• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
ayy annemle konuştum az önce o da bana aynısını dedi 🙈 yoldayken çiko yiyip öyle giriyim bari randevumu 19 aralık'a alıcam tam 12+0 olucam sat'a göre.

her gidişimde 2-3 günlük fark görünüyo ama sat'a göre gidicem artık😂
Bence cinsiyet icin erken ama 12+0 en azindan 4-5 gün daha bekleyip oyle gitseniz sans artar bence 😅

Bende 14. Haftadayım dünden beri ağrım yoğundu adet sancısı gibi özelde ki doktoruma gittim bir sorun yoktu her ihtimale karşı Progestan verdi buradaki yorumları okusaydım doktora gitmezdim herkes bu haftalarda yaşıyor demekki
ay benimde 8-9 arası kesildi ağrım bugün 10+5'im geceden bi başladı şimdi hafifledi. böyle ara ara ağrı oluyo mu gerçekten

Ben 10+3 de ve 11+1 de gittim doktora. Doktor cinsiyet tahmini yaptı. Fakat yanılabilirim yani her şey değişebilir diye ekledi. Ama iki randevu da değişmediyse değişmez diye düşünüyorum cinsiyetleri artık 😂 ama benimde taaaa en başından beri hissettiğim cinsiyet tahminlerimle uyumluydu doktorumun söylediği
Hadi ya benim eşim ilkte 30. Haftalıkken bile gitsek sorardı cinsiyeti kız dimi diye onaylattırırdı bi 😆😆 sağlıklı olsunlar valla benim hiç cinsiyet beklentim yok aslında ikinci diye mi bilmiyorum ama ben yine kız hissediyorum. Çünkü ilk belirtilerimle aynıyım hatta bunda bulantı uyku durumlarım falan daha da kötü 😆 ilkinde de çok zor geçti bu da öyle, bilmiyorum erkek olunca daha rahat geçer diyenler oluyor duyuyorum doğru mu bilmiyorum ama kız gibi geliyor bana :))

Kızlar kontrolden geliyorum 10+1 olmuş fasülyem. Kahverengi kanama üzerine gittim bişey yokmuş şükür progestan başladı doktor. Yüzüm kıpkırmızı bikaç gündür her gören yüzüne ne oldu diyor doktorum cildiyeye danışacak. İlk defa hareket ettiğini de gördük çok heyecanlı 🥰 cinsiyet tahmininiz varsa alırım

Eklentiler

• IMG_8347.webp
    IMG_8347.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar kontrolden geliyorum 10+1 olmuş fasülyem. Kahverengi kanama üzerine gittim bişey yokmuş şükür progestan başladı doktor. Yüzüm kıpkırmızı bikaç gündür her gören yüzüne ne oldu diyor doktorum cildiyeye danışacak. İlk defa hareket ettiğini de gördük çok heyecanlı 🥰 cinsiyet tahmininiz varsa alırım
sat ne zaman siziin 🥹 erkek gibi geldi bana ama hayırlısı olsun 🐣❤️

ay benimde 8-9 arası kesildi ağrım bugün 10+5'im geceden bi başladı şimdi hafifledi. böyle ara ara ağrı oluyo mu gerçekten
Oluyor hatta 8 9. Hafta ağrılarından daha keskin ağrılar oluyor 13. 14. Haftalarda bebek artık leğen kemiği arasına sığmayıp yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş bu da rahim de büyüdüğü için ağrı yapıyormuş benim sağ kalçama bacağıma vurdu yatamıyorum oturamıyorum.henüz çok erken ama olabiliyormuş.

Oluyor hatta 8 9. Hafta ağrılarından daha keskin ağrılar oluyor 13. 14. Haftalarda bebek artık leğen kemiği arasına sığmayıp yukarı doğru çıkmaya başlıyormuş bu da rahim de büyüdüğü için ağrı yapıyormuş benim sağ kalçama bacağıma vurdu yatamıyorum oturamıyorum.henüz çok erken ama olabiliyormuş.
8-9'da benim ağrılar kesildi yeniden bi başladı ama inşallah hafif ağrılarla geçiririz

ayy annemle konuştum az önce o da bana aynısını dedi 🙈 yoldayken çiko yiyip öyle giriyim bari randevumu 19 aralık'a alıcam tam 12+0 olucam sat'a göre.

her gidişimde 2-3 günlük fark görünüyo ama sat'a göre gidicem artık😂
AA benim tekrar kontrolüm 19aralik ikili tarama sonucu ve cinsiyeti gösterecek inşallah öğün bakalim

Her gittiğimde cinsiyet tahmini yapıyorum ama bukez kese değişmiş gibi yorum yaparmisiniz 🥰

Eklentiler

• IMG_20251203_141602.webp
    IMG_20251203_141602.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 48
Bende oluyor arada dedıklerın çok mantıklı bende sol bacağıma vuruyor yatarken

Back
X