Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
bana da doktor
Ben fitili iğneyi estrofemi 8 haftalıkken bıraktım doktor onerisiy
Bana da doktorum kan sulandırıcı ve esnofemi kalp atışını duyunca kesti . diğerlerini de suan 10+2 yim artık keselim bir tarih belirle kendini hazırla 6 aralık da bırak mesela dedi . kan sulandırıcı bile bırakmak istemedim haziran dan beri kullanıyorum tabi alışkanlık rutin oldu benim için bırakmak da zor geliyor ondan merak ettim sizler nasıl kestiniz

Sadece 8 haftadan sonra fitili 1 hafta günde 1 e düşürdü ondan sonra kestik komple başta bende tedirgin oldum hadi bişey olursa diye ama çok şükür canım hicbirsey olmadı doktorda gebeliğin sağlıklı ilerliyor kanama vs olmadiilac kullanmak kullanmamaktan iyidir dedi bir sorun yok doktorun ne diyorsa uygula canım

Kan sulandiricilari bende kanamam olunca birakmistik 6.hafta da estrofem de 8 de biraktik.

Selam kızlar nasılsınız umarım gebelik iyi gidiyordur Ben bir süredir şiddetli bulantılar yaşıyordum iki tane ilaç değiştim fayda etmiyordu sonra bişeyler denemeye başladım acaba vitamin mi yapıyor diye 2 gün vitamin almayı kestim ve bulantım aniden kesildi bugün tekrar vitamin içtim midem alt üst oldu onun tadı geliyor bulantının sebebi o bence vitamini 5 gün içmesem sorun olur mu acaba kullandığım vitamin elenatal 2 aynı sorunu yaşayanlar oldu mu

Elenatal1 içmiştim bende mide bulantısı hiç yapmadi elenatal 2 farklı olabilir

bende de 3 gün baş ağrısı yaptı bu vitamin başladıktan hemen sonra aynı gün içinde oldu çünkü. mide bulantım en baştan beri hiç yoktu şimdi de sadece sabahları ve gece yatarken oluyor tuzlu kraker atınca düzeliyor.

Bende oldu multivitamin kullanıyordum sabahları. Çok mide bulantısı yapıyordu şimd akşam içiyorum bi nebze daha iyi oluyor sabah içmeye göre.

demir hapını sabah aç karna bu vitamını de akşam yemekten yarım saat sonra içiyorum bu şekilde daha iyi oldu en azından baş ağrım ve bulantım daha azaldı.

Kontrole gittin mi cnm iyisiniz inşallah
Evet gittim canım bugün çok teşekkür ederim düşündüğün için çok şükür gelişimi gayet güzel dedi ikili tarama için kan verdim 15gun sonra sonuç için gidicem cinsiyeti söyleyecekti yönü tersti goremwdi yoksa belli olur artık dedi ama göstermedi bıdık

Çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına al inşallah

Benim bugün sağ bademciğim şişti yutkunurken acıyor ne yapabilirim önerisi olan var mı?
aşkım ben onu sadece limonlu ballı ılık su, ılık su, pastil( günde 1) içerek geçirdim ama çok uzun sürdü maalesef eğer çok ağırsa kbb ye git ben geçmeseydi gidicektim

ayy 12+4 müydünüz bugüün görülüyo muymuş 12'lerde yaa ben de bi ihtimal görürüz diye tam 12 haftalık olduğumda gidiyim diyorum

ayy 12+4 müydünüz bugüün görülüyo muymuş 12'lerde yaa ben de bi ihtimal görürüz diye tam 12 haftalık olduğumda gidiyim diyorum
Evet goruluyormus ama benim bıdık yönü tersmis size tavsiyem yarım saat önce çikolata ye hareketli oluyormuş doktor birdahaki gelişine çikolata ye gel dedi uyuyordu bidik

Evet goruluyormus ama benim bıdık yönü tersmis size tavsiyem yarım saat önce çikolata ye hareketli oluyormuş doktor birdahaki gelişine çikolata ye gel dedi uyuyordu bidik
ayy annemle konuştum az önce o da bana aynısını dedi yoldayken çiko yiyip öyle giriyim bari randevumu 19 aralık'a alıcam tam 12+0 olucam sat'a göre.

her gidişimde 2-3 günlük fark görünüyo ama sat'a göre gidicem artık

Normalde adetim çok düzensiz 3-4 ayda 1 adet olurdum ama bugün sanki adet olucakmışım gibi kasık ağrısı mı karın ağrısı mı bilemedim
Bende 14. Haftadayım dünden beri ağrım yoğundu adet sancısı gibi özelde ki doktoruma gittim bir sorun yoktu her ihtimale karşı Progestan verdi buradaki yorumları okusaydım doktora gitmezdim herkes bu haftalarda yaşıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…