- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.881
Evet 4 gebeliğimde de 12. Haftada öğrendim. Hatta en küçük oğlumu 11. Haftada öğrenmiştim. Şimdi de değişebilir dedi doktor ama hep öyle demişlerdi zaten değişen hiç bir şey olmadı12. Haftada kontrole gideceğim 12de cinsiyet öğrenen var mı
Yaa lütfen benide tahmin edermisin canım 10 haftalık burdaKız gördüm bende
Buda renkli ultrason hangisinde kolay tahmin edebilirsenKız gördüm bende
Amin cnm inslh Rabbım gönlümüze göre versin sağlıklı sıhhatli evlatlar sag saglim kucağımıza alalımHadi bakalım hayırlısı dıyelım
Evlat evlattır ama 2tane kız olunca gonul erkekten yana rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inşaAllah
Erkek hissettim ben bence erkek sağlıkla doğsunYaa lütfen benide tahmin edermisin canım 10 haftalık burda
Ya Allah'ım ellerini kafasına koymuş maşallah erkek gibi duruyor bana goreBu da benim 11. Hafta kız mı sizce
Amin önemli olan sağlıklı olması tabi ama ben kız istiyorum hayırlısıErkek hissettim ben bence erkek sağlıkla doğsun
İlk birkaç defa ben de devlete gitmiştim, bana da vermemişlerdi. Hatta ben ekrandan kendim fotoğrafını çekmiştimArkasi dönük bilmem ki tahmin olur mu 11+4 teki görüntü buydu. (Şimdiye kadarki tek görüntü)
Devlet Hastanesi'nde bana doktor hiç görüntü vermiyor 12+4 görüntüsü yok. Neden vermiyorlar bilmiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı. İsteyince mı veriyorlar acaba
ay çok güzellAyy yarın 13+2 olacağım, ikili test için gideceğim. İnşallah cinsiyetini de öğrenirim. Çok heyecanlıyım
Ben gıdıklanmanın ötesinde çok net hissediyorum bir kaç gündür, sol tarafıma yattığımda ve yemek yedikten sonra, 13+4 deyim, 2. Hamilelik olmasının etkisi var sanırım.Kızlar ben bugün karnımda bi gıdıklanma , kelebeği avucunun
İçinde tutarsın ya çarpar ellerine öyle bişey hissediyorum bu 2 gündür var.gaz yada bağırsak hareketi değil karıncalanıyor gibi karnım sizde de oldu mu hiç bebişim mi acaba ??
Kaç haftalık sin şuan hisedebilirsiniz 13 haftayı gectiyseniz ve zayifsanizKızlar ben bugün karnımda bi gıdıklanma , kelebeği avucunun
İçinde tutarsın ya çarpar ellerine öyle bişey hissediyorum bu 2 gündür var.gaz yada bağırsak hareketi değil karıncalanıyor gibi karnım sizde de oldu mu hiç bebişim mi acaba ??
Ay canım inşallah ikimizde öğrenirizay çok güzellbenimde bir sonraki randevumda 13+0 olucam sen öğrenirsen ben de öğrenirim belki randevuya girmeden önce tatlı bişeyler ye mutlaka
13 teyimKaç haftalık sin şuan hisedebilirsiniz 13 haftayı gectiyseniz ve zayifsaniz
İntergen 9.500 aldı bizdenKızlar Fetal dna testi 23 bin TL’ye yapılıyormuş fazla geldi bize ikili tarama testimi mantıklı Fetal dna mı acaba ya
Sizinki baya uygunmuş kayserideyim ben gittiğim doktorla anlaşmalıymış bu yer Amerika’ya gidiyormuş testİntergen 9.500 aldı bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?