Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
8,5mm canım kese göründü sadece 2 hafta sonra bebişle kalp atışını görmek için çağırdı
Maşallah cnm sağlıkla duyalım kalp atışlarını 10 gun sonraya çok kişiyiz sanırım kapl atışı için gidecek hepimiz hayırlı guzel haberler alalım duyalım miniklerimizin kalbini

Kızlar benim sağ mememde koltuk altıma doğru dokununca acıyan bir yer var bugün bakarken farkettim ele gelen bir şey de var normal mi? Annem meme kanseri o yüzden korkuyorum

Senın yerınde olmayı o kadar çok insan var ki ben bile tüp bebekle hamıle kaldım burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldı lütfen böyle şeyler yazma dualar oku kendıne keşke senin yerınde olsaydım ve yeni evlendıgımde bende doğal şekılde hamile kalsaydım

Çok yanlış düşünüyorsun eğer sen hamile kaldın ve vücudun degısince eşin dışarıya bakcak dıye kaygılanıyorsan bence kafanı başka şeylere ver şahsen eşim öyle bırsey yapsa bıle ona direk kapıyı gösteririm sonucta vücudumuz öyle kalkmıcam rabbımın bize vermıs olduğu bır candan bır can daha çıkacak neden yanlış şeyler düşünüyorsun
Kaygılarımdan bir taneside hamilelik boyunca vücudum değişince eşimin gözü dışarıya kayarsa beni beğenmezse artık aramızdaki bağ koparsa diye yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

Herkese iyi akşamlar ilk gebeliğim ben de 4+5 im cuma günü nasipse kese görmek için gideceğim. Bir haftadır lekelenmem var doktor yerleşme olduğu için dedi. Bir de baş ağrısında bu dönemlerde parol içebilir miyim acaba? Öğleden beri başım çok ağrıyor.

Canım parol hamılelere verıyor doktor ama sen yınede doktoruna sor

Merhaba herkese
Mayıs anneleri grubundan bebemin geç döllenmesi sebebiyle haziran annelerine geçiş yaptım
Sat 28 agustostu 1 eylül olarak güncelledi doktor
8+1 haftalıgım
5+2 de keseyi gördük
7+4 te kalp atısını duyduk sükür
Tabloya ekleyebilir misiniz beni de P Prettywomaan

Bir de bir sey sormak istiyorum 7. Haftaya kadar bir sey yokken artık inanılmaz mide bulantısı yasıyorum, evimdeki kokudan tiksiniyorum yemek yesem midem bulanıyor ac kalsam kusuyorum her sey aniden tepetaklak oldu, eminim bunu yasayan coktur ama en azından bi nebze olsun azaltabileceğimiz bir care bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…