Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
valla ben de almak istiyorum maxi cosi diye bir markanın bebek arabası setlerini çok beğendim bilen kullanan var mı

Yaş 31 2. Çocuğum 5 Eylül sat 5+4 kese 6+5 kalp atışı tahmini doğum 12. 06. 2026

Kizlar 6+5 keseyi 6+0 da gördüm biraz onnce WC ye gittim 1 damla kahverengi leke sildim peceteye hiç böyle olmadi transferden sonra ilk defa yaşıyorum bir sorun olurmu
Merhaba bendende kan geldi bikaç saat doktora gittim bebeğin etrafında kanama alanı yoktu kistten geldiğini düşündüm ben tüp bebek femarayla yaptıranların kisti oluşuyomuş kist küçülürken kan geliyo sanırım, sonrada 1 hafta kahverengi leke ve akıntı geldi 10 gün rapor verdi doktorum dinlendim geçti çok şükür progesteron iğnesi kullanıyodum zaten progestan fitil kullandım bide günde 3 bu süreçte, ama doktorunuza haber verin mutlaka

7+5 deyim geçen hafta kalp atışını duydum tahlil yaptırdım idrarda bakteri çıktı ama tahmin ediyordum. Aşırı mide bulantım var su içmeyi de azalttım o yüzden idrar koyu sarı olmuştu zaten. Valla içmeye çalışıyorum ama halsizlik baş dönmesi beni mahvetti. Prilam içtim bugün o da ekstra uyuşukluk yapıyor. 12. Hafta gelsin de bitsin diyorum artık :)

Gittim canım za ten transferin basimdan beri iğne ve fitil kullaniyorum çok şükür olumsuz bu r durum yok kalp atışında duydum

Kızlar birşey merak ediyorum ailelere ne zaman söylediniz? Ya da söylediniz mi henüz? Keseyi görünce mi söylesek kalp atışını mı beklesek hiç bilmiyorum bi an önce de söylemek istiyorum tüm aile bu haberi bekliyor yıllardır

Valla ben dayanamadım en son verdiğim kan testinden sonra söyledim eşime kalsa kalp atışında bekletecekti ama söyledim valla

Valla ben dayanamadım en son verdiğim kan testinden sonra söyledim eşime kalsa kalp atışında bekletecekti ama söyledim valla
Ya benim rahim durumumdan dolayı zaten endişem var ama o endişem anlaşılan hep olacak endişeye kalırsa söyleyemem baya kararsızım

Bende almayı düşünüyorum bebek arabasını falan cinsiyetsiz alabileceğim şeyleri en azından

Ya benim rahim durumumdan dolayı zaten endişem var ama o endişem anlaşılan hep olacak endişeye kalırsa söyleyemem baya kararsızım
Eğer size destek cikacaklarsa su surecte söyleyin amacdestek çıkmayıp moral bozacaklarsada bekleyin derim

Bende kalp atışını duyup söyleyecektim kötü bir şeyle karşılaşırsam diye ama sonra düşündüm kötü bir durum olsa da söyleyecektim zaten o yüzden bende söyledim kalp atışını duymadan

Ben dayanamadim canim kan degerleri gzuel gelince cekirdek ailelere soyledik. Devami icin kalp atisini bekliyoruz insallah

Haklisiniz ama buradq bir cok tup bebek pozitif goren var hepimizin durumu biraz riskli. Senelerdir bugunleri bekledigimiz icin sevincinizi yasayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…