum. O zaman iyi hissediyorum
Dimii Yani yürüyüş sağlık açısından, psikolojik açıdan temiz hava alıyosun hani güzel. Ağrı artınca korktum sizde de oluyomuş sanırım ilk zamanlar normal yer yapıyor büyüyo bebek bende ona bağlamıştım

Benim doktor da 5 bine kadar yürüyebilirsin demişti.Ay her doktor farklı bişi söylüyo anlamadım. Bir başka arkadaşta ilk 3 ay yürüme diye cvp vermiş demekki benim dr tembel🤣Bende 1 saat yürüyorum ama hızlı yürüyorum demekki🤣🤣
Yürüsek bile yavaş yürümek lazım diye biliyorum. Siz kaç haftalıksınız bilmiyorum fakat 10-11. Haftadan sonra artık yavaş yavaş eski hayatımıza donuyoruz. Son gittiğim doktor hiç bir kısıtlama yok hayatına devam edebilirsin demişti. Fakat bu serbestliğin içşnde cinsellik izni var mı onu bilemiyorum

Back
X