• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm😁

Çalışma saatleriniz kaç saat max 7.5 saatmiş hamilelerin ki. Kalp atısını duyunca bende bildirim yapmak için sabırsızlanıyorum. 9 saat çalışıyoruz bz
benim calısma saatim pek yok. sistemde 9 / 6 görünüyoruz hafta sonları izinli ama kimse geldiğin gittiğin saate karışmıyor. İşini yap güle güle modundalar. P tesi ve cumaları da homeofis. Etik olarak erken bildirmekte fayda var gibi ama gönlümden de aralık ocak gibi geçiyor :)

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm😁
kasıklarım ağrıyor batıyor yanma var de :) ben o şekilde gitmiştim :) havalarda soğuk inanırlar bence :) arayada gebelikte şüphem var korkuyorum de :)

Tüp bebek yaptırdım kanamam var de bakıyorlar😂

benimde tüp bebekle ikizlere hamile olduğum belli oldu henüz kalp atışını duymadık erken diye bir haftaya duyulur inşallah şuan takvime göre Haziran annesi olarak görünüyorum 6 Haziran annesi olarak burdan sesleniyorum size merhaba hanımlar hamilelik nasıl gidiyor 🥳😅

benimde tüp bebekle ikizlere hamile olduğum belli oldu henüz kalp atışını duymadık erken diye bir haftaya duyulur inşallah şuan takvime göre Haziran annesi olarak görünüyorum 6 Haziran annesi olarak burdan sesleniyorum size merhaba hanımlar hamilelik nasıl gidiyor 🥳😅
😍🤗😍🤗

kızlar beslenme ile ilgili dr bişi dedi mi ? bana ocağa kadar 10 kilo daha ver dedi. :) zaten diyet yapıyordum. Randevu alıp gebelik için diyete gidicem :)

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Benimde sat 11 Ağustos geç döllenme olmuş şuan 5 haftalık doğum haziran gözüküyor 🌸

Selamlar 😇
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum 🥹🧿
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım 😇🌸

Eklentiler

• Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    6 KB · Görüntüleme: 9
Selamlar 😇
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum 🥹🧿
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım 😇🌸
Maşallah benimde 8. Gün değerim böyleydi inşallah düzenli artar

Merhaba kızlar ben sata göre 5+2 haftalık gebeyim bugun dr keseyi gördü 6mm dedi ama çok emin de konuşmadı betahcg baktırdım 2069 çıktı bu değer düşük değil mi son adet tarihim 4 eylül

Kızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️

Benimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz 😅 17 eylulde transfer oldum.

Back
X