- 9 Eylül 2024
- 198
- 116
- 23
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.921
Ben de kullanıyorum başından beri, bir problem olmaz doktor dediyse.Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Siz neden kullanıyorsunuz acaba, günde 1 tane mi kullanıyorsunuzBen de kullanıyorum başından beri, bir problem olmaz doktor dediyse.
Benim 6. Hissim kuvvetlidir siz kız olsun diye umut ediyorsunuz (tabiki başta sağlıklı olsunlar hepimiz için ) erkek hissediyorum sizin icinKız banada bakın 9. haftadan bu da kendime yorum yapamıyorum arzularım adil olmama engel oluyor
Benimde böyleydi ve kız, Sağlıklı kucağımıza almayayı nasip etsin AllahEki Görüntüle 3683190
kızlar bana da bakar mısınız :) şu an 11. haftadayım, bu 8. haftadaki görüntüsü
yaaBenimde böyleydi ve kız, Sağlıklı kucağımıza almayayı nasip etsin Allah
Sizde kız mı hissediyorsunuzyaaamin inşallah hepimizinkini
yaaBenimde böyleydi ve kız, Sağlıklı kucağımıza almayayı nasip etsin Allah
önceliğim sağlıklı olması tabi ama kız çocuğu da ayrı bir tatlı oluyorSizde kız mı hissediyorsunuz
önceki gebeliğimde kaybım olmuştu trombofili testi istedi doktorum, iki değerim kötü çıktı. İğne de vuruyorum ek olarak, günde bir tane de coraspirin içiyorum. Pıhtılaşmaya daha yatkın oluyormuş vücut ondan kullanıyorum.Siz neden kullanıyorsunuz acaba, günde 1 tane mi kullanıyorsunuz
Merhabalar bende kullanacagim tup bebek oldugu icin doktorum garanti olsun istedi. Bence doktorunuza guvenin sorun yapmayin ben zaten igne seklinde de kullaniyordum.Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Ben o sekilde gecirdim ki hala da bitmedi ama doktorum heyet raporu ile ilgili bir sey demedi . Umarim alabilirsiniz insani cok zorluyor maalesefArkadaşlar aranızda henüz 1.trimesterdayken ciddi kusmalar vs yaşayıp heyet raporu alabilen var mı? 30-40 günlük almak istiyorum. Zor süreç geçene kadar.
ay minik fasulye seniiii erkek miiii acabaaaaaa masallah masallah.Kız banada bakın 9. haftadan bu da kendime yorum yapamıyorum arzularım adil olmama engel oluyor
Çevremde daha önce hiç kullanan olmamış herkese sordum sizden böyle duyunca çok rahatladım sağolunMerhabalar bende kullanacagim tup bebek oldugu icin doktorum garanti olsun istedi. Bence doktorunuza guvenin sorun yapmayin ben zaten igne seklinde de kullaniyordum.
benim de öyle Bende pıtılaşma sorunu gelmedi ama onlem amaçlı dr Kan sulandırıcı iğne coraspirin kullandırıyor. Birde yarım ölçü Şeker ilacı diaformin. Ek olarak ta gece yatmadan once varis corabı giyiyorum.önceki gebeliğimde kaybım olmuştu trombofili testi istedi doktorum, iki değerim kötü çıktı. İğne de vuruyorum ek olarak, günde bir tane de coraspirin içiyorum. Pıhtılaşmaya daha yatkın oluyormuş vücut ondan kullanıyorum.
Anladım çok geçmiş olsun, Sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahönceki gebeliğimde kaybım olmuştu trombofili testi istedi doktorum, iki değerim kötü çıktı. İğne de vuruyorum ek olarak, günde bir tane de coraspirin içiyorum. Pıhtılaşmaya daha yatkın oluyormuş vücut ondan kullanıyorum.
Rica ederim ne demek şifa olsun. En kucuk bi kanamaniz olunca daha uzun suruyor kesilmesi basiniza gelirse endise etmeyinnÇevremde daha önce hiç kullanan olmamış herkese sordum sizden böyle duyunca çok rahatladım sağolun
Tabiki en önemlisi sağlık, açıkcası ben kız istiyordum, ve hamile olduğunu öğrendiğim andan itibaren hep kız hissettim 3 kere de rüyamda gördüm kız bebekyaaamin inşallah hepimizinkini
önceliğim sağlıklı olması tabi ama kız çocuğu da ayrı bir tatlı oluyor
anneler hisseder diyorlar daha bir şey hissedemedim ama
Peki hiç kanamanız oldu muRica ederim ne demek şifa olsun. En kucuk bi kanamaniz olunca daha uzun suruyor kesilmesi basiniza gelirse endise etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?