- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.661
Bence cinsiyet icin erken ama 12+0 en azindan 4-5 gün daha bekleyip oyle gitseniz sans artar benceayy annemle konuştum az önce o da bana aynısını dediyoldayken çiko yiyip öyle giriyim bari randevumu 19 aralık'a alıcam tam 12+0 olucam sat'a göre.
her gidişimde 2-3 günlük fark görünüyo ama sat'a göre gidicem artık
Yaa sen buyudun de kendini mi sakliyorsun massallahhEvet goruluyormus ama benim bıdık yönü tersmis size tavsiyem yarım saat önce çikolata ye hareketli oluyormuş doktor birdahaki gelişine çikolata ye gel dedi uyuyordu bidik
ay benimde 8-9 arası kesildi ağrım bugün 10+5'im geceden bi başladı şimdi hafifledi. böyle ara ara ağrı oluyo mu gerçektenBende 14. Haftadayım dünden beri ağrım yoğundu adet sancısı gibi özelde ki doktoruma gittim bir sorun yoktu her ihtimale karşı Progestan verdi buradaki yorumları okusaydım doktora gitmezdim herkes bu haftalarda yaşıyor demekki
hayır aşkıımmm bekleyememBence cinsiyet icin erken ama 12+0 en azindan 4-5 gün daha bekleyip oyle gitseniz sans artar bence
Hadi ya benim eşim ilkte 30. Haftalıkken bile gitsek sorardı cinsiyeti kız dimi diye onaylattırırdı biBen 10+3 de ve 11+1 de gittim doktora. Doktor cinsiyet tahmini yaptı. Fakat yanılabilirim yani her şey değişebilir diye ekledi. Ama iki randevu da değişmediyse değişmez diye düşünüyorum cinsiyetleri artıkama benimde taaaa en başından beri hissettiğim cinsiyet tahminlerimle uyumluydu doktorumun söylediği
sat ne zaman siziinKızlar kontrolden geliyorum 10+1 olmuş fasülyem. Kahverengi kanama üzerine gittim bişey yokmuş şükür progestan başladı doktor. Yüzüm kıpkırmızı bikaç gündür her gören yüzüne ne oldu diyor doktorum cildiyeye danışacak. İlk defa hareket ettiğini de gördük çok heyecanlıcinsiyet tahmininiz varsa alırım
Sağol canım senin için de sağlıkla gelsinler. Sat 24 Eylül 2 arkadaş rüyasında kız gördü benim için rahat geçiyor hamileliğim bulantım yok belki de erkektirsat ne zaman siziinerkek gibi geldi bana ama hayırlısı olsun
Oluyor hatta 8 9. Hafta ağrılarından daha keskin ağrılar oluyor 13. 14. Haftalarda bebek artık leğen kemiği arasına sığmayıp yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş bu da rahim de büyüdüğü için ağrı yapıyormuş benim sağ kalçama bacağıma vurdu yatamıyorum oturamıyorum.henüz çok erken ama olabiliyormuş.ay benimde 8-9 arası kesildi ağrım bugün 10+5'im geceden bi başladı şimdi hafifledi. böyle ara ara ağrı oluyo mu gerçekten
8-9'da benim ağrılar kesildi yeniden bi başladı ama inşallah hafif ağrılarla geçiririzOluyor hatta 8 9. Hafta ağrılarından daha keskin ağrılar oluyor 13. 14. Haftalarda bebek artık leğen kemiği arasına sığmayıp yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş bu da rahim de büyüdüğü için ağrı yapıyormuş benim sağ kalçama bacağıma vurdu yatamıyorum oturamıyorum.henüz çok erken ama olabiliyormuş.
AA benim tekrar kontrolüm 19aralik ikili tarama sonucu ve cinsiyeti gösterecek inşallah öğün bakalimayy annemle konuştum az önce o da bana aynısını dediyoldayken çiko yiyip öyle giriyim bari randevumu 19 aralık'a alıcam tam 12+0 olucam sat'a göre.
her gidişimde 2-3 günlük fark görünüyo ama sat'a göre gidicem artık
ikili taramada da cinsiyeti söylüyolar mıAA benim tekrar kontrolüm 19aralik ikili tarama sonucu ve cinsiyeti gösterecek inşallah öğün bakalim
Yok sonuç gosterecem canım ayrıca cinsiyette söyleyecek çiko yiyp gidicem bende bakalimikili taramada da cinsiyeti söylüyolar mı
Biliyorum canim ben bu hafta sordum 10 haftanin sonundayiz daha bilmez miyimhayır aşkıımmm bekleyememo zamana bile nasıl bekliceğimi düşünüyorum çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?